Sayfa 215/268 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265 ... SonSon
Arama sonucu : 2140 madde; 1,713 - 1,720 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

1. [QUOTE=beşiktAŞK;6889911]
     Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Sn clastobar,
    Yazımı doğru anlamışsın lakin biraz eksiklik var. Söyleki global dusmek istemiyor lakin eğer endekse ve yurtdısında satıs devam ederse bu globalide üzer. Endeks 88xx 92xx arasına baskılanırsa globalde 14xx e doğru baskılanabilir. Ben bunun ikazını yaptım.

Endeks lafımızı dinledi. Mehmetcik nazlandı. Neyse ky sevinsin bize yeter.
    Reis sevindik tabi sevinmez miyiz endeks -1.5 tan +1 e globalde eksiden artıya geldi conse de Bahamalar’da ihaleyi kapmış patron çok zeki birisi bu limanlar ve kurduğu ilişkiler sayesinde çok iş kapar diye düşünüyorum siz ne düşünürsünüz bu konuda reis

2. O işler kadınların duğune giderken yaptığı makyaj gibidir. ilk bir saatten sonra ne makyaj kalırrrr ne elbise. . . . . .global asıl limanlardan geliri elde ettiiiii etti etmediiiiii gerisi pansumandan baska bir sey ifade etmez. neyse o işler önemsiz işler. bahama devlet baskanının ederi ne? bağılar belediye baskanının forsu bile daha fazla ondan. demem oki o işler kişisel cıkarlar için kullanılan makamlardır. bahamadan iş alsan ne olur. aksam masaya otur iki viski 1 milyon dolar ver usvet adanın arka tarafı senin olsun )))) (tabi burda mubaaa sanatını konusturduk ama bu işler maalesef böyle) oralardan ihalelere fazla takılmayın.
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

3. Global holding gph nin tamamına sahip olmayı düşünüyor sanırım bir twitt gördüm aşağıda paylaşıyorum eğer böyleyse güzel olumlu gelişme bence

#GLYHO Borçlara karşılık sermaye arttırımı yaparak GPH'taki pay oranlarını %90'ın üzerine çıkartmışlar.
    https://x.com/geralt_investin/status...d8F2ZUHt93mWtw

Ayrıca eğer GPH'ın ekstra %1,56'lık hissesini daha alıp ortaklık oranlarını %90'ın üzerine atabilirlerse zorunlu pay alım teklifi yapma hakları da olacak. Fakat anladığım kadarıyla kalan paylar belli bir grubun (fonun) elinde olduğu için işler biraz karışık.
    https://x.com/geralt_investin/status...d8F2ZUHt93mWtw

4. Benzer bir twitt daha

Gph'deki sahiplik %90,16'ya yükselmiş.
    Genel Kurul'da Mehmet Kutman 90 üstüne çıktığımızda kalan paylar zorunlu satacak demişti.
    %100 haberi yakında gelebilir.
    Hayırlı olsun #glyho

https://x.com/ozhanoku/status/183462...d8F2ZUHt93mWtw

5. Vergi dairesine gönderilen bilanço da 30 milyon kar var geçen çeyreğe baktım 154 milyon zarar varmış geçen çeyreğe göre daha iyi bilanço geleceğini söyleyebilir miyiz bu vergi dairesine verilen tablodan acaba.inşallah çok güzel bilanço gelir.

6. Kesinlikle deriz . . . .Kİ zaten fiyatlanıyor aklına gelen butun herkes duserken daha öncede zikrettiğimiz gibi global dususlerde dusmek istemeyen bir hal izlerken cıkıslarda az da olsa yukarıyı daha cok istiyor. yalnız vergi dairesine verilen rakamlara takılmayın zira konsolide bilanco şirketin tum iştiraklerinin sonuclarının bir toplamı olduğu için beklediğinizden cok daha fazla artı yada hiç beklenmeyecek sekilde negatif bir tablo cizebilir. ama kasada para olmasa abilerimiz londradan şirketi geri cekmeyi deneyemezdi. akıllıca bir yönetim sekliyle şirketi bu surecte hep borclandırdılar buda kendi ceplerini doldurmakla kalmadı ustune enflasyon muhasebesinden pozitif sekilde istifade etmeyi sağladı. kasasında para olanlar. enflasyon muhabbetine takılarak hem kar etmemiş görundu hemde maliyenin kucağına oturdu. ama borclu şirketler ise borcun enflasyon karsıısnda erimesi hasebiyle helede global gibi işleride iyi gidiyorsa kaymaklı bal seklinde durumdan istifade etti/cek.

saygılarımla
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

7. Reis kalemine sağlık teşekkürler sende yazmasan kimse kalmadı yazan çizen millet umudu kestimi ne yaptı bilmiyorum ama işler dediğiniz gibi iyi gidiyor.

#Glyho bağlı ortaklığı İstanbul Portföy 68 milyar₺ büyüklükle başladığı 2024’e 108 milyar₺ ile devam ediyor.

PYŞ içindeki pazar payıysa %2.17’den %3.42’ye yükselmiş.

https://x.com/sarberkan/status/18348...d8F2ZUHt93mWtw

8.  Alıntı Originally Posted by clastobar Yazıyı Oku
    Reis kalemine sağlık teşekkürler sende yazmasan kimse kalmadı yazan çizen millet umudu kestimi ne yaptı bilmiyorum ama işler dediğiniz gibi iyi gidiyor.

#Glyho bağlı ortaklığı İstanbul Portföy 68 milyar₺ büyüklükle başladığı 2024’e 108 milyar₺ ile devam ediyor.

PYŞ içindeki pazar payıysa %2.17’den %3.42’ye yükselmiş.

https://x.com/sarberkan/status/18348...d8F2ZUHt93mWtw
    Çok yüksek bir portföy .Yönetim ücretleri en kötü %2.5 olsa yıllık 100 milyarın yönetim ücreti 2.5 milyar çıkar bu şirket 1 milyar yıllık kar etmez mi hammadde derdi yok nakliye stok derdi yok temiz iş çok hızlı büyümüş daha büyük bir portföy yönetim şirketi var mı belkşde en büyüğüdür.

Sayfa 215/268 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •