Namaz-5 vakit-KURANDA 80 kere emir olunmuş en kutsal ibadettir.Onu oraya koyalım...
Taksimden başka yer görmeyenlere bilsin...
Güneydoğuda çok samimi müslümanlar var.Ama esrar satıp namaz kılan fasıklar da var..Bunu çok kanıksamış olanları gördüm.
PKK yı şiddetle destekleyen-MELLA denilen ve namaz kılan hainler de gördüm..
İNSAN HERŞEYE kendini inandırabilir...LGBT olup ta namaz kılan da gördüm...Yetim malı-hırsızlık yapıp namaz kılan da...
İnsan doğası-kendini mihenk taşına vurmadıkça- her zıtlığı kabullenebilir ve olaganlaştırır..
Ama bu müslüman için mutlak emir olan namazın kıymetini hafifletmez..
Bir katilin-fasığın namaz kılması 80 KERE emirolunmuş ibadetin değerini düşürmez..ONUN ÇARPIK HAYATINI GÖSTERİR.
Eğer gerçekten NAMAZIN kaynağı ŞERİAT olsaydı: tüm o katiller-tecavüzcüler idam edilirdi..Şeriat güzellemsi yapmıyorum..Ama NAMAZI VE ONUN KAYNAĞI OLAN KANUNLARI bütün olarak düşünelim...
O köy ve muhtar üstelik DEM -hdp nin aktif elemanı..
BAK ŞİMDİ BANA SAPIK KEMALİSTLERİN SİCİLİNİ söyleteceksiniz..sonra ortalık karışacak...Hani kızına tecavüz edip anıtkabirde boy boy foto verenler...
demem o ki sapkınların ideolojiler uymayan yönleri onların hatasıdır.
Hatırlıyor musun başkanlığı nasıl savunuyordun
Ayni kafa hiç değişiklik yok
Siz koru körüne savundukca ülke batmaya devam ediyor
Bak oy verdiğin partinin mv sini dün ne dedi
Söyleyemediğimiz şeyler var !! Aile dostumuz diyor
Çok önemli dedigi
Bunu bile savun
Tüm bunlar neye yol açıyor orası önemli
Din inanci freni patlamış kamyon gibi aşağı gidiyor
ne saçmalıyorsun..Bununla başkanlığın alakası nedir..SENİN, BİR KATİL NEZDİNDE NAMAZI itibarsızlaştırmana ve böylece kendi hayatını meşru göstermene itiraz ettim.
ha..BAŞKANLIK ,o koalisyonlu yıllara göre 100 kat daha iyidir.Eksik olan yönleri var.DENETİMSİZLİK..yOKSA ANA OMURGASI konusunda en ufak pişmanlığım yok.
Biz 90 lı yılları biliriz...5 aylık hükümetleri ve GÜÇ -VESAYET ODAKLARININ parçalanmış siyesi tabloyu fırsat bilerek yaptıklarını...
Yer İmleri