Bugün bilanço gelsin artık, ona göre bekliyoruz hisseyi yukarı mı sürecekler yoksa aşağı mı basacaklar diye
Bugün bilanço gelsin artık, ona göre bekliyoruz hisseyi yukarı mı sürecekler yoksa aşağı mı basacaklar diye
2014-2015 Genel Kurul listesine, ortakların payları oranında baktım da şimdi anlaşıldı bu hissenin neden gitmediği. Önceki forumda ''Behzat'' kullanıcı adlı abimiz de defalarca belirtmiş zaten okuyunca gördüm. Hisse O.A tarafından yüksek bir oranda sahipli maalesef. Adam günlük al satlar ile parasına bakıyor başka bir şeyi umursamıyor. Bu adam nasıl bu kadar pay oranına sahip, hangi ara topladı, ne iş yapıyor bilemiyoruz bilen varsa eskilerden yazsın öğrenelim.
Ufaktan bir hareketlenme var, tekrardan 10 liranın üstüne attı. Akşam kapanış nasıl olacak bakıcaz. Bilanço da henüz gelmedi.
Bugün bilanço gelebilir ve sanki olumlu bir şey yokmuş gibi basıyorlar bugün, hep kötüyü satın aldı diyoruz ama daha kötüsü olmaz umarım, gelsin hele tekrar bir değerlendirme yaparız, iyi de kötü de gelse kalıcıyım zaten, taşıma maliyetim yüksek.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Şirketimizin ileriki yıllarda yapılması planlanan yatırımlarında kullanılmak üzere ve Bursa Teknoloji Organize Sanayi Bölgesi (TEKNOSAB) katılımcı üyesi olabilmek adına, Bursa Teknoloji Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü tarafından Bursa Teknoloji Organize Sanayi Bölgesi, Karacabey ilçesi Taşpınar Mahallesinde yer alan 8.611,99 m2 arsa, açık artırma ihale usulü ile 101.600.000 TL. (yüzbirmilyonaltıyüzbin Türk Lirası) bedelle satın alınmış ve Bursa Teknoloji Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ile Şirketimiz arasında ön tahsis sözleşmesi imzalanarak 28.08.2024 tarihinde ihale bedeli peşin olarak ödenmiştir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1328870
Ayda yılda bir haber gelir ama hisse hiç tepki vermiyor.
Hayırlısı bakalım.
Adam parayı hep arsaya yatırdı, yatırım yapma zamanı gelince başlar yeni projelere, herhalde bina dikmeyecek o arazilere.![]()
Yer İmleri