Sayfa 185/998 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 1,473 - 1,480 arası.

Konu: Viop LIX

Biri dansöz biri korkak sözde laf atacaklar...ulan vürmümüz kadar yer kaplayan fâniler..konuşmaktan başka bir şey yok...hava kim atıyor belli ....kaç haftadır düşecek diye kıvran... borsanın doğasında dalgalı bir gidişat var... rahmetli Erbakan dediği gibi hadi ordan...

az iç dayucuğum.. başkalarınıda düşün.

bulmuşşsun emcüklüyüp duruyon..sevap deyu

https://www.youtube.com/watch?v=9ASTmVzsDEY

3. Bak elaman kompresörle bir yerine hava basıyor lan oğlum bu kadar basma barsakların patlayacak
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dayucuğum bunlar memnun olmuyan kesim, borsa yükselir memnun olmaz borsa düşer yine memnun olmaz.
    Çünkü dipten aldığı hisseyi tutamaz, o da çıkar çıkar sonra alttan sattığını üstten alır yani aldığı yer tepe oluy, bu seferde düşer düşer, bizimki satmaz ama söver, o sövdükçe hisse düşer, sonra bapıra bağıra tepeden aldığını herife alttan verir, verdiği yer genelde dip olur.
    Borsa film gibi yıllardır aynı senaryo
    Babana rahmet....kadın gibi dır dır ederler...bunlar fos...borsa beni ilgilendirmiyor....speğin ayak izini takip etmek yeterli...çok yazıp kazanmak üstelikte sermayeyi eritiyor...sonra hurlıama sesleri...kazanabilmek önemli bu âlemde...

5. Sıradan bir insan

bazı hisselerde toparlanma var.. tepeden % 50-55 düşen hisseleri taramak lazım..

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Babana rahmet....kadın gibi dır dır ederler...bunlar fos...borsa beni ilgilendirmiyor....speğin ayak izini takip etmek yeterli...çok yazıp kazanmak üstelikte sermayeyi eritiyor...sonra hurlıama sesleri...kazanabilmek önemli bu âlemde...
    Tohatlı dayucuğum beni kullanarak kavganın ortasına çekiyorsun gibime geliy

Bana dokanmayın, kavgayıda ayırmam ama şu yazdığım doğru.
    Yetenek meselesi dayucuğum.
    Mesela ben hiç hisse seçimi yapamam ama daytradeci olaraktan mikemmel ötesi oynarım bu oyunu.
    Mesela akcay abi hisse seçiminde number one
    Ttkom 23 taleden aldı benim eşeki 2 ye katladı, bu bir yetenek işi
    Bende endekis vobda paraları katlıyon
    Hamdım Piştim Yandım

8. Sana bir tane geyik mesaj atacaktım ama özel mesaj seçeneği pasif sende. Blokladın mı bizi ne yaptın

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bazı hisselerde toparlanma var.. tepeden % 50-55 düşen hisseleri taramak lazım..

Sıradan bir insan

Sayfa 185/998 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •