Sayfa 40/199 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon
Arama sonucu : 1589 madde; 313 - 320 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dow 200 puan fışkırttı, genelde karardan önce yapılan ilk harekete fake derler,çok heyecanlı yaw, du bakalım
    Günaydın esnaf hayırlı işler bol kazançlar diliyorum.
    Erken yatıp erkenden kalktım, piyasalara şöyle gözücundan baktım, manzarayı görünce şaşırdım mı, tabiiki hayır
    Herif fake hareketi çekince 300 puan geri basmış.
    Daytradeci işi böyledir dayucuğum
    Trend takibi yapanlar ile daytradecilik yapanlar hep farklı düşünmek zorunda.
    Ben bugün işlerimden ötürü ekranı açamıycam, merak eden olursa diye peşinen yazdım.
    Bugün muhtemelen bir sürü fırsatı kaçıracağım
    Neyise borsada fırsatlar hiç bitmiyor
    Herkese bol şans diliyorum.
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Daha ne yapsın badem bofası 2.79 dan beri alıyor neler yapıyor neler tahtalarda kimse açıktan bahsediyormu powell akşam flu bırakmadan güzel bir şekilde süreci yönetirse yarın gapli açarız 2.87 üzerinde 240 dk kalabilirsek 2.96-297 uzatırım o barı.
    kısa vade yukarı trade modelim 1-2 günlük bakalım formasyonu çalıştıracak mazot olacak mı.
    gapli açtı
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3. Bugün saat 14.00 de mb faiz kararını açıklayacak, indirim gelirmi bilinmiyor, çoğunluk sabit bırakır diyor, bende çoğunluğa uydum ve sabit kalır diyorum.
    Mb den önce
    Dolar 34.05
    Ons 2606
    Vob 11328
    Mb den sonra bakalım
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Günaydın esnaf hayırlı işler bol kazançlar diliyorum.
    Erken yatıp erkenden kalktım, piyasalara şöyle gözücundan baktım, manzarayı görünce şaşırdım mı, tabiiki hayır
    Herif fake hareketi çekince 300 puan geri basmış.
    Daytradeci işi böyledir dayucuğum
    Trend takibi yapanlar ile daytradecilik yapanlar hep farklı düşünmek zorunda.
    Ben bugün işlerimden ötürü ekranı açamıycam, merak eden olursa diye peşinen yazdım.
    Bugün muhtemelen bir sürü fırsatı kaçıracağım
    Neyise borsada fırsatlar hiç bitmiyor
    Herkese bol şans diliyorum.
    Reis Afriga ta mı gidiyin. İşe mi başlıyon

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Reis Afriga ta mı gidiyin. İşe mi başlıyon
    İhracat işine girdim dayucuğum, senden aldığım havuçları afrikaya yolluyorum

Bana sataşmadan, gıbraşmadan hiç rahat duraman mı sen, la olm yohusa ilham mı alıyon bena sataşarak, açık konuş, ben halden anlarım
    Ekranımı açmışken du bi özet geçeyim, merakın gitsin.
    Hani konu komşu tüm mahalleli hisse alıp batmıştı ve bana geldiler, dayucuğum biz battık sen vobda paraları katladın, nolur bizi kurtar dedilerdiya işte 1 ay önce mahalleli ile birlikte fon kurmuştukya hani, işte fonu büyüttük bunlarında yüzü gülmeye başladı, bugün bi ofis kiralamışlar dükkanı dayayı döşemişler, ağam senin yeni mekan burası dediler.endekis vobcu herifi daytradeci olaraktan burdan daha rahat soyarsın. Soyguncu seni gidi gidiiii dediler
    La olm ofisi bi görsen şıkır şıkır masada çift mönütör koltuğu ayarlanıyo ileri geri aşağı yukarı pofuduk pofuduk bişii
    Hamdım Piştim Yandım

6. Arkadaş tilifun etti dayucuğum daytradeci olaraktan günün tepesini ne zaman işaretleyelim deye,
    Bende elleşmeyin bugünde trend takibi yapanlar kazansın dedim.
    İyi demişmiyim
    Hamdım Piştim Yandım

7. Recaro koltuklara yaslanıp herifin fışkırttırmasını zevkle izleyin yahu
    Hamdım Piştim Yandım

8. Son 4 dakka kaldı, bakalım fılşkırttırmanın boyu nereye kadar değecek,çok heyecanlı yaw
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 40/199 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •