-
300 500 600 700 de olmayan adam 1200 de toplamaya başladım yazıyor. 15 20 sene masalları anlatıyor. Uzun vadeci adam böyle forum goygoyculuğu slogancılık ile işi olmaz. ciddi dir. Buralarda bile takılmaz. Burada her gün goygoy yapan adam kısa vade vole peşindedir. Büyük sular derinden akar. Böyle aldım , alacağım , sana inat alıyorum falan , ona buna salça olarak , slogan atarak takılan adam ya zarardadır yada ağır işsizdir ya da kısa vade tokaçısı olim derdindedir.
Geçiniz. Gördük 5 yıllık toplama planları olanları falan da işte. En dipte kustum diye yazdı. Her hissede değil 5 sene 3 sene geriye gidin komple değişik kişiler ile karşılacaksınız. Yok 15 senedir yok 20 senedir. Oldu suyundan da koy. İstisnalar kuralı bozmaz. 1-2
kişi çıkabilir. İstisnaları cımbızlayanların (hem olumlu hemde olumsuz) sözünü dinlemeyin.
Borsaların amacı sizin paranızı büyük sermayenin cebine aktarmaktır. Yoksa adam aman halka açılim ülkem kazansın vatandaşım kazansın derdin de falan değil. Unutmayın bunu. Maça 5-0 geride başlıyorsunuz bir kere.
Kapitalism in ana masalıdır. Hadi sende yapabilirsin!! Bak çok kolay!! Deneyenler şu an nerelerde!!
En dandik network toplantılarının ana motto su işte. Gelmiş adam bunu anlatıyor burada.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri