Sayfa 279/998 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379779 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 2,225 - 2,232 arası.

Konu: Viop LIX

1. çizgiler önceden hazırdır, nitekim önceden hazır olan çizgilerin, kırmızı renk xu100 le uyumludur,

çizgi çizmek istemiyorum, o nedenle kesik çizgli,..

benim için ölçü xu030,...xu030 kalın k pembe çizgi ve altta olan a mavi yelpaze ile anlamlı,
    a mavi yelpaze üstüne bir şekilde çıkabilirsek ki FED/FOMC kaldı,..tekrar long py geri gelir,..

ama FED/FOMC çalışmaz ise,..o yorumuda siz değerlendirin,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2. Dün tofaşı masaya yatırıp şeyttürdüydük burda, tepeden yüzde 65 düşmüş dediydik.
    Bugün de Sasası olanın tasası olmazı masaya yatıralım
    Tepeden buda yüzde 65 düşmüş
    Yani gebermiş canları çıkmış, nasıl konuşsun sindoma abi
    Hamdım Piştim Yandım

ak-ünlü yükleniyor

iş... azaltmıştı, hafif hafif artırıyor

bi 1092450 yaktıktan sonra... yine aşağı geliriz

4. şimdi 2 kırmızı daire 2001-2008 krizleri sarı daire 2010-2013 hareketleri 2013 dan sonra gerek komşularınla ters düşme,gerek batı ile ters düşme ,yanlış siyasi kararlar,yanlış ekonomi kararlar derken gelen bantlar.
    burada şunu anlatmak istiyorum dışarıda yaşı olan insanlarla halkla konuşuyorum böyle bir dönem görmedim diyor ,insanların aldığı paralar ortada,dışarda gıda ve konut , kira vs fiyatlar ortada .
    yukarki grafta böyle krizler nasıl fiyatlanış görün istedim bu fiyatlamalar yapılırken gerçek yabancılar vardı ve hareketler sert oluyordu şimdi yastık görevi olan bir sistem var bunu marbaştaki sabah vatandaşın konuşmasından sonra çıkardım 200 günlük ortalama altı beklemiyoruz öyle bir çalışma yok dediğinde bir bakayım dedim.
    bu yüzden temkinli doğru maliyetlenme peşinde olun veya kendinize bir bant belirleyin bunun üzerine atmadan oyuna dahil olmayacam diye ama o bantın altı dolu olsun.Zor bir kış olacak ekonomik anlamda.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    akp döneminde hiç bu kadar yüksek enflasyon ve faiz olmadı...

bu dönem hiçbir dönemle örtüşmüyor...

işin aslı umrumdada değil...

kim kimi öpüyorsa öpsün...kafada yormuyorum...
    Tuik tarafından verilen eflasyon rakamları ile reeldeki eflasyon eşit olmadığı için bir taraf zengin olurken diğer taraf yani çalışan kesim fakirleşti.
    Gelir ve vergi eşitliği sağlanmalı çalışan üreten kesim daha çok kazanmalıdır.
    Barış Akkoyun

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

şimdi 2 kırmızı daire 2001-2008 krizleri sarı daire 2010-2013 hareketleri 2013 dan sonra gerek komşularınla ters düşme,gerek batı ile ters düşme ,yanlış siyasi kararlar,yanlış ekonomi kararlar derken gelen bantlar.
    burada şunu anlatmak istiyorum dışarıda yaşı olan insanlarla halkla konuşuyorum böyle bir dönem görmedim diyor ,insanların aldığı paralar ortada,dışarda gıda ve konut , kira vs fiyatlar ortada .
    yukarki grafta böyle krizler nasıl fiyatlanış görün istedim bu fiyatlamalar yapılırken gerçek yabancılar vardır ve hareketler sert oluyordu şimdi yastık görevi olan bir sistem var bunu marbaştaki sabah vatandaşın konuşmasından sonra çıkardım 200 günlük ortalama altı beklemiyoruz öyle bir çalışma yok dediğinde bir bakayım dedim.
    bu yüzden temkinli doğru maliyetlenme peşinde olun veya kendinize bir bant belirleyin bunun üzerine atmadan oyuna dahil olmayacam diye ama o bantın altı dolu olsun.Zor bir kış olacak ekonomik anlamda.
    Globaldeki kriz aynı 2008 tarihindeki gibi oluyor dibin dibini gösterecekleri kesin.
    Barış Akkoyun

7. Herifin elinde kozu var, herkese yasak olan ona serbest, basıyor açığa istediği hissenin anasını ağlatıyor.
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    burdaki fiyatlar arşa çıkınca yeni mecralara yelken açtılar...

bunun yurtiçi fiyatlarla ilgisi yok.
    farklı kesimlerden insanlar çşitli saiklerle yurtdışına kaçıyor/kaçmaya çalışıyor vatandaşlık almaya uğraşıyor.
    bir sonraki seçim sonrası bu rakamlar çok daha yukarı gidecek
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 279/998 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379779 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •