Sayfa 939/981 İlkİlk ... 439839889929937938939940941949 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 7,505 - 7,512 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Elektrik çileri elektrik çarpıyor amnyum, bu ne la eşşeklik etmenin zamanımı
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Long adına güzel hareketler olmuş..VİOB pastasında muhteşem 3 lü short kapatmış...

VİOB olmadan BIST100 yorumlamak,eksikliktir...

PİYASA YAPICI İÇİN ,ASIL PARA VİOBDA.VİOBUN %50 den fazlası yabancıdır..

3. metin,bahaattin,alaattin spotu burada hedge etmişler hepsi badem spor dünyası başka birşey yok.
    cemal enginyurta sallayanlar 1 aylık bu pastalara baksalar oyunu görürler.Şimşek istifa edicek hikayesi düşüşe KILIF sadece
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    %18.35 düşüş 3.44 bugune.
    benim oyunda %2-4 arası daha var 2 li tepe tamamlanacak.
    Sizin hesabınız da doğru ,yukarıdan aşağıya %18,35 iskonto hesabına göre.
    Benim hesabım 281 den 344,37 ye gelmesi için %1.2255 yükselmesi gerekir.(344,37/281 = 1.22,55)-->sağlaması (281X1.2255=344,37)
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    23.07.2024 den beri yön aşağı diyorum bana göre hala aşağı dün belirttiğim gibi dar bir alan içinde makinalarla bir anda alıyor bir anda satıyor , yukarı hareketlerde hala yabancı çıkışları mevcut ufak ufak ,şimşeğin ortodoks politika seneryosu cds,faiz,not artırımı,gri liste vs bunları satın alması için garanti verilen yabancı yatırımcı geldi işini gördü gitti malı KKM cilere ve fonlara kitledi ben garanti ve şartlar sağlanmadan yabancının geleceğine inanmıyorum .Bu yüzden piyasa tamamen badem spor sistemi bahattin, alaattin,metin ne kaldı.
    yabancı uyanık baharı yaşadı gitti yılın 2. yarısı kış mevsimi zor geçiceğini biliyor bizi kendi kendimizle bıraktı.Bu yüzden trade edebilen belirli tahtalarda onların oynadığı stoploss lu şansını deneyebilir ama aşık olmadan.Kenarda beklemek isteyen bana göre biraz daha beklemeli yada kademeli pozisyon almalı 2-3 ay hem dünyada hem bizde volilite yüksek bekliyorum.
    teknik olarak yukarda belirttiğim bant aralığında makina hareketi mevcut 2.83-2.75 dolar bazlı beklentim mevcut beklentilerim gerçekleşirse 2.75 altı haftalık kapanışlarda bizim bilmediğimiz onları bildiği bir fiyatlama mevcut olur benim seneryomda.Düşüncelerim bu yönde özelden soranlar için.
    1 aydır yön aşağı bizde bir gram yukarı döneceğine inanmadım
    günlükte 2 li tepe var 2.70-75 bölgesi hedefdi 1 aydan beri oraya yaklaştık .
    Hafta içi özelden arkadaşlar yollamıştı Nuri ve Işık beyin 2.44-3.44 hareketinin ne kadarı yabancı demeye başlamışlar videolarında ama oyun game over olmuş buralarda anlatıyorlar işleri gereği biz hergün hikayeyi burada yazıyoruz , isimler çok dikkat çektiği için Şimşekle beraber hsbc monte edildi .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

6. Savaştaki İsrail borsası bugün zirve tazelemis
    Savastaki Rusya ve ukrayna enflasyonlari %9 civari olmus

7. Borsalar geleceği fiyatlar.
    Sürpriz olmazsa,Rusya ve İsrail bu savaşlar sonunda toprak kazanacaklar-İsrail gaz sahalarına çökecek.

YTD
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

8.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Borsalar geleceği fiyatlar.
    Rusya ve İsrail bu savaşlar sonunda toprak kazanacaklar-İsrail gaz sahalarına çökecek.
    Yıkılmış ukrayna ?

Bu 3 Ülke ile tr arasındaki tek bir kelime fark var

Talan

Sayfa 939/981 İlkİlk ... 439839889929937938939940941949 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •