ay sonuna dogru sekilde daha da düserse pandemi dipi seklinde dusus olmus olacak ama onla bunun farkı bu testere oldu
ay sonuna dogru sekilde daha da düserse pandemi dipi seklinde dusus olmus olacak ama onla bunun farkı bu testere oldu
Yatırım tavsiyesi değildir.
Hisse aldım battım demiyoda, gelmiş bana çemkiriyor
Hamdım Piştim Yandım
Yapı kredi ve sasa devre kesmiş.
şudur aklıma gelenler,
1.erken seçim modu işleniyor, burada bir devinim var, en sonları sayıyorum, önce çiftçiler, sonra 30 ağustos ve en son borsacılar,..
buna karşılk brics le geldi, ki müesses bunu istemez,
2.fed/fomc öncesi eğer fed faiz indirir bunu bir kaç basamak daha uygular ise, yani zamana yayılma ihtimali,
o taktirde geçmiş shortlarının maliyetine inmek durumundasın,...ve yabancı için kelepire düşmek durumundasın,
çünkü gidemiyorsun senin pahalı haline niye gelsin, rating ten not alamamışsın,..
bence 1 ve 2 complex yapıda,...
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
gönaydın... endeks afyonumdan daha erken patlıyor.
diren naten![]()
müesses nizam anlatısı artık doğru değil. öyle bir yapı varsa o da sarayın güvenlikçi elitlerinden oluşan RTE kadrosudur. Çok fazla komplo teorisi yazmaya gerek yok. ucuz para ile nemalanan tr borsası paraya erişim maliyetlenince düşüşe geçti, o taraf düzelmeden bişey beklenmez.
öte yandan halen son 2 yılda dolar cinsi ciddi artıda bu endeks.
başkanlık sisteminde 1.25 dolar ile 2 dolar arasında gezerken nas dönemiyle birlikte burası kırılıp geçildi. Ama olması gereken aralık dolar enflasyonunu da hesaplayıp revize edildiğinde benzer olmalı.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Yer İmleri