Reyizden hiç ses seda yok. Acaba olayların farkında mı?
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/m...si-833357h.htm
Yok istifa etmedim diyor Sir Memet Lightning
Kiram yani temettüm geldiği sürece ben rahatım.Çünkü hisse satmaya ihtiyacım ve niyetim yok çok şükür.
Yaşasın temettü
15 gündür bu olayı ideolojik spalntılı kesimler köpürtüyorlar lakin sağlam kaynaklar aksini söylüyor güdümlü ideolojik yorumcuların mehmet Şimşek için köpürttüklerini dediklerini ciddiye almamak gerek... tarafsız aklı başında kişiler yorumcular bu tarz spek köpürtmelere pirim vermez tarafsız yorumculardan işin aslını öğrenebilirsiniz tam akisne faşiz düşürme baskılarına karşı şimşeğe tam destek veriliyor
Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
aklı olan hangi keşimden hangi ideolojiden olursa olsun ideolojik saplantılı ruh hastası kesimlerden uzak durur d,ikkat edin önce karalama kampanyası başlattılar tutmadı adamı 4. kez isitifa ettirdiler her sefrinde asparagas çıkıyor bunalrı diyenelrde utanmadan yorum analiz adı altında tvleri youtubeu işgal etmiş durumda o kadar çok bilgi kirliliği vbar ki gerçeğin peşinde aklı başında eleştiriel düşiünen insanalrın işi gerçekten zor
Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
bizdeki eksik bu tazr sağdan soldan ideolojik saplantılı kişilerin asparagas iddialarına gene o kesimnlerin içinden aklı başında birilerinin çıkıp yahu kardeşim siz şöyle şöyle bir iddiiada bulundunuz yalan asparagas çıktı neredeyse tüm iddialrınız yalan asparagas çıkıyor şimdi hangi yüzle yorum yapıp hangi akılla bize akıl vermeye çalışıyor insan içine çıkıyorsunuz diye hesap sormaması bunlrda nasıl olsa kimse hesap sormuyor sallla salla elbet yutan olur diye hareket ediyor birde bunalrın güdümlü saplantılı tarfatarları var sosyaşl medyada onlarda hakiakti duyunca delleniyor duymak istediğini duyunca yalan da olsa keyifleniyor kirli bir zihniyet ben sağdan soldan herkesi dinliyorum az buçuk bunları değerlendiiryorum gördüğüm her kesimde büyük bir ahlaksızlık var gerçekten dürüst insanlara ihtiyacımız var
2 gün öncesinin 20 dakkalık videosu videoda katıldığım katılmadığım pek çok yer var ama şimşekle ilgili yorumlar gayet tutarlı bulduğum bir video
https://www.youtube.com/watch?v=yt4gbl_zhc0
Yer İmleri