Sayfa 662/700 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672 ... SonSon
Arama sonucu : 5599 madde; 5,289 - 5,296 arası.

Konu: HEKTS - Hektaş Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by hectoral Yazıyı Oku
    Vay arkadas . Birisi burada 7.5 olacak demisti. Adam asinda bayagi iyimsetlemis. 4 lira oldu amk kagidi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Dolar bazlı falan geçtim tl bazlı milleti iyi soydular. Hemde bu süper enflasyon ortamında.
    Birde üzerine yüzde 230 mu ne bedelli dediler. Maliyetin yukarıda olup beklemeye karar verenlere bedelli ile sağlam bi öpücük daha kondurdular. Hiç affetmediler resmen kafese sokup. Neyse. Çok bile isteye bir manipülasyon çekildi. İlahi adalet varsa bu işin içinde olanlar insider lar şunlar bunlar ama bu hayatta olmadı diğerinde o da olmadı çoluk çocuğundan çıkar bu iş .

Sayın DUDU küsmez ama cevabıyla ders verir.. Dediklerini iyi dinleyin .. O bir Hektaş Master..İyi akşamlar.

Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Dolar bazlı falan geçtim tl bazlı milleti iyi soydular. Hemde bu süper enflasyon ortamında.
    Birde üzerine yüzde 230 mu ne bedelli dediler. Maliyetin yukarıda olup beklemeye karar verenlere bedelli ile sağlam bi öpücük daha kondurdular. Hiç affetmediler resmen kafese sokup. Neyse. Çok bile isteye bir manipülasyon çekildi. İlahi adalet varsa bu işin içinde olanlar insider lar şunlar bunlar ama bu hayatta olmadı diğerinde o da olmadı çoluk çocuğundan çıkar bu iş .
    niye acısınlar ki bas bas bağırdık burda 1 yılda 10 kat çıkmış hisseye atlarsan böyle öpücük kondururlar
    kimse ağlamayacak bu saatten sonra
    uzaya mı çıkmasını bekliyordunuz
    burda lüks araba şarap püro resimleri paylaşanlara mı aldandınız
    benim zaten maliyetim sıfır düşerse düşsün diyenlere mi inandınız
    herkes ektiğini biçer üzülmeyin ders çıkarın

Alıntı Originally Posted by hectoral Yazıyı Oku
    Vay arkadas . Birisi burada 7.5 olacak demisti. Adam asinda bayagi iyimsetlemis. 4 lira oldu amk kagidi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    o bedelliden önceki hedefti bedelliden sonra 3 liralar 7,5 a tekabül ediyor hala katedmesi gereken yol var

Alıntı Originally Posted by aks16 Yazıyı Oku
    Biz zaten boka battık da
    Onun da işi zora girdi
    Almak için şimdi %85 yukarı yapmasını bekleyecek
    yanlış hesap 2,80-3 liraya gelince eskinin 7,5 lirasına tekabül ediyor
    hala bir %30 gidecek yolu var
    bu hesabı bile yapamıyorsanız borsadan uzak durun bence
    hesabın doğru olsa bile niye %85 çıkmasını bekliyim burdan alırdım

Akıllı bir hektaşçı bu saatten sonra bedel ödemez.. Öderse zaman kaybınıda göze alır..Sermayenin çıkacağı yer çok büyük karlar gerektirecek.. Dolares sağlam düzeltme yaparsa ki ben 50-65 tl arası bekliyorum.. Zararda olanlar biraz nefes alır.. O dolar 100-130 tl arasına geldiği zaman krizde bitmiş olur.. Hektaş ondan sonra sağlam karlar yazmaya başlayabilir.. Depoları korkunç kedi köpek vs maması doldu.. Satamıyor.. Sıkıntılar çoook.. Sadece fiyata takılmayın.. Birazda kenardan izlemeyi deneyin.. Syglr.

7.  Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    niye acısınlar ki bas bas bağırdık burda 1 yılda 10 kat çıkmış hisseye atlarsan böyle öpücük kondururlar
    kimse ağlamayacak bu saatten sonra
    uzaya mı çıkmasını bekliyordunuz
    burda lüks araba şarap püro resimleri paylaşanlara mı aldandınız
    benim zaten maliyetim sıfır düşerse düşsün diyenlere mi inandınız
    herkes ektiğini biçer üzülmeyin ders çıkarın
    Walla bravo. Operasyon yapanları alkışlıyoruz sanırım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    http://share.matriksdata.com/shareMa...09191039586862

Degisen bi sey yok henuz..

Eski hesapla 33 centde duruyoruz..

Bedelli oncesi bi yukari cektiler ki millet bedelliye katilsin..

Elinde kalanlar mecbur ya kuponlari satacaklar ya da bedelliye katilacaklar, yoksa buyuk zarar yazarlar..

33 cent yerleri yeni hesapla 12 cente tekabul ediyor cunku biraz da taze para girdi 2.33 TL kadar...

http://share.matriksdata.com/shareMa...09191043473893
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 662/700 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •