Sayfa 156/998 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256656 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: Viop LIX

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bak bir tüyo vereyim anayasa değişikliği olayının sadece ismi var şuanda altı doldurulmaya başlandığında Cumhurbaşkanlığının yetkileri ile ilgili bölümler konuşulmaya başlandığında gitmeleri kesinleşmiştir.
    2025 yarısından itibaren yönetimde ciddi sertleşme bekliyorum.. tamamen kutuplaştırıcı politikasına hız verecekler.

bir kargaşa ile erken seçim vs gündeme gelecek bence.

mafya düzeni şuan tamamen hakim.. ellerindeki nimeti sürdürmek için elinden geleni yapacaklar diyorum

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    2025 yarısından itibaren yönetimde ciddi sertleşme bekliyorum.. tamamen kutuplaştırıcı politikasına hız verecekler.

bir kargaşa ile erken seçim vs gündeme gelecek bence.

mafya düzeni şuan tamamen hakim.. ellerindeki nimeti sürdürmek için elinden geleni yapacaklar diyorum

Muhalefet kendi bacağına sıkmazsa o iş bitti artık.
    sadece muhalefet siyaseti yaparken halkın anlaması gerekenleri anlatmalı,
    öyle çok olaylar varki dolandırmadan .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Briyantinliden kurtulmadan olmaz

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ben demokratik bir ortamdan bahsetmiyorum sindo.

demokratik bir ülke olsaydık.. hapishaneler millet vekili bakanlar yöneticiler vs dolu olurdu şuan zaten

en azından istifa ettirilirdi !

inşallah maşaşallah barek allah demeye devam ediyorlar

5.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Briyantinliden kurtulmadan olmaz

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    rahat ol bitti o iş dediğim gibi sadece apuk sapuk işlere girmeden kendi işlerinde koltuk kavgasına düşmesinler.

VİOP30, Garanti ve İş short artırmış, BofA ve HSBC short azaltmış, İş Yatırımın short iştahı/inadı devam ediyor, longda israr eden tek kurum İnfo olmuş!

7. Valla arkadaşlar burada ilk yazıyorum bugün leventte kanyon Özdilek metro cıtı alışveriş merkezlerine gittim durumları içler acısı abi içinde okadar büyük büyük firmalar resmen sinek avlıyor ya bu işyerleri bu masrafların altından nasıl kalkıyor anlamak mümkün değil resmen tümü batak filo ayakkabı müşteri eksik olmazdı şimdi bir Allah'ın kulu yok elemanlar resmen yatıyo ayakkabı fiyatlarına baktım çöp modeller 2.500 3.000 aralığında bu fiyatlara kim alır kim giyer hele metro cıtıy resmen batmış velhasılın memleketin durumunu hiç iyi görmedim valla bugünkü gözlemlerimde memleket adına çok ürperdim Mehmet Şimşek değil ontane Mehmet Şimşek olsa zor bence bağıra bağıra kriz geliyor yok abi bu pahalılığa kimse dayanamaz halının altına süpürülen kredi kartı geri ödeme sıkıntılarını söylemiyorum Allah'ım yardımcımız olsun

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ben demokratik bir ortamdan bahsetmiyorum sindo.

demokratik bir ülke olsaydık.. hapishaneler millet vekili bakanlar yöneticiler vs dolu olurdu şuan zaten

en azından istifa ettirilirdi !

en fazla İstanbul seçimlerindeki gibi iptal ederler sonra daha büyük tokat gelir halktan.
    erken seçim olmadan bazı anlaşmalar olur .Cumhurbaşkanı yetkileri yeniden gözden geçirilmeli ile ilgili duyduğun an o iş bitmiştir.
    RTE sonra gelecek kişi muhalefetten olursa bu kadar yetkiyle teslim etmez yaz bir yere yetkiler azaltılacak .

Sayfa 156/998 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256656 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •