Sayfa 24/998 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 185 - 192 arası.

Konu: Viop LIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,161
     Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    abi yanlış yapıyorsun, boş yere uğraşıyorsun

başlığı sen açsaydın

bizde ''seçmene luzum yok, yaz hepisini...'' der geçerdik

istersen bunu moderatörlere kapattıralım, tekrar sen aç

Dün akşam yeni başlığı açın biriniz diye yazdığımda Culpable,
    abi sen aç biraz daha düşsünde mal alalım diyordu, biz konuşurken el-turko açtı

ben 3. yü açsaydım Eskişehir'e beni topuktan vurmaya gelirdiniz. yemezler,

tatilde seke seke mi yürüseydim
    zaten karavanla uğraşıcam işim çok,
    oyalamayın beni çok işim var benim
    Bear_Bull
    @BearBull26

Abi orta kapıyı iptal et bence, iniş binişler arka kapıdan olsun.
    Ağırlık merkezini çok değiştirecek ilaveler de yapmamak lazım, yardıma gelebilirim.
    Çok güzel olacak eminim.. IVECOVAN
    ...
    zaten karavanla uğraşıcam işim çok,
    oyalamayın beni çok işim var benim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,161
     Alıntı Originally Posted by INVENTOR Yazıyı Oku
    Abi orta kapıyı iptal et bence, iniş binişler arka kapıdan olsun.
    Ağırlık merkezini çok değiştirecek ilaveler de yapmamak lazım, yardıma gelebilirim.
    Çok güzel olacak eminim.. IVECOVAN

arka kapı iptal yatak kapatıyor. indili kalktılı yapabilirsem o da iptal olmayacak ön kapı (orta dediğin) iptal olma şansı yok kabaca çizimi yaptık
    buna göre gidiyorum. ama alt karasöre girdim bütün demirleri kesip 40*40 profille değiştirip kaynatıyorum işi uzattı.

cuma-cumartesi-pazar karoser kaynak işini bitirirsem astar boya sonra hızlı ilerlerim sanırım. bakalım 25 günde ne kadar iş yapabileceğim.

şu anki hali

Bear_Bull
    @BearBull26

bear abi hazır karavan neden almadın ..otobüsten daha mı pahalı ? bilmiyorum fiyatları.

bu çoğ zahmetli iş.. + ruhsat nasıl oluyor

hem bu otobüs çok mazut yakar..

Kaynak yerleri zaman içinde çatlama ve kırılmaya yok açabilir.. özellikle düğüm şeklinde bağlanmamış ucu açık kalan kaynaklar kesin sorun yaratır.
    Genelde karoserin esnemesine izin verecek perçinli ya da ince diş cıvata somun bağlantılı yapılar daha uzun ömürlü olur araçlarda.
    Yıllar söyletiyor, bir de araç projelendirme yetki belgem ve çok fazla araç üstü ekipman tasarımım, uygulamalarım var. Fikir ve bilgi paylaşımı olsun..

İç yerleşim iyi olmuş, sade ve az kişilik..

Oo, şu an ki halini görünce.. sen kademeleri doldurmuşsun çoktan..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,161
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bear abi hazır karavan neden almadın ..otobüsten daha mı pahalı ? bilmiyorum fiyatları.

bu çoğ zahmetli iş.. + ruhsat nasıl oluyor

hem bu otobüs çok mazut yakar..

ufaklıktan beri aklımda, hanım istemiyordu aklımdan çıksın diye otobüsü alacağım parayı ona verdim. gene aklımdan çıkmadı
    en sonunda razı ettim. temmuzda birlikte Manisa-Alaşehir e gidip aldık. en azından deneyeceğiz o 1-kaç günlük diyor ben her sene 1 şehirde 1 haftadan 20 şehir 4 senede Türkiye tamam diyorum.

fiyatı pahalı değil 160,000 e aldım kapının önüne getirmesi 200,000 i buldu.

hazır alsam kendim yapmadığım için içimde kalırdı.

bitince TSE den belge alıp sonra TÜVTÜRK ten muayene ve noterden M1 Karavan ruhsatı alınacak.
    B ehliyetli bile kullanabilir M1 olunca, bende zaten D var sorun yok şu andaki haliyle de kullanabiliyorum.

mazot mu çok yakar? palanene kadar yakmaz yaw, 1 gün işlem yapmasam (komisyon ödemesem depoyu 4 kere doldururum )
     Alıntı Originally Posted by INVENTOR Yazıyı Oku
    Kaynak yerleri zaman içinde çatlama ve kırılmaya yok açabilir.. özellikle düğüm şeklinde bağlanmamış ucu açık kalan kaynaklar kesin sorun yaratır.
    Genelde karoserin esnemesine izin verecek perçinli ya da ince diş cıvata somun bağlantılı yapılar daha uzun ömürlü olur araçlarda.
    Yıllar söyletiyor, bir de araç projelendirme yetki belgem ve çok fazla araç üstü ekipman tasarımım, uygulamalarım var. Fikir ve bilgi paylaşımı olsun..

İç yerleşim iyi olmuş, sade ve az kişilik..
    kaynak yerlerinde değil de 20 yıldır su görmesi sebebi ile alt tarafta 1-2 yer çürük gibi gördüm altına girip bakınca, iç kaplamayı sökünce vida deliklerinden demirlerin paslanıp çürüdüğünü gördüm, onu kes bunu kes derken kalmadı bişey parça parça kestiğim yeri yenisini kaynatıp, diğer tarafı kesiyorum.

yadıma gelene hayır demem.
    öğlen 13-14 gibi işe başlayıp akşam 19 da mesai bitiyor.
    Bear_Bull
    @BearBull26

7.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    ufaklıktan beri aklımda, hanım istemiyordu aklımdan çıksın diye otobüsü alacağım parayı ona verdim. gene aklımdan çıkmadı
    en sonunda razı ettim. temmuzda birlikte Manisa-Alaşehir e gidip aldık. en azından deneyeceğiz o 1-kaç günlük diyor ben her sene 1 şehirde 1 haftadan 20 şehir 4 senede Türkiye tamam diyorum.

fiyatı pahalı değil 160,000 e aldım kapının önüne getirmesi 200,000 i buldu.

hazır alsam kendim yapmadığım için içimde kalırdı.

bitince TSE den belge alıp sonra TÜVTÜRK ten muayene ve noterden M1 Karavan ruhsatı alınacak.
    B ehliyetli bile kullanabilir M1 olunca, bende zaten D var sorun yok şu andaki haliyle de kullanabiliyorum.

mazot mu çok yakar? palanene kadar yakmaz yaw, 1 gün işlem yapmasam (komisyon ödemesem depoyu 4 kere doldururum )

kaynak yerlerinde değil de 20 yıldır su görmesi sebebi ile alt tarafta 1-2 yer çürük gibi gördüm altına girip bakınca, iç kaplamayı sökünce vida deliklerinden demirlerin paslanıp çürüdüğünü gördüm, onu kes bunu kes derken kalmadı bişey parça parça kestiğim yeri yenisini kaynatıp, diğer tarafı kesiyorum.

yadıma gelene hayır demem.
    öğlen 13-14 gibi işe başlayıp akşam 19 da mesai bitiyor.
    Öncelikle hayırlı olsun hocam,
    Ahşap daha sağlıklı olmazmıydı hocam,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Bence Bear Abi önümüzdeki iki senenin daha yıllık iznini kullansın, kaynaktı, mazottu, ahşaptı.. titanyuma kadar, nitro şarja kadar gider bu iş.. topikte..
    Hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Karış karış Türkiye, tam emeklilik planları da hazırmış zaten.

Ankara'da aynı gün işiniz bitmezse beklerim sayın dostum, yerimiz müsait.

Sayfa 24/998 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •