42-28 YOLCULUĞUNDA DA HERKES NELER NELER YAZIYORDU :D şimdi geriye dönüp bakınca ne kadar sığ ve komik :D
Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
keşke 740lara kadar götürse bir bayram havası estirse :D nerde bizde o şans... Gezi döneminde düşüşü fırsat olarak görüp 16 dan alanlar dahi 12 ye düştü diye ağlıyordu :D son gülen de güldüren de her zaman ford olur bana göre... hatıralar canlanır bir bir gözümde :D BENİM İÇİN BİR HİSSEDEN DAHA FAZLASI HER ZAMAN İLK GÖZ AĞRIM :D ZATEN TEORİDEDE BÖYLE TEORİK OLARAK PİYASALAR HEP YUAKRI GİTME EĞİLİMİNDEDİR ENİNDE SONUNDA NE KADAR DÜŞERSE DÜŞSÜN...
DİP NOT: BAZILARI HARİÇ TABİ HALKB 10 DOLARDAN ALAN ADAM İÇİN KONUŞMUYORUM ELBETTE YA DA İHLAS GİBİ İSLAMİ LİTARATÜRDE MÜKEMMEL AYNI ZMANDA İNANAÇLILAR İÇİN EVRENSEL BİR KAVRAMI KENDİ EMELELRİNE ALET EDENLERİ DE KASTETMİYORUM... GÜVENLİ LİMANALRI KASTEDİYORUM
Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
Powell efendi konuşuyor. Faiz indirecez imasında bulunuyor...
Yer İmleri