Sevgili Arkadaşlar herkese selamlar...
Borsa, Ereğli durum ortada. Onun dışında herkesin sağlığı iyidir umarım.
5'de bir civari Aefes, kalanda fonlardayım...
Burayı gereksiz tartışma olmasın diye takip etmiyor ve yazmıyorum ama hem durum bildirimi yapayım hem de şu DALLAMA MATHİUS'u şikayet edeyim dedim...
Adamın bilgisini siz tahmin edin; fon aldım diye borsayı düşürdüğümü, Aefes aldım diye (200 den aldım 300'e gitti 280'den 5'de 1 i ile fona geçtim) Efes'i düşürdüğümü beni tahtacı ve pala yerine koyuyor
Aslında bir açıdan beni yüceltiyor ama işte borsayı düşürdüğümü söyleyerek de iftira atmış oluyor

Bu kadar zeki bir arkadaş kendisi..
Ereğli'de demediğini bırakmadı, şimdi niye 5 yıl tutacaktın da Ereğli'yi sattın diyor, ulan sen değil misin EReğli, öyle, Ereğli böyle diyen... E sattık işte daha sevinmen lazım...
Velhasıl kelam adam hasta... Aefes sayfasında yazdı enson bir şeyler işte, küfür ediyorum artık çileden çıkınca ona da yarabbi şükür diyor, gerçi o demedi ekürüsü (D&3 mü neydi o şükrediyor) İşe yarayacak mı diye denedim yoksa çizgimi bilirsiniz, küfür de etmem tasvip de etmem...
Neyse, Ereğli lotlarıma hala 150-200 bin tl kadar uzağım... Belki eşitlensem düşüneceğim dönmeyi...
Sevgiler saygılar...
Yer İmleri