Sayfa 287/998 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 2,289 - 2,296 arası.

Konu: Viop LIX

1. FED 2007 sonunda faiz indirimine baslayınca borsalar nerdeyse 2 x düsmüs tıpkısının aynısı olur mu
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. Yaw bahriyeli abi burda daytradeciler takılır, sabahtan akşama kadar 99 işlem yapan var.
    Her yazılanı çok ciddiye alma, hem para katlıyoruz hemide eccük eğleniyoruz işte

https://www.youtube.com/watch?v=2hx9J95Cm0c
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by selloo Yazıyı Oku
    280 doları 5-10 cent için kıracak olsaydı bence dün sabah kırar, stopları patlatır akşam yine üzerinde kapatırdı diye düşünüyorum..

bu kırılımı zaten bekliyordum ve daha önce de dediğim gibi ben burayı zirve görüyor ve satışın yeni başlayacağını düşünüyorum...
    https://x.com/ali_cufadar/status/183...eREzI0zxg&s=19

Katılıyorum. Geçmişe değil gelecege bakmak

Evet bakıyorum ve yine basrolde ABKA var şaşırmıyorum ..

Seans açık yapılan sohbete bak..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    FED 2007 sonunda faiz indirimine baslayınca borsalar nerdeyse 2 x düsmüs tıpkısının aynısı olur mu
    dün yazdıydık bir şeyler, işçi ile,..

şöyle bir şey var orada,

parayı abd den çözdü, paralar emerginglere gitti, e birde çobanlık yapması lazım,..

yoksa para ürker,..

işte 3 ekim 2025 denklemi bu şekilde ortaya çıkıyor,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

6.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

şöyle bir şey var orada,

parayı abd den çözdü, paralar emerginglere gitti, e birde çobanlık yapması lazım,..

yoksa para ürker,..

işte bende ondan bahsediyorum grafiklerde oyle diyor 1.5 seneden fazla AYI piyasası yani para yı 2026 ortasından sonra kazanacagız gibi
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by selloo Yazıyı Oku
    280 doları 5-10 cent için kıracak olsaydı bence dün sabah kırar, stopları patlatır akşam yine üzerinde kapatırdı diye düşünüyorum..

bu kırılımı zaten bekliyordum ve daha önce de dediğim gibi ben burayı zirve görüyor ve satışın yeni başlayacağını düşünüyorum...
    seloocan ne istiyorsun sen , varmı argumanın yok sabah akşam şuraya düşmesi gerek demek veya şuraya gidecek demek ayrı işler koy bir graf koy bir temel hikaye düşücek veya çıkacak altını doldurun.Zamansal öngörü koyun yoksa ya çıkar ya düşer
    dün bir arkadaş geldi net bir şekilde akaşam pazarı olmaz dedi bende kendisine net bilgimi diye yazdımbu kadar net olunmamalı ha bildiğin birşey varsa paylaş burası forum ama lütfen aracı kurumlardan duyduklarınızı onların hedeflerini ıvır zıvırları değil kendi süzgeçinizden geçirip koyduğunuz analizleri buyur
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

8.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

şöyle bir şey var orada,

yoksa para ürker,..

para emerginglere gitti, tr bu emergingler arasında mı, bir de böyle bir şey var,...

akşam benim orada zamanları atacam,...

9L sonrası çok zor bir parkur,...
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Sayfa 287/998 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz