Faiz sayfası ne hallere düşmüş...
Ayın 22 sinden sonra 23 ve 24 ağustosta tek yazı. 25 yok. 26 da yok...
Herkes mi en az 3 aylıkta...
Faiz sayfası ne hallere düşmüş...
Ayın 22 sinden sonra 23 ve 24 ağustosta tek yazı. 25 yok. 26 da yok...
Herkes mi en az 3 aylıkta...
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
mezarlık....olmış burası...artık bakmayım bari....
Arkadaşlar ilk defa DDKM yapmıştım. Önümüzdeki hafta vade doluyor. Bir iş için bankaya ( iş bankası) gittiğimde MT' sine DDKM konusunu sordum. MT'si bana getirinin ana paraya eklenerek devam edebileceğimi söyledi. Zaten bütün müşterilerimiz böyle yapıyor dedi. Burada bir arkadaş da benim dediğim gibi yaptığını söyleyince herkes karşı çıkmıştı. Ama bana da aynısı söylendi. Göreceğiz. Yalnız vade yenilemede kafa karıştırıcı şeyler söyledi ki;
İşi yokuşa sürer tavırlar sergiledi. Yatırılan paranın %25' TL ye çevrilecek falan dedi. Ben de böyle bir şey yok. Dayanağınız nedir gösterin deyince çark etti. Şimdi vadesini yenileyen arkadaşlara sormak istediğim hususlar. Madde madde cevaplarsanız iyi olur.
1- Vade sonunun hesaplanması aşağıdaki örnek gibi olması gerekir
Hesap açılış kuru: 1 USD = 10 TL
Hesap açılış tutarı: 100.000 TL
Vade: 92 Gün
Örnek Faiz oranı: %15
Müşterinin alacağı net faiz: 3.781 TL
Vade sonunda döviz kuru: 1 USD = 10,3 TL
Kur artışından kaynaklı elde edeceği getiri: 3.000 TL (%3 kur artışı x 100.000 TL = 3.000 TL)
Mevduat faiz getirisi, kur artışından yüksek olduğu için müşteri mevduat faizini elde edecektir.
Müşteri 3.781 TL gelir elde edecektir.
Vade sonunda müşterinin 103.781 TL bakiyesi olacaktır.
2) Eğer getiri ana paraya eklenirse saaat başı kur değeri ne kadar ise; " 103.781/ Kur değeri = Dolar miktarı " ile yeni hesap açılmalıdır.
3) Hesap yenilenmesi durumunda öğleden önce saat başı kur olarak öğleden önce saat 10.00 , saat 11,00 ikisi de geçerli midir.
Yukarıda verdiğim bilgilerden eksik olan bir durum var mıdır? DDKM yenileyen arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.
1) Hesap doğru.
2) Faiz tutarı ana paraya eklenecek. Aynı yani mevcut olan hesap üzerine. Yeni hesap açılmayacak. Hesabın faizli bakiyesi vade günündeki saat 11.00 dönüşüm kuruna göre endekslenecek.
3) Hesap Yenilemelerde saat 11.00 kuru geçerlidir. Saat 10.00 kuru dikkate alınmaz.
benden başka chrome den sayfa ilerlemeyen varmı....firefox açıyor ilerliyor...çözümü bilen varmı
Where the women at?![]()
Yer İmleri