Sayfa 209/272 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259 ... SonSon
Arama sonucu : 2174 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

1.  Alıntı Originally Posted by gundem Yazıyı Oku
    Selamlar.. Bu hisse özelinde hisse fiyatından daha önemli kafamı kurcalayan konular var. Mesela;
    1- GpH londra borsasından çıkarılma kararının alınmasında ana etken ne olmuştur, ya da kimler?; kısaca hangi güç olmuştur.
    2- Olası Gph satılması durumunda eğer Glyho diye bir şirket borsada işlem görecekse lokomotif sektör ne olur.
    Son olarak bir konu hakkında görüşümü söyleyip bitirmek istiyorum. Bu hissede 1 hisse dahi olsa bu şirketin ortağıyım. Bu şirkette yatırımcı olduğum süre içerisinde vücudumun her yerine işlemiş baskıyı her platformda görüyorum. Şahsi görüşümdür ki bu baskının nedeni burada yazılan sonuçlar asla olamaz. O zaman aklıma şu geliyor; Sayın patronu ve tahta yapıcıyı bu şekilde oyunu oynamasına iten beklenti nedir? sanırım eğer bu hissede yatırım yapan yatırımcıların bunu düşünmesi gerekir. Saygılarımla...
    Paraya ihtiyac vardı o zaman ama bu para kredi tarzı olmaması gerekiyordu, abilerde lobdrada buyukbabalarına basvurdu dumenden bir halka IRZ planı ve sonuc parayı alıp değirmeni döndurduler. işleri bitti cıkacam dediler iş bitti.

gph ana şirketten kopmadıki lokomotif sektör ne olur diye sormak anlamsızın anlamsızı. GLYHO için değişen hiç bir sey yok.

patron ve tahta yapıcının senden benden varkı yok. oda para kazanmak için yapıyor butun bu işleri cok kafaya takılacak ve bunu dusununce filozof olacağın bir durum yok. takma kafaya bukadar. Umarım aydınlatabilmişimdir.

Sevgili aysha bosver bunları (hisse işlerini) ocak subatta da flodidadayım varsa vizen senle bir cruise turu yapalım bakalım bizim limanlar ne durumda?

saygılarımla
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

2.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Paraya ihtiyac vardı o zaman ama bu para kredi tarzı olmaması gerekiyordu, abilerde lobdrada buyukbabalarına basvurdu dumenden bir halka IRZ planı ve sonuc parayı alıp değirmeni döndurduler. işleri bitti cıkacam dediler iş bitti.

gph ana şirketten kopmadıki lokomotif sektör ne olur diye sormak anlamsızın anlamsızı. GLYHO için değişen hiç bir sey yok.

patron ve tahta yapıcının senden benden varkı yok. oda para kazanmak için yapıyor butun bu işleri cok kafaya takılacak ve bunu dusununce filozof olacağın bir durum yok. takma kafaya bukadar. Umarım aydınlatabilmişimdir.

Sevgili aysha bosver bunları (hisse işlerini) ocak subatta da flodidadayım varsa vizen senle bir cruise turu yapalım bakalım bizim limanlar ne durumda?

saygılarımla
    Sayın beşiktaşk cevabınız için teşekkür ederim. ama sizin verdiğiniz cevap bana göre; (sıradan sen ne anlarsın, sen küçük yatırımcısın sana daha fazlası gerek değil) tarzında bir cevap olmuş. ama yine dediğim gibi cevap verme nezaketinde bulunduğunuz için teşekkür ederim.
    Sayın beşiktaşk ve değerli arkadaşlar ; Ben özellikle GPH Londra borsasından çıkışının mutlaka önemli bir nedeni olduğunu düşünüyorum zaten bunun cevabı sizde sizlerde olsa burada söyleyeceğinizi de düşünmüyorum. Sonuçta sizin kazanmanız için benim gibi sindirilmiş, yıldırılmış özellikle de küçük yatırımcıların bu hissede ve bu platformlarda gerektiğimiz zamanın dışında olmaması gerekiir diye düşünmekteyim.
    Daha önceleri bu platformda dile getirildiği gibi bende Glyho ve iştiraklerinde hisselerin toplu olduğuna %100 eminim. Zaten hisseler büyük gücün elinde olmasaydı bu hareketleri asla yapamazlardı. Yahu daha yeni; 30 adet GLYHO hissesi almak için 3 defa emir fiyatını değiştirdim(yükselttim)ve en sonda inat ettim ve belki de gün içerisindeki kapanış fiyatının üzerinde aldım. Demek ki tahta yapıcı bu adet hissenin alınmasından bile rahatsız oluyor. Bu konuda da hemen hemen eminim.
    Bu hissede en eski; yılmış ve yorulmuş bir küçük yatırımcı olarak sayın MK zamana oynadığına inanıyorum. Şöyle geçmişte bu hisse özelinde hisse fiyatının artmamasına neden olarak gösterilen gelişmeleri düşününce kendi kendime soruyorum ileride acaba ne olur da bu hisse yine baskılanıp bu şirketin iyi hali bize gösterilmez. Artık bende hep kötüyü düşünür oldum. Sonuç olarak kendime ileride bu hissenin hakkettiği fiyata gelmemesi için neden arıyor durumdayım.
    Daha önce bu hissedeki hisselerimin büyük bir bölümünü sattığımı dile getirmiştim. Şu an yaptığım yatırımım daha önceleri sahip olduğum hisselerinin çok daha fazlasını yerine koyarım düzeyindedir.(müsaade edilirse) Şuan ki şartlarda ufak alımlarım dışında bu şirkete yatırım yapmayı düşünmüyorum. Ama ufak ufak alımlarımdan da vazgeçmeyeceğim ki bu hisselerimi sayın KM ölene kadar saklayacağım.. Benim için milat eğer görürsem o gündür.. Artık Ya Nasip.. Saygılarımla...

3. sevgili gundem,

Çık şu butun dunya bana karsı herkes kötu bir ben masum iyi cocuk travmasından. bizim milyonluk hisselerin bile kutmanın gözunde değeri yokken sen 1, 100, 1000 lot için niye bu kadar kafaya takıyorsun? anlıyorum elinde değil ama sen artık kendine işkenceyi standart haline getirmişsin bak elin oğlu mega polietilende 20 gundur ne azaplar cekiyor taban taban yiyorlar satma sansları bile yok. senin bu imkansızlığın hiç olmadı sonucta kendi tercihlerinin bedelini öduyorsun. ahmet ölsun mehmet ölsun demenin anlamı yokki. . . . .heeeee o işde allahın işi kimin kimden önce gideceğide belli değil ama bu işler öyle yurumuyor.
    saygılarımla
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

4.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Bir kere daha aşkitom beni teyit etti. Dedikten sonra. 50 cent cırt diye cizilebiliyormuş bir kere daha sahit olundu. 053x usd cent beni umutlandıran bir yerdir gevseme yapılsa dahi tahtacı yukarıyı istiyor dusus lerde sınırlı yukselişlerde daha atak. Sonuç. Hele Bi su ovp de cıksın ortaya duruma göre tahtacı daha cesur olacaktır.
    Saygılarımla
    Reis ovp çıktı sizce tahtaya pozitif yansır mı daha cesur olur demiştin tahtacı yukarı istiyor demiştin bu ovp beklediğin gibi mi güzel mi bir yorum alsak mümkünse şimdiden teşekkürler

5.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    sevgili gundem,

Çık şu butun dunya bana karsı herkes kötu bir ben masum iyi cocuk travmasından. bizim milyonluk hisselerin bile kutmanın gözunde değeri yokken sen 1, 100, 1000 lot için niye bu kadar kafaya takıyorsun? anlıyorum elinde değil ama sen artık kendine işkenceyi standart haline getirmişsin bak elin oğlu mega polietilende 20 gundur ne azaplar cekiyor taban taban yiyorlar satma sansları bile yok. senin bu imkansızlığın hiç olmadı sonucta kendi tercihlerinin bedelini öduyorsun. ahmet ölsun mehmet ölsun demenin anlamı yokki. . . . .heeeee o işde allahın işi kimin kimden önce gideceğide belli değil ama bu işler öyle yurumuyor.
    saygılarımla
    Sayın beşiktaşk az önce çok şeyler karalamıştım ama vazgeçtim. Değmez inanın çok para kazanmaya bile.. Ama glyho ve sayın MK hakkında küçük yatırımcıların neler yazdıklarına söylediklerine bakın, ben şahsen bu şekilde anılmak istemezdim.Evet bir gün bu hisseden çok para kazancak insanların Sayın KM için ne methiyeler dzeceğini de yaşarsak hep birlikte göreceğiz. Ama ben o gün de sayın KM'nın benim gibi eski yatırımcılara yaşattıkları ve katlanmak zorunda kaldıkları ,bir kısmının aile yuvalarının bozulduğu bir yaşama neden olduğu için hep azap çekeceğine inanıyorum.
    Son olarak bu hisse özelinde benim uğramış olduğum zararın nedeni basın yayın organlarında söz verip yapmadıklarıyla sayın MK'dır.. Saygılarımla...

6.  Alıntı Originally Posted by clastobar Yazıyı Oku
    Reis ovp çıktı sizce tahtaya pozitif yansır mı daha cesur olur demiştin tahtacı yukarı istiyor demiştin bu ovp beklediğin gibi mi güzel mi bir yorum alsak mümkünse şimdiden teşekkürler
    Ovp Yi daha gercekci buldum. . . . . Bu nedemek? Beklenen enflasyon beklenen işsizlik beklenen buyume vs vs Bunlar piyasanın beklentisiyle ne kadar uyumlu ise piyasa yapıcılar hukumetin siyaset değilde ekomi gözluğule baktığını dusunur ve daha kabul edilebilir bulur. Bu ne getirir? faiz dusurmede, diğer ekonomik kararları felan alırken daha akılcı hareket edileceğini ehh buda sonucta memlekete para sokacak yabancılar için olmaz ise olmazlardır. ama bir sey daha var piyasa faizin konforlu alanını seviyor ve bu borsa özelinde baskı yaratıyor. yani sonucta buyuk sermaye bizim gibi tahtaları nispeten sığ kağıtlara para sokmanın sıkıntı ama cıkmanın daha buyuk sıkıntı olduğunu biliyor bu yuzden cok cok cok secici ve doğru zamana oynamak istiyorlar. Bu ne demek? bu ağaların banakaya para cekmeye gideceklerini ama o arada para cekmeden önce amerikaya da bir göz atacaklarını (orayıda kaale alacaklarını) bize hatırlatıyor. bu arada o kadar veri akısı varki hazır faiz yuksekken neden acele edeyim kafasıda bir taraftan ağır basıyor. mesela amerika verile var. mesele fitch in not artırma hikayesi var mesela israilin barıs anlaşması hikayesi var. var oğlu var gerci bunlar direk Bizim globali direk bağlayan seyler değil ama sevgili KUTİ oyunu kitabına göre oynuyor. nasılmı? gecen gun dedin duserken az cıkarken daha istekli. ve söyle bakınca durum bu sekilde devam ediyor yani BİZİM GEZEGENDE DEĞİŞEN BİR SEY YOK. ama kafamın kenarında cok kısacılar için bir genel piyasada son bir dökme calısması gelirmi? diyede bir soru işareti yok değil.

saygılarımla

7.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Ovp Yi daha gercekci buldum. . . . . Bu nedemek? Beklenen enflasyon beklenen işsizlik beklenen buyume vs vs Bunlar piyasanın beklentisiyle ne kadar uyumlu ise piyasa yapıcılar hukumetin siyaset değilde ekomi gözluğule baktığını dusunur ve daha kabul edilebilir bulur. Bu ne getirir? faiz dusurmede, diğer ekonomik kararları felan alırken daha akılcı hareket edileceğini ehh buda sonucta memlekete para sokacak yabancılar için olmaz ise olmazlardır. ama bir sey daha var piyasa faizin konforlu alanını seviyor ve bu borsa özelinde baskı yaratıyor. yani sonucta buyuk sermaye bizim gibi tahtaları nispeten sığ kağıtlara para sokmanın sıkıntı ama cıkmanın daha buyuk sıkıntı olduğunu biliyor bu yuzden cok cok cok secici ve doğru zamana oynamak istiyorlar. Bu ne demek? bu ağaların banakaya para cekmeye gideceklerini ama o arada para cekmeden önce amerikaya da bir göz atacaklarını (orayıda kaale alacaklarını) bize hatırlatıyor. bu arada o kadar veri akısı varki hazır faiz yuksekken neden acele edeyim kafasıda bir taraftan ağır basıyor. mesela amerika verile var. mesele fitch in not artırma hikayesi var mesela israilin barıs anlaşması hikayesi var. var oğlu var gerci bunlar direk Bizim globali direk bağlayan seyler değil ama sevgili KUTİ oyunu kitabına göre oynuyor. nasılmı? gecen gun dedin duserken az cıkarken daha istekli. ve söyle bakınca durum bu sekilde devam ediyor yani BİZİM GEZEGENDE DEĞİŞEN BİR SEY YOK. ama kafamın kenarında cok kısacılar için bir genel piyasada son bir dökme calısması gelirmi? diyede bir soru işareti yok değil.

saygılarımla
    Sayın beşiktaşk siz ve sayın KM çıkarı oluşana kadar bu hissenin gitmemesi için hep bir neden olacaktır değil mi?)) Benim 20 küsür yıllık yatırımcılık sürecinde ben hep bunu gördüm.. İşin tuhafı da söyledikleriniz hep değru ve çıkıyor. Zaten burada yazan ben hariç herkes sizin görüşünüze göre hareket ediyor orası da işin ilginç ve korkutucu tarafı... Yaratandan ötürü ben yine de sizi seviyorum..

8. Mete:
    Ooo Bülent büyükugur 1 milyon lot çekmiş

Halka açıklık 53.3 olmuş....
    bu ara bi 20 civarı hareket gelebilir ...ve oqlarda bi süre yataya baglayabilir ...ucuz kaldık ..ytd

Sayfa 209/272 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •