Sayfa 502/583 İlkİlk ... 2402452492500501502503504512552 ... SonSon
Arama sonucu : 4662 madde; 4,009 - 4,016 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1.  Alıntı Originally Posted by Borsacı Beyefendi Yazıyı Oku
    Bakalım ne olacak?
    Ereğli 49,14
    TTKOM 49,34
    İkili oynayıp iyiekmeğini yedim bunların.ereğli,şişe,ttkom,tcell. Yükseleni satıp düşeni alarak bu hisseler sayesinde 3500 lot kadar beleş ttkomum oldu. Ttkomun 16 sında tcell in 12 sinde bilançosu varken ve ttkomdaki beklentiler olmadık bir zamanda gerçekleşir diye şu sıra ttkom alsatı yapmak istemiyorum.
    Sadece gelecek her bilançodaki gelir artışlarının bile bu kağıdı yüzlü rakamlara taşıyacağını düşünüyorum.
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

2. Aklın yolu bir.
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

3. İş yatırım bugün forumda yazdıklarımızı çalıp bir rapor olarak yazmış������ 72,30 hedefle al tavsiyesi vermiş����
    Aynı şeyleri biz diyince kimse cddiye almıyor, iş yatırım söyleyince saldırıp alıyorlar,,��
    Şakası biyanada kimsenin saldırıp aldığıda yok. Hala günlük işlemin yarısından çoğunu tahtacının bankof ve ykrediden yaptığı alsatlar oluşturuyor...

4.  Alıntı Originally Posted by Borsacı Beyefendi Yazıyı Oku
    Bakalım ne olacak?
    Ereğli 49,14
    TTKOM 49,34
    Ereğli 49,32
    TTKOM 49,92
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

5.  Alıntı Originally Posted by Borsacı Beyefendi Yazıyı Oku
    Ereğli 49,32
    TTKOM 49,92
    Şu sıra ereğlinin bilançolarını pek beğenmiyorlar. Ttkom yıllarca bedava sattığı internete ciddi zamlar yaptı. Enflasyonu düşük gösterme çabasıyla iletişime zam yaptırılmamıştı. Şimdi tarifeler 3-4 katına yenleniyor. Her bilanço gelirler ciddi miktarda artacak. Buda ttkomu yüz üzerine taşır. Beklediğim gibi olursa ttkomları ederini bulunca 3-5-10 dolar artık nereye giderse o zaman satmak. Şimdi1,5 dolar böyle bir şirket için hala ucuz. İletişim çağında bu hissenin borsanın amirali olması lazım.

6.  Alıntı Originally Posted by Borsacı Beyefendi Yazıyı Oku
    Bakalım ne olacak?
    Ereğli 49,14
    TTKOM 49,34
    Ereğli 48,46
    TTKOM 50,40

7.  Alıntı Originally Posted by Borsacı Beyefendi Yazıyı Oku
    Ereğli 48,46
    TTKOM 50,40
    Ereğli oturaklı baba kağıt. 30 bin lotu tek kademede kolayca alsat yapabiliyorsun. Bu ttkom çok sığ. Kademelerde ,3-5 bin lotu zor görüyor. Piyasada görünen 120 milyon civarı mal var. Onuda farklı kurumlardan topluyorlardır. Kalanı toplu zaten. Yani piyasada işlem gören kısım yüzde 5 i bulmuyor aslında..
    Şu sıra herşey ttkomdan yana. Ben özellkle bilanço takip ediyorum. Bu üçe beşe katlayan faturalar elbette gelirleride katlayacaktır. Bilanço hertürlü teknik analizi grafiği ezer geçer. Önemli olan temel analizdir. Ben temel analizciyim. Şirket iyi kar büyüme vadediyorsa saplar geçerim tahtacısına mahtacısına...

8. #TTKOM Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu:

â¡ï¸Türk Telekom’da imtiyaz sözleşmesinin 2024’te yenilenmesine yönelik hedefimiz değişmedi.

â¡ï¸Türkiye Varlık Fonu ve Hazine ile süreci yürütüyoruz.

â¡ï¸Buradaki konuştuğumuz şeyler; devletin kasasına ne girmesi lazım, bunlara yatırım yükümlülüğü ne getirmemiz lazım, bunları tartışıyoruz.

â¡ï¸Hedefimiz bu sene içerisinde bitirmek.

(Kaynak: Bloomberg)

Daha önce böyle açıklama yapmıştı. Bu açıklamayı x de bugün gördüm. Acaba bugün yine mi tekrarlamış.. mühim olan anlaşmanın ttkomu desteklemesi. Ttkomun yeni yatırımları için bolca teşviğe ihtiyacı var.

Sayfa 502/583 İlkİlk ... 2402452492500501502503504512552 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •