Sayfa 447/506 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497 ... SonSon
Arama sonucu : 4046 madde; 3,569 - 3,576 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Çok baskı var hissede, ayarlarımızı fena bozdular, şirket faaliyetlerleriyle vizyonuyla ilgili konuşacağımıza tahtadaki entrikalar ve patronu konuşmaya başladık maalesef.
    Umarım ayağınız uğurlu gelir, hayrını görün, hissede fazla kimse kalmadı zaten 45 üstü kapatırsa fena olmaz, istese 1 haftada 60 yapar, Jants 1 haftada 22'den 30'a çıktı mesela.
    İnşallah uğurlu gelir teşekkür ederim .Yaptığı işler güzel katma değerli ürünler satması da güzel ama patron satışı olmuş ise iyi bir şey değil tabi.

2. Karanlık odada 30 kademe çaktı yine, tahta psikopat taşeronlara emanet, her türlü pislik ypmak serbest, kapanış 45 beklerken tekrar 43'lü rakamlara getirdiler.
    SPK onayı da gelmedi bir türlü, 3 ay bedelsiz onayı bekleyen başka örnek var mı acaba.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Karanlık odada 30 kademe çaktı yine, tahta psikopat taşeronlara emanet, her türlü pislik ypmak serbest, kapanış 45 beklerken tekrar 43'lü rakamlara getirdiler.
    SPK onayı da gelmedi bir türlü, 3 ay bedelsiz onayı bekleyen başka örnek var mı acaba.
    Dün karanlık satan her kimse onayın gelmeyeceğini hissetmiş ki satmış, taşeronlar tahtanı ipliğini pazara çıkardılar, böyle devam ederse bir mk olmaz bundan, ne kadar hızlı geri geliyor yahu, hiç direnmiyor, masa sandalye şirketi.

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Kendi kaybıma üzülmüyorum da 49.70'den 12.milyon mal alan kurumsal yabancıya üzülüyorum, nasıl bir öngörüsüz bir kurumsal yatırımcıymış da bu şirkete bu kadar para koydu ve de bu kadar zarar yazdı, yesinler böyle kurumsal yabancıyı.
    Zaman geçtikçe anlıyoruz bazı şeyleri ama pahalıya mal oluyor, kiminle uzun yola çıkacağını, kimin bizi yarı yolda bırakacağını ve kimin yatırımcılarını koruyacağını iyi hesaplamak lazımmış.
    Hissede bir tek ben ve sn. Katti kaldık galiba, kendi kendimize yorum yapar hale geldik, Müzikal hissedeysen son bir değerlendirme yapman mümkün mü acaba, bizim göremediğimiz olumsuz bir durum var mı.
    Reis aydınlık günler yakın fiyata takılmıyorum artık. Allah hastalık vermesin benden alamazlar Ytd.

SM-S921B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

5.  Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    Reis aydınlık günler yakın fiyata takılmıyorum artık. Allah hastalık vermesin benden alamazlar Ytd.

SM-S921B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Çok rezillikler var tahtada, günde bir kez selam edip bırakıyorum Katti hocam, bir gün elbette hesaplaşırız.

6. Yeni kurban da ben oldum gari 🤣

7.  Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
    Yeni kurban da ben oldum gari ��
    Geçmiş olsun, selam vereni pişman ediyorlar maalesef, zamanla tanırsınız bunları ortak, gerçi ben hala tam olarak çözemedim.
    Bilançosu da çürük gelecek muhtemelen, bu kadar soluksuz düşüşün bir sebebi vardır mutlaka ama bir biz bilmiyoruz galiba, baksanıza yatay endekste bile %1.5 düşüyor.

8. Gelmiş geçmiş en kötü tahta ve tahtacı, bu rezilliklerle yatırımcıyı küstürdü, kimse kalmadı, yeni bulaşanın canını okuyor.
    Tek diyeceğim olup biten her neyse sorumlusu %74 payı olandır, eğer sizin dışınızda ise tahtanın içine eden her kimse bir ders verin, SPK^ya şikayet edin, özellikle de karanlık oda kapanış manyağına yaptırım gelsin, tahtanıza sahip çıkın yahu.

Tekniği de ortadan çatlattılar, bu kadar uyumsuzluk, baskı neden.

Sayfa 447/506 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •