Sayfa 352/373 İlkİlk ... 252302342350351352353354362 ... SonSon
Arama sonucu : 2978 madde; 2,809 - 2,816 arası.

Konu: PRKME - Park Elektrik Madencilik

Adam zamana yaymış, şirketi değersizleştirip belkide son lota kadar toplayıp en ucuz fiyattan borsadan çeker, çekmezsede mikinde değil, burada yatırımcı şunu yapmış, bunu demiş, bu hisse böyle. Bence m ok m oktur, değişmez, m oka sayın demek sayın kelimesine haksızlık olur.

2.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Adam zamana yaymış, şirketi değersizleştirip belkide son lota kadar toplayıp en ucuz fiyattan borsadan çeker, çekmezsede mikinde değil, burada yatırımcı şunu yapmış, bunu demiş, bu hisse böyle. Bence m ok m oktur, değişmez, m oka sayın demek sayın kelimesine haksızlık olur.
    Günün sonunda haklı çıkarsan, kendimi dünyanın en saftrik adamı ilan edeceğim üstadım...Ama sabırla da İstinaf ve sonrasını bekleyeceğim...Geçen de yazdım acaba olası bir red kararında çağrı yükümlülüğü doğacak da mı yapılıyor bunlar anlamadım...Yoksa bilançonun böyle geleceği 3 aşağı 5 yukarı belliydi, bilanço satması da neymiş ? Kim ne bekliyordu ki, anlamadım...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    .............Yoksa bilançonun böyle geleceği 3 aşağı 5 yukarı belliydi, bilanço satması da neymiş ? Kim ne bekliyordu ki, anlamadım...
    tahta yapıcı lavuk çok kar bekliyormuş, acemi demek ki, kapasite bukadar. Madem anlamıyorsun, odun tahta yapıcı,gel forumda anlatsınlar.bilgin artsın. Hissedarx burada yazdı, aç oku. Yani arkadaşım içeriden ciddi bilgi akışın yoksa endekse paralel üç aşağı, beş yukar devam. Bu pislikler kolay kolay para yedirmez. Elimde 15 tane hisse var, hepsi son bir aydır ortak hareket ediyor. Bir yerden emir almışlar gibi. Yani borsayı yöneten üç beş balina. Ne kadar lutfederse okadar hareket

4. Aynen öyle...Ben oldum olası "bakkal cirosu kadar bir şirkette çok fazla beklentiniz olmasın" diye diye dilimde tüy bitti...Ha, ne zaman ki şirkette stratejik bir vizyon değişikliği, yeni yatırımlar olur bak o zaman işler değişir...Bunun için de olmazsa olmaz şey şu lanet istinaf konusunun netleşmesi...Buna rağmen yok bilanço kötüymüş (neresi kötü onu da anlamadım) yok FK bilmem ne olmuş...Daha düne kadar FK dediğin şey 5 lerde geziyordu da n'oldu ?!..

5. cok da kizmamak lazim, sonucta herkes rolunu oynuyor

i.neye i.nelik yapti diye kizilmaz, isi bu. guvendigim sevdigim biri yaparsa kizarim ama

coluk cocuk bunlar

sonucta adamin cebindeki paraya goz diktik, o da bizimkine. biri kazanacak biri kaybedecek, ya da insan gibi hep beraber makul bir seviyede kazanacagiz.

6. nasil aksiyon ama, tavana kadar cizmece.....yazarin burada demek istedigi; mallari kaptirdim

teklifim sudur; acgozlu olma; surada insan gibi hepimiz makul bir miktarda kazanalim

yoksa rest e rest, dustukce alirim, zaman problemim hic yok

7.  Alıntı Originally Posted by Vob24 Yazıyı Oku
    nasil aksiyon ama, tavana kadar cizmece.....yazarin burada demek istedigi; mallari kaptirdim

teklifim sudur; acgozlu olma; surada insan gibi hepimiz makul bir miktarda kazanalim

yoksa rest e rest, dustukce alirim, zaman problemim hic yok

Dedim sana, burası maden...Resmen para dağıtıyorlar üstadım...Bunlarda para gani, tokatla gitsin...

8.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku

Dedim sana, burası maden...Resmen para dağıtıyorlar üstadım...Bunlarda para gani, tokatla gitsin...
    hocam, genclerle birbirimizi yeni yeni taniyoruz.

bakalim, tanisip anlasip bir ortak yol bulacagiz

mesela ben pasife pek emir yazmam, ama sanki yaz diyor bana

bunca yil sonra onlar icin degisecek de degilim

Sayfa 352/373 İlkİlk ... 252302342350351352353354362 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •