Sayfa 216/268 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266 ... SonSon
Arama sonucu : 2140 madde; 1,721 - 1,728 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

1.  Alıntı Originally Posted by clastobar Yazıyı Oku
    Benzer bir twitt daha

Gph'deki sahiplik %90,16'ya yükselmiş.
    Genel Kurul'da Mehmet Kutman 90 üstüne çıktığımızda kalan paylar zorunlu satacak demişti.
    %100 haberi yakında gelebilir.
    Hayırlı olsun #glyho

https://x.com/ozhanoku/status/183462...d8F2ZUHt93mWtw
     Alıntı Originally Posted by clastobar Yazıyı Oku
    Reis kalemine sağlık teşekkürler sende yazmasan kimse kalmadı yazan çizen millet umudu kestimi ne yaptı bilmiyorum ama işler dediğiniz gibi iyi gidiyor.

#Glyho bağlı ortaklığı İstanbul Portföy 68 milyar₺ büyüklükle başladığı 2024’e 108 milyar₺ ile devam ediyor.

PYŞ içindeki pazar payıysa %2.17’den %3.42’ye yükselmiş.

https://x.com/sarberkan/status/18348...d8F2ZUHt93mWtw
    gph sermaye arttırımı geldi %90 ı geçti zorunlu pay alma ile kalan paylarıda almayı istiyor ve alacak gibi duruyor çok güzel %100 sahiplik olacak.İstanbul portföy çok güzel büyümüş yeni yıl beklentilerinde istanbul portföy 1.2 milyar gelirler 487 milyon favök var gözüküyor favökte %20-40 artış bekliyormuş şirket bunu çok rahat geçer bence seneye 68 milyardan başlayan portföy 108 milyar olmuş.Limancılık gibi finans tarafıda çok güzel gidiyor bence. gph sahipliği %100 e çıkıyor kimse yazmıyor ben kendi kendime yazıyorum sağolsun arada reiste cevap veriyor millet umudu mu kesti yazmayı mı kesti hayırlısı artık ne diyelim selamlar

2. Lütfen yazmaya devam edin,güzel tespitleriniz var takip ediyoruz. Keşke bizimde sizler kadar bilgimiz olsada bizde yazsak. Bu arada bilanço son tarih bilginiz var mı?

3.  Alıntı Originally Posted by temhA Yazıyı Oku
    Lütfen yazmaya devam edin,güzel tespitleriniz var takip ediyoruz. Keşke bizimde sizler kadar bilgimiz olsada bizde yazsak. Bu arada bilanço son tarih bilginiz var mı?
    Ben oradan buradan gördüğüm bazı haberleri paylaşıyorum keşke benimde bilgim olsa.Son tarih Eylül sonu bilanço için genelde son zamanlara yakın gönderir. Sayın Beşiktaşk ın uzun bilgilendirici ve güzel benzetmelerle dolu ve her zaman tutan yazılarını öngörülerini takip ediyorum ama önceden şirket hakkında bilgi sahibi ve uzun zamandır burada olan çok kişi yazardı sohbet edilirdi dediğim gibi Umutlarını mı kestiler yazmayı mı kestiler bilmiyorum ama şirket ile ilgili olanlar hakkında daha çok paylaşım yapılırsa daha güzel olur bence.

Alıntı Originally Posted by clastobar Yazıyı Oku
    Ben oradan buradan gördüğüm bazı haberleri paylaşıyorum keşke benimde bilgim olsa.Son tarih Eylül sonu bilanço için genelde son zamanlara yakın gönderir. Sayın Beşiktaşk ın uzun bilgilendirici ve güzel benzetmelerle dolu ve her zaman tutan yazılarını öngörülerini takip ediyorum ama önceden şirket hakkında bilgi sahibi ve uzun zamandır burada olan çok kişi yazardı sohbet edilirdi dediğim gibi Umutlarını mı kestiler yazmayı mı kestiler bilmiyorum ama şirket ile ilgili olanlar hakkında daha çok paylaşım yapılırsa daha güzel olur bence.
    Yok izliyoruz süremiz uzun glyho ile ilgili konuşacak bir şey kalmadı ki… başka muhabbetler olursa dahil oluyoruz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Sn. BesiktASK i bizde zevkle ve merakla takip ediyoruz. Kendisi bize dalgalı denizde deniz feneri gibi öğütler veriyor ancak ben şahsen degerlendiremiyorum zira al sat veya sat al bana gore değil beceremiyorum çünkü. Bedelliye de katılmış biri olarak portfoyumun 90% ni burada ve umutla bekliyoruz.

6. O zaman bir star trek macerası yakısır. . . . . . . . madem sayfa tozlu ask sayfalarına döndu aşkı canlandıralım. . . .. . .

Kaptan KUTİ ve onun buyuk ekibi BİST 100 galaksisinde kaybolmuş yolunu arıyordu. tarih 2024 eyluldu. murettebat (ky) isyan asamasına gelmişti hatta bazıları isyan bile etmişti. sadece gemi ucmuyordu. geminin içinde beddualarda ucusuyordu. ama galakside beddua gidecek yer bulamayınca sahibine geri dönuyordu. batsın gitsin gebersin naraları atılırken beddualar geri dönuyordu. Bu aslında kaptan kutinin FİFİ sininde değildi. zira onlarca yıllık ucus (borsa) deneyimi içersinde nice murettebat nice yolcular (day traderlar) görmustu. aslında herkes biliyordu uzayın kendine has kuralları vardı. rotadan sasarsan (disiplinden ayrılırsan) galakside kaybolmak garantiydi. bazıları bunu cok acı sekilde öğreniyordu. herkes gözunu uzaktaki galakside gördukleri ısık huzmesine (50 100 150 hedefine)odaklanmıstı ama sahip olunan teknoloji ile (şirketin sermaye yapısı ) birden olacak sey değildi. bir kere geminin ana gövdesi buna musait değildi. (BİST 100 E YABANCI YATIRIMCI GELMİYORDU) beklenen destek kuvvetler uzakta bir yerde bekliyordu. galakside onlara engel olan gucler vardı. YAHUDİ SERMAYESİ denen bu gucler istemedikleri yeri foton ısınlarıyla (sermaye baskısıyla) çökertiyorlardı. gerci uzay filosunun GLOBAL isimli gemisinde YAHUDİ SERMAYESİNİN işlemediği bir sistem kurulmustu. daha önceki savaslarda ele gecirilen YAHUDİ SERMAYEDARLARLA yapılan iş birliği sayesinde saldırmazlık anlaşması yapılmıstı. filoya katılmıs OFER isimli yahudi birliği gelen saldırıları kendine yapılmıs sayıp saldırılarda GLOBAL gemisini kahramanca savunuyordu. 14 16 koordinatlarında ilerleyen GLOBAL gemisinin önunde ısık hızına cıkması için 18 koordinatları vardı. 18 koordinatlarına bir ulasabilse birden ısık hızınıın ilk evresine gecip 24 koordinatlarına sıcrayacaktılar ama filonun diğer gemileri GLOBALe yuk olmaktaydı. yıldız gemisi GLOBAL yoluna ağır ağır devam ediyordu. ve herkes bekliyordu. . . . . neyi?. . . . . . .

bir sonraki bölumde bulusmak uzere. . . . .

saygılarımla
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

7. PERFETTO!,sabah sabah çok iyi geldi bee..Sizde başka cevherler de varmış sn.besiktAŞK. "Arkası yarın" tadında olmus kaleminize, aklınıza sağlık. Yüzme,uçma bilmiyorsan "otur oturduğun yerde sesini çıkarma,isyan etme" diyorsun yani..

8.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    O zaman bir star trek macerası yakısır. . . . . . . . madem sayfa tozlu ask sayfalarına döndu aşkı canlandıralım. . . .. . .

Kaptan KUTİ ve onun buyuk ekibi BİST 100 galaksisinde kaybolmuş yolunu arıyordu. tarih 2024 eyluldu. murettebat (ky) isyan asamasına gelmişti hatta bazıları isyan bile etmişti. sadece gemi ucmuyordu. geminin içinde beddualarda ucusuyordu. ama galakside beddua gidecek yer bulamayınca sahibine geri dönuyordu. batsın gitsin gebersin naraları atılırken beddualar geri dönuyordu. Bu aslında kaptan kutinin FİFİ sininde değildi. zira onlarca yıllık ucus (borsa) deneyimi içersinde nice murettebat nice yolcular (day traderlar) görmustu. aslında herkes biliyordu uzayın kendine has kuralları vardı. rotadan sasarsan (disiplinden ayrılırsan) galakside kaybolmak garantiydi. bazıları bunu cok acı sekilde öğreniyordu. herkes gözunu uzaktaki galakside gördukleri ısık huzmesine (50 100 150 hedefine)odaklanmıstı ama sahip olunan teknoloji ile (şirketin sermaye yapısı ) birden olacak sey değildi. bir kere geminin ana gövdesi buna musait değildi. (BİST 100 E YABANCI YATIRIMCI GELMİYORDU) beklenen destek kuvvetler uzakta bir yerde bekliyordu. galakside onlara engel olan gucler vardı. YAHUDİ SERMAYESİ denen bu gucler istemedikleri yeri foton ısınlarıyla (sermaye baskısıyla) çökertiyorlardı. gerci uzay filosunun GLOBAL isimli gemisinde YAHUDİ SERMAYESİNİN işlemediği bir sistem kurulmustu. daha önceki savaslarda ele gecirilen YAHUDİ SERMAYEDARLARLA yapılan iş birliği sayesinde saldırmazlık anlaşması yapılmıstı. filoya katılmıs OFER isimli yahudi birliği gelen saldırıları kendine yapılmıs sayıp saldırılarda GLOBAL gemisini kahramanca savunuyordu. 14 16 koordinatlarında ilerleyen GLOBAL gemisinin önunde ısık hızına cıkması için 18 koordinatları vardı. 18 koordinatlarına bir ulasabilse birden ısık hızınıın ilk evresine gecip 24 koordinatlarına sıcrayacaktılar ama filonun diğer gemileri GLOBALe yuk olmaktaydı. yıldız gemisi GLOBAL yoluna ağır ağır devam ediyordu. ve herkes bekliyordu. . . . . neyi?. . . . . . .

bir sonraki bölumde bulusmak uzere. . . . .

saygılarımla
    Sayın besiktask olası Bir Natürel gaziin satışı gündeme gelirse pegyodaki bir hareketi burada da görebilir miyiz. Sonucta bildiğim kadarıyla imtiyazlı hisse yok. Bu konudaki düşüncenizi öğrenmek isterim

Sayfa 216/268 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •