Sayfa 456/506 İlkİlk ... 356406446454455456457458466 ... SonSon
Arama sonucu : 4047 madde; 3,641 - 3,648 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1. maliyet düşürmek isteyenler veya bu hissede pozisyon almak isteyenler için bence bu fiyat seviyeleri son fırsatlar olarak görünüyor bana...ben tüm ky dostlara başarılar diliyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. 70'lerden bölünür diye hayaller kuruluyordu 38-39'lardayız şimdi, 40 üstüne atmalı en azından 40 üstü bölünsün.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3. kocaerde ayrıca aylık sipariş kap haberi de her an gelebilir...bu haber ile bu diplerden kurtularak yeni bir çıkış dalgasına girebilir düşüncesindeyim...bu dalgada ilk etapta 50 tl leri bekliyorum...bakalım tahminlerim gerçekleşecek mi ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    kocaerde ayrıca aylık sipariş kap haberi de her an gelebilir...bu haber ile bu diplerden kurtularak yeni bir çıkış dalgasına girebilir düşüncesindeyim...bu dalgada ilk etapta 50 tl leri bekliyorum...bakalım tahminlerim gerçekleşecek mi ??
    Sipariş haberleri sadece al-satçılara yaradı, onca sipariş haberi ile 60'lardan 38'lere düştü hisse, kalıcı yükselişler için daha somut gelişmeler lazım, Neom'dan bir iş alırsa mesela, rakam önemli değil, artık hisseyi, tahtacısını patronunu az çok tanıyorum ama çok pahalıya mal oldu.

5.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Sipariş haberleri sadece al-satçılara yaradı, onca sipariş haberi ile 60'lardan 38'lere düştü hisse, kalıcı yükselişler için daha somut gelişmeler lazım, Neom'dan bir iş alırsa mesela, rakam önemli değil, artık hisseyi, tahtacısını patronunu az çok tanıyorum ama çok pahalıya mal oldu.
    kap haberleri düşen bir piyasada sadece sat -al yapmaya yarar ama fedin faizleri indirmesi ile bundan sonra yükselen bir piyasa olması lazım...bu durumda da kap haberleri artık satmadan almaya yarayacak...bundan sonra gelecek her kap haberi kocaeri ve diğer tüm hisseleri zıplatacaktır...tıpkı bir iki yıl öncesi gibi...

tabi neom projesi,amerika yatırımları ,jes yatırımları ile ilgili gelişmeler kocaeri agresifleştirecektir...öyle bir haber güzel olur...ama olmazsa da bence süreç tersine dönmeye başlıyor...

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    kap haberleri düşen bir piyasada sadece sat -al yapmaya yarar ama fedin faizleri indirmesi ile bundan sonra yükselen bir piyasa olması lazım...bu durumda da kap haberleri artık satmadan almaya yarayacak...bundan sonra gelecek her kap haberi kocaeri ve diğer tüm hisseleri zıplatacaktır...tıpkı bir iki yıl öncesi gibi...

tabi neom projesi,amerika yatırımları ,jes yatırımları ile ilgili gelişmeler kocaeri agresifleştirecektir...öyle bir haber güzel olur...ama olmazsa da bence süreç tersine dönmeye başlıyor...
    Konjonktürden faydalanacaktır mutlaka, 2024!ü 50'lerden kapatabilirse razıyım, 2025-2026 enerjiyle çok rahat geçer diye düşünüyorum, diğer yatırımlardaki gelişmeler de önem arz edecek, tabi ki globalde bir sıkıntı çıkmazsa.

Hisse cehennemin dibine düşmüş %1 bile tepk veremiyor, bu kadar da rezillik olmamalı.

7.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Konjonktürden faydalanacaktır mutlaka, 2024!ü 50'lerden kapatabilirse razıyım, 2025-2026 enerjiyle çok rahat geçer diye düşünüyorum, diğer yatırımlardaki gelişmeler de önem arz edecek, tabi ki globalde bir sıkıntı çıkmazsa.

Hisse cehennemin dibine düşmüş %1 bile tepk veremiyor, bu kadar da rezillik olmamalı.
    sert düşüşlerden sonra yatırımcılarda şok yaşanıyor...şokun atlatılması ve güvenin geri gelmesi biraz zaman alıyor...güvenin gelmesi için çıktığı yerlerden çok da düşmemesi gerekiyor veya endeksten daha iyi bir performans sergilemesi gerekiyor...bence yakında zamanda buda gerçekleşecektir...

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    sert düşüşlerden sonra yatırımcılarda şok yaşanıyor...şokun atlatılması ve güvenin geri gelmesi biraz zaman alıyor...güvenin gelmesi için çıktığı yerlerden çok da düşmemesi gerekiyor veya endeksten daha iyi bir performans sergilemesi gerekiyor...bence yakında zamanda buda gerçekleşecektir...
    Küçük yatırımcıya büyük ders verdiler, kolay kolay güven geleceğini sanmıyorum, 60'lardan alan şimdi 39'dan almaya cesareti kalmadı, şahsen daha önce birazını Sise ile değiştirmiştim, şimdi 2 lira fark olmasına rağmen tekrar değiştirmeye elim gitmiyor, biraz hayalkırıklığı var.
    Bir iki sert hareket yaparsa belki talep gelir ve bu kısır döngü biter.

Sayfa 456/506 İlkİlk ... 356406446454455456457458466 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •