Sayfa 1029/1040 İlkİlk ... 295299299791019102710281029103010311039 ... SonSon
Arama sonucu : 8319 madde; 8,225 - 8,232 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

1. Okuyorduk..

...
    ...

2.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Yazdık yazdık yazdık, demek ki boşa yazdık. Karşılık beklemeden bilgimizin zekatı olsun diye yazdık. Fakat kimseye bir faydam olmamış. Boşuna emek vermişim.

Kimseye bir faydam olmadığına inandığım için artık bu foruma veda ediyorum. Sağlıcakla kalın.

]
    Forum için büyük kayıp. Tekrar aramızda görmek isterim. Hakkınızda hayırlısı.

3. sn. kastırşef lütfen yazmaya devan edin, keyifle okuyorduk yazılarınızı. ben de amatörce birkaç grafik atayım, kuşlu siteden, sağdan soldan gördüğüm grafiklerden. arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum, hangi grafik daha olası sizce ? sn. bigmaster sizin de yorumunuzu bekliyorum. alttaki grafik bana biraz uçuk geldi, biraz zorlama geldi ama neden olmasın ? üstteki grafik daha olası gibi, üstteki grafiğe bakarsak ciddi bir düzeltme gelecek gibi, alttaki grafiğe bakarsak daha yukarı çok yol var. yorumlarınızı bekliyorum.

yatırım tavsiyesi değildir, amatör düşüncelerimdir.

4.  Alıntı Originally Posted by krabby Yazıyı Oku
    sn. kastırşef lütfen yazmaya devan edin, keyifle okuyorduk yazılarınızı. ben de amatörce birkaç grafik atayım, kuşlu siteden, sağdan soldan gördüğüm grafiklerden. arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum, hangi grafik daha olası sizce ? sn. bigmaster sizin de yorumunuzu bekliyorum. alttaki grafik bana biraz uçuk geldi, biraz zorlama geldi ama neden olmasın ? üstteki grafik daha olası gibi, üstteki grafiğe bakarsak ciddi bir düzeltme gelecek gibi, alttaki grafiğe bakarsak daha yukarı çok yol var. yorumlarınızı bekliyorum.

Ekmek fiyatı, ayçiçek yağı fiyatı, benzin fiyatı vs.vs. onlarda çok yükseldi değil mi. Onlarda da bir düzeltme olur o zaman sizin mantığınıza göre. Keşke olsa gariban bayram eder. Kardeşim enflasyon almış başını gitmiş. Güneyinde savaş , kuzeyinde savaş sen altın düşecek minvalinde yorum yapıyorsun. Ya ne diyeyim ki sana bilemedim.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhanol1 Yazıyı Oku
    Ekmek fiyatı, ayçiçek yağı fiyatı, benzin fiyatı vs.vs. onlarda çok yükseldi değil mi. Onlarda da bir düzeltme olur o zaman sizin mantığınıza göre. Keşke olsa gariban bayram eder. Kardeşim enflasyon almış başını gitmiş. Güneyinde savaş , kuzeyinde savaş sen altın düşecek minvalinde yorum yapıyorsun. Ya ne diyeyim ki sana bilemedim.
    okuduğunuzu anlama probleminiz mi var ? orada iki grafik var, iki ihtimal var, birinci ihtimal düzeltme (düzeltme bakın çöküş göçüş vs değil iyi okuyun), ikinci ihtimal fezayı gösteriyor. tekrar okuyunuz.

yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,549
     Alıntı Originally Posted by krabby Yazıyı Oku
    sn. kastırşef lütfen yazmaya devan edin, keyifle okuyorduk yazılarınızı. ben de amatörce birkaç grafik atayım, kuşlu siteden, sağdan soldan gördüğüm grafiklerden. arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum, hangi grafik daha olası sizce ? sn. bigmaster sizin de yorumunuzu bekliyorum. alttaki grafik bana biraz uçuk geldi, biraz zorlama geldi ama neden olmasın ? üstteki grafik daha olası gibi, üstteki grafiğe bakarsak ciddi bir düzeltme gelecek gibi, alttaki grafiğe bakarsak daha yukarı çok yol var. yorumlarınızı bekliyorum.

bence grafikleriniz çok değerli taki 1981 yılından beri görüntü alınabiliyor oysa bizim verilerimiz ancak 2000 yılından beri görüntülenebiliyor sizin 1. grafiğnize aklım dağa çok yattı hernekadar grafik üzerinde çizim yapamasamda bu grafiğe göre 15 000 ons mümkün görünüyor ama bunu görmeye ömrüm yetermi bilmiyorum, benim çalışmalarımda 2028--2030 tarihleri aralığında 8 000--8 500 rakamlarının görüleceği yönündedir, grafikler için tekrar teşekkür eder devamını beklerim, faydalanmak isteyenlere ışık tutacak grafiklerdir
    25 şubat 2025 adese 1.99

7.  Alıntı Originally Posted by krabby Yazıyı Oku
    okuduğunuzu anlama probleminiz mi var ? orada iki grafik var, iki ihtimal var, birinci ihtimal düzeltme (düzeltme bakın çöküş göçüş vs değil iyi okuyun), ikinci ihtimal fezayı gösteriyor. tekrar okuyunuz.

yatırım tavsiyesi değildir.
    üstteki grafik daha olası gibi, üstteki grafiğe bakarsak ciddi bir düzeltme gelecek gibi, alttaki grafiğe bakarsak daha yukarı çok yol var. yorumlarınızı bekliyorum.
    Bak senin yazından bir alıntı okuma anlama problemi kimde varmış gör..

8. işine bak arkadaşım ya, musallat oldun başımıza. Sen de bir grafik at, bir haber yapıştır, yorumunu belirt, bir işe yara laf yetiştireceğine.

Sayfa 1029/1040 İlkİlk ... 295299299791019102710281029103010311039 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •