Sayfa 154/647 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254 ... SonSon
Arama sonucu : 5170 madde; 1,225 - 1,232 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    fordun huyunu suyunu bilenler ne kadar da rahat :D nazlı fordumuzun huyu suyu hiç değişmez :D 28 DÜZELTMESİNİ HİÇ UNUTMAM MESALA :D
    Hesabımı 2025 sonuna göre yaptım. O tarihte anlayacağım tercihim doğru mu diye.

2. 42-28 YOLCULUĞUNDA DA HERKES NELER NELER YAZIYORDU :D şimdi geriye dönüp bakınca ne kadar sığ ve komik :D
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    42-28 YOLCULUĞUNDA DA HERKES NELER NELER YAZIYORDU :D şimdi geriye dönüp bakınca ne kadar sığ ve komik :D
    Tamam işte. Birileri atıp tutacak, birileri de bunlara uyup kol kesecek ve sistem yürüyecek.

4.  Alıntı Originally Posted by amigoorhan Yazıyı Oku
    bu jöleli dingilden de bir türlü kurtulamadık.
    keşke 740lara kadar götürse bir bayram havası estirse :D nerde bizde o şans... Gezi döneminde düşüşü fırsat olarak görüp 16 dan alanlar dahi 12 ye düştü diye ağlıyordu :D son gülen de güldüren de her zaman ford olur bana göre... hatıralar canlanır bir bir gözümde :D BENİM İÇİN BİR HİSSEDEN DAHA FAZLASI HER ZAMAN İLK GÖZ AĞRIM :D ZATEN TEORİDEDE BÖYLE TEORİK OLARAK PİYASALAR HEP YUAKRI GİTME EĞİLİMİNDEDİR ENİNDE SONUNDA NE KADAR DÜŞERSE DÜŞSÜN...

DİP NOT: BAZILARI HARİÇ TABİ HALKB 10 DOLARDAN ALAN ADAM İÇİN KONUŞMUYORUM ELBETTE YA DA İHLAS GİBİ İSLAMİ LİTARATÜRDE MÜKEMMEL AYNI ZMANDA İNANAÇLILAR İÇİN EVRENSEL BİR KAVRAMI KENDİ EMELELRİNE ALET EDENLERİ DE KASTETMİYORUM... GÜVENLİ LİMANALRI KASTEDİYORUM
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    keşke 740lara kadar götürse bir bayram havası estirse :D nerde bizde o şans... Gezi döneminde düşüşü fırsat olarak görüp 16 dan alanlar dahi 12 ye düştü diye ağlıyordu :D son gülen de güldüren de her zaman ford olur bana göre hatıralşar canalnıyor bir bir gözümde :D BENİM İÇİN BİR HİSSEDEN DAHA FAZLASI HER ZMAN İLK GÖZ AĞRIM :D
    700 lü seviyelere gelsin çok sağlam girerim ama o kıyağı yapar mı bilemiyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Once 800 sonra 2800 mu Patrik??
    Tahtacı bilir ağabey

Olursa parende atarım

7.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Once 800 sonra 2800 mu Patrik??
    800-2800 hareketini hangi vadede beklersiniz, 10 yıl?

8. Powell efendi konuşuyor. Faiz indirecez imasında bulunuyor...

Sayfa 154/647 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •