Sayfa 74/96 İlkİlk ... 2464727374757684 ... SonSon
Arama sonucu : 764 madde; 585 - 592 arası.

Konu: TUPRS - Tüpraş

1. Ben bofa yı destekliyorum. Bofa olmasa hisseleri nasıl böyle ucuzdan alacaktık? Arslansın bofa bakma sen bu iş bilmezlere

2. Gidip bofa hissesi alasım geldi midastan.

Ytd

3. Birtek biz dayak yemiyoruz, ohhh! içim soğudu biraz

Çin borsasıda feci dayak yiyor, ahh BOFA nelere kadirmişsin

https://www.bloomberght.com/cin-de-b...esiyor-2359937

Çin’deki emlak krizi tüketim harcamalarını aşağı çekerken ve Kasım ayındaki ABD seçimleri öncesinde jeopolitik gerginlikler tırmanırken satış baskısı artıyor.

Şi Jinping hükümeti için temel risk, hisse senetlerindeki düşüşün deflasyonist bir ortamda tüketiciler ve işletmelerin güvenini daha da aşındırması.

Bu nedenle devlet destekli fonlar hisse senedi fiyatlarını desteklemek için bu döneme kadar milyarlarca dolar harcamış durumda.

saygılar, sevgiler, YTD

4.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Ben bofa yı destekliyorum. Bofa olmasa hisseleri nasıl böyle ucuzdan alacaktık? Arslansın bofa bakma sen bu iş bilmezlere

36 günde 2000 lota yakın artırım yaptım hala 277000 tl eksideyim.işi bilsen ne yazar arkadaşım milletin malının bir kıymeti yok. borsa bu gidişle 8700 ü görecek.yabancı satışı durmuyor......

5. İşi bileceen işe gitmiceen

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    İşi bileceen işe gitmiceen
    Acaba yine kimleri terste bıraktı.
    En Güçlü İki silah "Sabır" ve "Zaman" dır. Yazdıklarım beni bağlar; Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.

7.  Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    36 günde 2000 lota yakın artırım yaptım hala 277000 tl eksideyim.işi bilsen ne yazar arkadaşım milletin malının bir kıymeti yok. borsa bu gidişle 8700 ü görecek.yabancı satışı durmuyor......
    Patrick spastigini dikkate alma dostum ;)

Önümüzde ki hafta temettü haftası, çok atraksiyonlu olacak.. Hayırlısı ile inşallah güzel yerden temettü dagitir.

Sayfa 74/96 İlkİlk ... 2464727374757684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •