Sayfa 877/981 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927977 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 7,009 - 7,016 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Defence Turk
    @Defence_Turk
    ·
    9d
    ��NATO'nun ����Almanya'daki üssünde güvenlik seviyesi yükseltildi

��NATO: "NATO Hava Üssü Geilenkirchen'deki güvenlik seviyesini istihbarat bilgilerine dayanarak yükselttik. Görev dışı tüm temel personel önlem amaçlı olarak evlerine gönderildi."

bu ne şimdi..
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2. Kalması bişeye yaramıyor da adam kalması sözde en asları Şimşekti. Aslında yapılacak çok basit de uygulayan yok. Onun için şimşeğin de yapacağı birşey çünkü yok kamuda tasarruf sıfır, yandaş şirketler vergiden istisna, ülkenin en küçük belediyesi il başkanlıkları tüm kamu kurum ve kuruluşları tam gaz harcamaya devam ediyor. Ayrıca ülkede hak hukuk adalet sağlık eğitim tarım hepsi bitik durumda bunlara odaklanılmıyor sadece vatandaşı ezerek vergiyle ayakta kalmaya çalışıyorlar. Plan ve programları yok.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    kalması ne işe yarıyor ?? )
    sen kimi istiyon tosunum söyle bakiim ))

zaten eli kulağanda düğmeye basmaları an meselesi bunların hiçbirini önemi kalmayacak
    sığınağan yoksa zaten ölüsün başka şeylere kafa yorma

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    10868 den lönkledim dayucuğum
    10819 flat

Herif deptürmüycek ellam akşam pazarı ucuzluğu yabcak
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    1962 yılında dünyada bir ilk olarak sadece İsviçre’de yürülüğe giren yasaya göre, her vatandaşın kişi başına 1 metrekare kadar yer altında bir sığınak hakkı var.
    Sığınaklar, radyoaktivite daha güvenli bir seviyeye düşene kadar (bazen birkaç hafta, bazen birkaç ay) insanların radyoaktif serpintiye maruz kalmasını engellemek için en az 30 cm beton, 8 cm kurşun, 20 cm çelik ya da üstü 90 cm topraktan yapılmış olmalı. Sığınağın içinde bulunması gerekenler ise şunlar:
    Pilli radyo, kürek, kazma, ekstra bıçaklı yaylı testere, çekiç, barınak havalandırma pompası, kap, plastik şişe, serpinti ölçer, en az 2 haftalık bozulmayacak yiyecek, kibrit, tuvalet olarak kullanmak için ağır plastik torbalara sahip havalandırmalı 20 litrelik kutu, ilaçlar, ilk yardım çantası, antibiyotik merhem, en az 14 gece yetecek kadar mum, gaz lambası, el feneri, kişi başı 4-8 litre su…

Şu anda 9 milyon kişinin tamamını barındırmaya yetecek kadar sığınak var.
    Nufusun tamamı

Başka ülkelerde varmıdır bilmiyorum

Biri hidrojen düğmesine basacak olursa
    Bizim millet tarladan domates fiyatına yerini bulacak gibi bu durumda
    Belki birkaç kişi vardır sığınağı olan

bahriyeli bey yotube da (kursk f16 su57) diye aratınca çıkan bi ceptel çekimi var. gerçekmi pc oyunumu anlayamadım.

6.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    sen kimi istiyon tosunum söyle bakiim ))

zaten eli kulağanda düğmeye basmaları an meselesi bunların hiçbirini önemi kalmayacak
    sığınağan yoksa zaten ölüsün başka şeylere kafa yorma
    Mağara alalım hocam, prim iyi yapar
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
    Herif hala uçurum kenarın kamyon sürüyor

8. hemen hemen haftada 1-2 bakanın acıklaması oluyor peki piyasaya bir kez olumlu yansıdı mı ? yani bu su demek oluyor ahmette gelse ayse de gelse piyasa degisim istiyor ! ayrıca bu gri liste olayını iyi kullandılar ve daha iyi bir haber de gelmeyecekti zaten kısa vade de satalım gitsin dediler ... bnndan sonra iyi haber n olabilir düsünün bakalım ?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 877/981 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •