Sayfa 202/998 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 1,609 - 1,616 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    sn. Mert45 teşekkür ederim. ...son orta vadeli alışım maalesef henüz başarısız .. kısmet .. tepeden düşüş bence kombinasyon .. halende bitmiş değil .. 4. dalga dibi olabilir diye atladık sakız gibi sündürüyor sağolsun piyasa . grafik altta ..aldıkalrımla devam .. .. bol şans
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...59#post6887459

Ben teşekkür ederim ,bol şans
    Hayat hoş gerisi boş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Katılamıyorum...Kanımca en geç ekim ayında orta vadeli dip yapacak...Oradan dolar bazlı %70-80 gider...Bu iyi hissede %150 den fazla bile olur.

12-13-14 ten hisse alıp 5-6 ortadan kaybolacağız...bekliyoruz...

FED-FAİZ olayı..sp500 düşündükçe...Kanımca en geç 31 ekime kadar harika fırsat olacak...

TOPUKLARIN ÜZERİNDEN ALIP,Boyun hizasında satacak fırsat...

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Şu alemde benim açımdan isabetli öngörüsü olan 2 kişi vardı.ALİ ve İSMAİL....

Son hareketlerde onlar da yanıldı.

-BORSADA HER ZAMAN TEK BAŞINAYIZ

Son 3 yıllık yükseliş bizi çok aldatmış..Artık 2020 öncesi kurallar geçerli...
    babacım senin gibi bir adam, boş ver başkalarını yaw,..de gitsinler, herkes kendi köyüne,

o yükseliş dolara muhalefetle yaşandı, üstüne depremde extremde 9 mil para yığıldı, onu da aldılar, hatırla kendi hisselerini alan bir sürü şirket oldu, irirli ufaklı, elverişli soygun ortamaına hem fikiri oldular,..

garanı hatırla, 12 den set çekmişti, onu koç hol takip etti, bakın şimdi satışlarda koç hol kafayı kaldırmıyor,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

x ağlama duvarına dönmüş. yarın desteğin az altına sarksa patlayacak çok hesap var. borsa tt olmuş.

doğru mu bilinmez ama çok zarar var.
    audentes Fortuna iuvat

5. Burası viop topiği ve ben defalarca yazdım ..hisseler ilkokul ise viop üniversite ..ve burda yazanların hemen hemen hepsinin üyeliği 2017 yani forumun bu versiyonun ilk günleri ki çok daha öncesi var ..yani burda yazanlar minimum 8 sene borsa tecrübeleri var ki bu 8 sene çok dolu dolu 8 sene ..en basitinden covid diye bir belayı gördü burdakiler ..yani borsa hakkında herkes her şeyi biliyor ..gereksiz polemiğe gerek yok ..bazen kayıp var bazen kazanç ..maksat hoş muhabbet olsun
    Hayat hoş gerisi boş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    babacım senin gibi bir adam, boş ver başkalarını yaw,..de gitsinler, herkes kendi köyüne
    ''Bir problemde,güvendiğin kişileri de dinle ama TEK BAŞINA KARAR VER''

Borsa gibi fulu bir alanda, güvendiğin gözlerin ne gördüğünü öğrenmek-kendi düşünceni tekrar gözden geçirmek önemlidir.

Mesela sen 3-4 haftadır LONG diyorsun...Ben ise shorttum...Senin ne gördüğünü merak ettim ve mesajları inceledim..ama yine TEK BAŞIMA KARAR VERDİM..

Burada bazı arkadaşlar var..eğer düşüncemiz çelişiyorsa ,kendi düşüncelerime tekrar bakarım...

Bir nevi istişare..

7. Şahsi pozisyonum 11300.00 long ..gün içi bir ufak trade yaptım kazançlı çıktı ve fakat gün sonu kullanabilir bakiye gene eksi

Palişkoma ciddi dargınım ..tüm tekniği bozdu ..

https://www.youtube.com/watch?v=dt_UsgcPnRY
    Hayat hoş gerisi boş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    PETROL,net olarak resesyonu fiyatlıyor...her gün dipliyor..

Sayfa 202/998 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •