Artan

187,00 10 18:10
243,20 10 18:10
3,52 10 18:10
112,20 10 18:10
24,86 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

1,23 -10.22 18:10
16.650,00 -10 18:10
50,40 -10 18:10
88,20 -10 18:10
5,22 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.239.969.123,70 18:10
9.040.503.149,50 18:10
8.606.593.889,00 18:10
7.631.812.223,41 18:10
7.471.303.136,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 567/619 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617 ... SonSon
Arama sonucu : 4945 madde; 4,529 - 4,536 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

Bugün kapanışta daha önce yazdığım gibi 48.5 seviyesine geldik.Bakalım syn. spekm...iz bundan sonra ne yapacak.Bugün ikinci seansta birilerine kızmış intikam böyle alınır dercesine hareket etti.Yaman bir spek..miz var.Acımasız ve sinsi!Böyle spek.. düşman başına.

Çogunlugu Karşılıklı olan işlemlerle fiyatı suni olarak aşağıya çekiyorlar.Bu manipulasyonun taa kendisi!

Ben kademeli alışlarımı fiyat düştükçe miktarı artırarak devam ediyorum.

3. Şimdiye kadar yıllar oldu, heryerde 1000 ( yazıyla bin) şikayet gördüm bir tane SPK ya şikayet dilekçesi hazırlayıp ben bunu yaptım sizde bununla başvurun tarzı bir yaklaşım görmedim.

Hep ve sürekli boş laf salatası,
    Hatta biri vardı herkes tanır, kendisi bunun yatırım ile birleşeceğine ve bu şekilde ky nin elinden alınacağını savunurken, kendisine para koymayı da teklif edip avukat tutarak konuyu hukuk önünde hesap sormaya götürelim dediğimde, ilk evvela, bu şahıs daha önce böyle bir teşebbüs yarıda kaldı diyerek önünü kesti.

Bu memlekette boş yapmak sanat olmuş eli klavyeye gidince silahşör ama gerçekte pek çoğu kağıttan kaplan....
    Hatta en sert gözüken ilk terk eden oluyor..

O yüzden alıştık , boş laf duymaya, artık bunu altta isimsiz burayı izleyen sonra başka yerde yazan arkadaşlar varsa ki, var ve çok, onlar öğrensin diye yazıyorum yoksa bilen biliyor...

Not: Hala da aynı görüşteyim çıksın biri kim para koyacak desin SPK mevzuatına hakim takip edebilecek bir avukat tanıyan ben hisseme düşen parayı nakten ve defaten öderim..
    Boş yapmam....

4.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Şimdiye kadar yıllar oldu, heryerde 1000 ( yazıyla bin) şikayet gördüm bir tane SPK ya şikayet dilekçesi hazırlayıp ben bunu yaptım sizde bununla başvurun tarzı bir yaklaşım görmedim.

Hep ve sürekli boş laf salatası,
    Hatta biri vardı herkes tanır, kendisi bunun yatırım ile birleşeceğine ve bu şekilde ky nin elinden alınacağını savunurken, kendisine para koymayı da teklif edip avukat tutarak konuyu hukuk önünde hesap sormaya götürelim dediğimde, ilk evvela, bu şahıs daha önce böyle bir teşebbüs yarıda kaldı diyerek önünü kesti.

Bu memlekette boş yapmak sanat olmuş eli klavyeye gidince silahşör ama gerçekte pek çoğu kağıttan kaplan....
    Hatta en sert gözüken ilk terk eden oluyor..

O yüzden alıştık , boş laf duymaya, artık bunu altta isimsiz burayı izleyen sonra başka yerde yazan arkadaşlar varsa ki, var ve çok, onlar öğrensin diye yazıyorum yoksa bilen biliyor...

Not: Hala da aynı görüşteyim çıksın biri kim para koyacak desin SPK mevzuatına hakim takip edebilecek bir avukat tanıyan ben hisseme düşen parayı nakten ve defaten öderim..
    Boş yapmam....
    Yıllar önce birleşmenin önündeki engel şirketlerin birleşmesinden doğacak olan vergi yükü olarak gösterilmişti.

Yatırım holdingin faaliyeti olmayan bir şirket olarak varlığını sürüdürmesi anlamsızdır, kendileri de kabul ediyor.

SPK'ya gitmeden önce şirket birleşmeleri hukukunda gerçekten vergi doğuran olaylar ve bu iki şirket özelindeki durumu anlamak gerekir düşüncesindeytmi. Yani yatırımcıları oyalamak için böyle bir şey mi öne sürdüler? yoksa ne nedir??
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

Takasta daha önce Emeklilik fonlarında görünen 6.727.000 lot hisse buğün itibarıyla Garanti ye geçmiş.Bu nedir?

Bazen yükselmek için dibe vurmak lazım!

7.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Yıllar önce birleşmenin önündeki engel şirketlerin birleşmesinden doğacak olan vergi yükü olarak gösterilmişti.

Yatırım holdingin faaliyeti olmayan bir şirket olarak varlığını sürüdürmesi anlamsızdır, kendileri de kabul ediyor.

SPK'ya gitmeden önce şirket birleşmeleri hukukunda gerçekten vergi doğuran olaylar ve bu iki şirket özelindeki durumu anlamak gerekir düşüncesindeytmi. Yani yatırımcıları oyalamak için böyle bir şey mi öne sürdüler? yoksa ne nedir??
    Matemetikte kümeler ve venn şema gösterimi var bu üç şirket böyle gösterilmeli ama böyle de gösterilemiyor zira her şirketin diğerinde payı farklı tutarda böyle olunca ortadaki gerçek değerin hesabı ne kadar ortaya çıkarılmalı zira aslında bu sistem yani borsa paylarının fiyatı üzerinden yapılan sistem manipülatif ve gerçek değeri yansıtmaz.

Bu söylediklerimi bu milletin yüzde 99 u anlamaz bu nedenle şöyle basitleştirmeye çalışayım aynı payı iki kez yazmadan bir kere toplam eczacıbaşı topluluğu kaç lira ediyor bunu bilen yok sonra yine aynı payı iki kez yazmadan yani Holding'in yüzde 38 ı lacın ama ilaçta Holding'in içinde o zaman ilacın kendi değerini nasıl hesaplamak lazım bu nispeten kolay fakat bir de yatırım işim içine girince karmaşa ve kaos oluşuyor çözülür , ancak problem işlemin böyle yapılmayacak olmasında yani ortada fiktif değerler üzerinden basit takas usulü eminim bunu şeytani bir zekayla en baştan planladılar.

O yüzden yatırım bir factoring kuruluşu artı algyo gibi kalsın gitsin..derim...

8. Yatırım holding ülkede halka açılan şirketler arasında. O dönemde aynı zamanda Eczacıbaşı spor kulübünün kuruluşunu da yapan Şakir Eczacıbaşı'nın vizyonu ile kurulmuş bir şirket. Bir bakıma abisi Nejat Eczacıbaşı ile farklı yollara gitmişler. Bu yazdığım elbette bir yorumdur ama yollar sanki en baştan ayrılmış gibiler. Bugünün koşullarında bu ayırım hiçbir şey ifade etmiyor.

Sayfa 567/619 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •