Sayfa 618/736 İlkİlk ... 118518568608616617618619620628668718 ... SonSon
Arama sonucu : 5882 madde; 4,937 - 4,944 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

1.  Alıntı Originally Posted by Xer Yazıyı Oku
    Bende bu tarz isler icin bankanin ppf lerini kullaniyorum.
    tefaş ppf'lerinden de alsanız ortalama saat 15'te hesaba geçeceğinden kredi kartı borcunuzu ödersiniz sorun olmaz

Merhabalar,
    Yapı kredinin döviz (usd) yatırım fonları var bunlardan almak istiyorum ancak daha iyi getirili fon olabilir.
    Bankadan alım satım için Tefaş veya banka döviz fonları önerebileceğiniz varmı?
    Barış Akkoyun

3.  Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    Evet hocam öyle oluyormuş demek ki öğrenmiş oldum. Kredi kartı borcumu ödemek için para az buçuk değerlensin dedim son ödeme gününe kadar. Az daha zarara giriyordum Dediğim gibi sırf bu iş için başka bir hesap olması gerekiyor. yoksa hesap karışıyor. Tuhaf tuhaf işler.
    Hesap karışması haricinde, toplam edilen kar / zarar etkilenmiyor sanırım. yoksa ben mi yanlış hesapladım.
    Potansiyel karı azaltıyor mu yoksa etkilemiyor mu?

4. Herkese merhabalar.
    Uzun yıllar boyunca Nkolay bono ile devam etmiş bir mevduatçı olarak dün ilk kez portföyümü 4e bölüp PPF'lere geçtim. Nurol, Rota, IDL ve Denizbank 2 PPF'leri aldım. Toplamda Nkolay'a göre yaklaşık %4-5 daha fazla getirmişler dünden bugüne. Umarım böyle devam eder

Altın fonlarında stopaj kaç şuanda

6. Merhabalar.
    Fonların bazılarını satıp dağılımı değiştireceğim. Fon satışı talimatımı verdim az önce. Aktifbank üzerinden yapıyorum ve farklı aracı kurumların fonları olduğu için hemen gerçekleşmiyor. Saat 13.30'a kadar hesaba geçmesi lazım ki valör kaybı olmadan yeni fon alımı girebileyim. Saat kaçta hesaba geçer acaba? 13.30'u aşacaksa talimatı iptal edeyim, araya haftasonu giriyor kayıp olmasın.

7. Exclamation

Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Merhabalar.
    Fonların bazılarını satıp dağılımı değiştireceğim. Fon satışı talimatımı verdim az önce. Aktifbank üzerinden yapıyorum ve farklı aracı kurumların fonları olduğu için hemen gerçekleşmiyor. Saat 13.30'a kadar hesaba geçmesi lazım ki valör kaybı olmadan yeni fon alımı girebileyim. Saat kaçta hesaba geçer acaba? 13.30'u aşacaksa talimatı iptal edeyim, araya haftasonu giriyor kayıp olmasın.

Sn.spektrum her fon için farklı bir valör var bazıları t+0, bazıları t+1 bazıları t+2, sizin fonlar için tefastan açıklama kısmına bakın orada yazıyor olması lazım, ayrıca alınacak fon içinde benzer durum var, yani alırken başka satarken başka valör var sanırım, yanlışım varsa bilen düzeltsin lütfen

Birde bazı aracı kurumlar fon işlemi için kendi içinde onay şartı koyabiliyor, eğer böyle bir durum varsa kurumuda aramak lazım biran önce onay verin diye
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Merhabalar.
    Nkolay kullanıyorum bende 14..30 dan önce gelmez sadece ıdl varsa hemen geçer hesaba diğerleri 14.30 .
    *Ppfler için geçerlidir*

Sayfa 618/736 İlkİlk ... 118518568608616617618619620628668718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •