42-28 YOLCULUÐUNDA DA HERKES NELER NELER YAZIYORDU :D þimdi geriye dönüp bakýnca ne kadar sýð ve komik :D
Tüm mesajlarým kendi subjektif ve kiþisel görüþlerimi içerir ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
keþke 740lara kadar götürse bir bayram havasý estirse :D nerde bizde o þans... Gezi döneminde düþüþü fýrsat olarak görüp 16 dan alanlar dahi 12 ye düþtü diye aðlýyordu :D son gülen de güldüren de her zaman ford olur bana göre... hatýralar canlanýr bir bir gözümde :D BENÝM ÝÇÝN BÝR HÝSSEDEN DAHA FAZLASI HER ZAMAN ÝLK GÖZ AÐRIM :D ZATEN TEORÝDEDE BÖYLE TEORÝK OLARAK PÝYASALAR HEP YUAKRI GÝTME EÐÝLÝMÝNDEDÝR ENÝNDE SONUNDA NE KADAR DÜÞERSE DÜÞSÜN...
DÝP NOT: BAZILARI HARÝÇ TABÝ HALKB 10 DOLARDAN ALAN ADAM ÝÇÝN KONUÞMUYORUM ELBETTE YA DA ÝHLAS GÝBÝ ÝSLAMÝ LÝTARATÜRDE MÜKEMMEL AYNI ZMANDA ÝNANAÇLILAR ÝÇÝN EVRENSEL BÝR KAVRAMI KENDÝ EMELELRÝNE ALET EDENLERÝ DE KASTETMÝYORUM... GÜVENLÝ LÝMANALRI KASTEDÝYORUM
Tüm mesajlarým kendi subjektif ve kiþisel görüþlerimi içerir ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Powell efendi konuþuyor. Faiz indirecez imasýnda bulunuyor...
Yer Ýmleri