Sayfa 407/415 İlkİlk ... 307357397405406407408409 ... SonSon
Arama sonucu : 3319 madde; 3,249 - 3,256 arası.

Konu: ALKA - Alkim Kağıt

1. perşembe gunlerı spk bultenı beklemenıze gerek yok .once 4 eylulde olağanüstü kurul olacak sonra tekrar spk başvurusu olacak .

2. son iki gündür momentum artışı var . eylül de bedelsızın ve gecmıs yıl zararlarının gorusulecegı olağanüstü kurul var . burda keşke bedelsız vermeseydı dıyorum ayrı mesele ama kısa surede geçmiş yıl zararı kapatılması temettü verimi açısından önemli . tabı karlı kapatılırsa .

3.  Alıntı Originally Posted by Rowing Yazıyı Oku
    son iki gündür momentum artışı var . eylül de bedelsızın ve gecmıs yıl zararlarının gorusulecegı olağanüstü kurul var . burda keşke bedelsız vermeseydı dıyorum ayrı mesele ama kısa surede geçmiş yıl zararı kapatılması temettü verimi açısından önemli . tabı karlı kapatılırsa .
    endeksde yaşanan durum nedenıyle momentum bitti . gidecek olan gıder mı? tabı kı evet :)

bugun ise anlık 22 bın adet işlem var . ne alıc ne satıcı .ilginç . 8/9 milyarlık hacme ulaşması beklenen yenı yatırımla ciro . akla ziyan işler tahtada .

4. yenı kağıt kesme makınesı devreye gırmıs . veya youtubeye yenı yuklenmış . https://www.youtube.com/watch?v=H2biQO2BpXQ&t=52s

5.  Alıntı Originally Posted by Rowing Yazıyı Oku
    yenı kağıt kesme makınesı devreye gırmıs . veya youtubeye yenı yuklenmış . https://www.youtube.com/watch?v=H2biQO2BpXQ&t=52s
    Almanya'dan gelen makine değil bu de mi hocam? O makineden üretilecek kağıtlar için mi alınmıştır sizce?
    "Hukuk hak ve adaleti bağdaştırma sanatıdır."

6.  Alıntı Originally Posted by hakkıcan Yazıyı Oku
    Almanya'dan gelen makine değil bu de mi hocam? O makineden üretilecek kağıtlar için mi alınmıştır sizce?
    yok yok bu makıne çinden alınma . kesme paketleme makınesı . almanydan kağıt üretim makınesı . onu daha görmedık . devasa bışey o :)

aslında kademli üretime başladık haberı gelmelıydı ama halen bır acıklama yok .

7. bu arada metro markete gıdersenız başka bır marka ıle caarfura gıdersenız baska marka ıle gorusunuz alkım kağıtlarını . carfurda gold metroda areo ( metro nun kendı alt markası sanırım . ) adı ıle gorursunuz . lıdl de ise polo markası ile :)

8.  Alıntı Originally Posted by Rowing Yazıyı Oku
    yok yok bu makıne çinden alınma . kesme paketleme makınesı . almanydan kağıt üretim makınesı . onu daha görmedık . devasa bışey o :)

aslında kademli üretime başladık haberı gelmelıydı ama halen bır acıklama yok .
    Teşekkürler hocam. Şu an odağımız bedelsiz sürecinde. Hisse başı 3,5 TL fiyatlara düşmüş olacağız.
    "Hukuk hak ve adaleti bağdaştırma sanatıdır."

Sayfa 407/415 İlkİlk ... 307357397405406407408409 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •