Sayfa 658/700 İlkİlk ... 158558608648656657658659660668 ... SonSon
Arama sonucu : 5598 madde; 5,257 - 5,264 arası.

Konu: HEKTS - Hektaş Ticaret

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Bana ilismeyene ben de ilismem.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Kimi araci kurum inisyatif kullanip hesapta para bile olmasa musterisi lehine ise bedelliye katilmak, musteriyi borclandirip bedelli hakkini kullanir.

Riske girmemek, sakata gelmemek icin araci kurum ile teyitlesmek en dogrusudur.

Bu fiyat seviyesinden bedelliye katilmak lehinize olur.

Ruchan kuponlarini satip bedelliye katilmamak da bir secenektir.

Bedelli gunune bir gun kala satip bolunmus fiyattan almak da.

Ben bedelli sonrasi da hafif asagi ve/veya yatay gidecegini dusunuyorum nacizane.

Elimde su an bir kac tane lot alti kalan var ama bu sirketten kazandigimi hic bir sirketten kazanmadigim icin gonul bagim yuzunden takibe devam ediyorum.

Bir daha girecegimi sanmasam da.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Dudu abi

Sen alsan da yaz
    Almasan da yaz
    Kızdırsalar da yaz

Yeter ki yaz
    Fikirlerin çok değerli
    Herkes işine geleni işine geldiği şekilde kullansın
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Kimi araci kurum inisyatif kullanip hesapta para bile olmasa musterisi lehine ise bedelliye katilmak, musteriyi borclandirip bedelli hakkini kullanir.

Riske girmemek, sakata gelmemek icin araci kurum ile teyitlesmek en dogrusudur.

Bu fiyat seviyesinden bedelliye katilmak lehinize olur.

Ruchan kuponlarini satip bedelliye katilmamak da bir secenektir.

Bedelli gunune bir gun kala satip bolunmus fiyattan almak da.

Ben bedelli sonrasi da hafif asagi ve/veya yatay gidecegini dusunuyorum nacizane.

Elimde su an bir kac tane lot alti kalan var ama bu sirketten kazandigimi hic bir sirketten kazanmadigim icin gonul bagim yuzunden takibe devam ediyorum.

Bir daha girecegimi sanmasam da.
    Sadece hissiyat; Kesinlikle etkileme veya yatırım tavsiyesi değildir.

Geçmiş iki bedelli'ye katılmıştım. Daha önceleri yüksek fiyatta aselsan'a bekleyebilir diye uyarılarda bulunmuş ve ortalama 48 liradan hisseye veda etmiştim. Şirketin şu an için iyi yönetildiği düşüncesinde değilim ama bu bedelli sürecinde bir atak yapar mı diye bedelli için tekrardan 12 maliyetle hisselerimi aldım. Kendisine küçük bir süre vereceğim bu sürede yukarı sürerse sürer sürmezse eski ettiğim karlara sayarım. Elimizde bulunan hisselerden dayak yiyoruz ama hiçbir dayak hektaş'ınki kadar kuvvetli olamaz

SM-S921B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

Bedelli ile ilgili kafanıza takılanları cevaplayayım bedelli için elinde parası olmayanlar en geç yarına kadar bedelli sermaye artırımında ödeyeceği tutar kadarını satabilir

Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

Bedelli sermaye artırımına hisse ile girip parası olmayanlar rüçhanlarını satıp olası edeceği zarardan kurtulabilir.
    Elinizdeki lotu 2.33 TL ile çarpıp o kadar para bulunduralım.
    Örnek 10.000 loto olan 23300 TL para bulunduracak karşılığında da 10.000 hisse alacak. Eski hektaş olsa 2 TL 33 kuruş bedelliyi 30'larda 40'larda karşılardı. Bedelliyi hemen yapıp rükanları ekranında görmek istemeyenler İnternet sayfasından uçan hakkını kullanabilirler ya da müşteri hizmetleri temsilcisi ile kullanabilirler yoksa hesabınızda bulunan para bedelinin son günü 2 Ekim günü hesabımızdan otomatik çekilir ytd

7.  Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    Bedelli sermaye artırımına hisse ile girip parası olmayanlar rüçhanlarını satıp olası edeceği zarardan kurtulabilir.
    Elinizdeki lotu 2.33 TL ile çarpıp o kadar para bulunduralım.
    Örnek 10.000 loto olan 23300 TL para bulunduracak karşılığında da 10.000 hisse alacak. Eski hektaş olsa 2 TL 33 kuruş bedelliyi 30'larda 40'larda karşılardı. Bedelliyi hemen yapıp rükanları ekranında görmek istemeyenler İnternet sayfasından uçan hakkını kullanabilirler ya da müşteri hizmetleri temsilcisi ile kullanabilirler yoksa hesabınızda bulunan para bedelinin son günü 2 Ekim günü hesabımızdan otomatik çekilir ytd

10 bin lotu olan 23300 lira karşılığı 23300 yeni lot alır. Düzeltelim

10.000 loto olana 23.300 lot gelir orada hata var. Sesli mesajla atılırken hata yapıldı

Sayfa 658/700 İlkİlk ... 158558608648656657658659660668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •