Biraz fazla düşünce dikkat çekmeye başladı bazı analistler şirkete gidip bilgi alıyorlar malum gündemimizde olan israil saldırıları ile ilgili en iyi atraksayon alacak şirket sdttr bana göre raporun ilk yazılarını kopyaladım isteyen 6 sayfa okuyabilir

Faaliyet Hizmetleri;
Şirketin, faaliyet alanları 4 ana sahadan oluşmaktadır.
-Radar, Elektronik Harp ve Haberleşme Sistemleri;
Kamera görüntülerinin alınamadığı bilgilerden Sentetik Açıklıklı Radar (SAR) yardımıyla görüntü
alınabilmektedir. 2007 yılında, şirket tarafından savunma sanayisine teklif edilerek arge projesi
olarak başlamıştır. F16, ANKA ve AKINCI insansız hava araçlarının radarlarında SAR sistemleri
şirket tarafından geliştiriliyor.
Elektronik harp frekanslarının, dost unsurlar tarafından kullanılması düşman unsurlarının
kullanmasının engellenmesine yönelik teknolojidir. Silahlı kuvvetlerin ilgili birimleri ürünleri
kullanmaktadır.
Haberleşme sistemlerinde ise başta Güney Kore’nin geliştirdiği son nesil savaş uçağının içerisinde
haberleşme sistemini platformlarına entegre edilmiştir. Dünyada bu alanda çalışan yetkin
firmaların arasında yer aldıklarını ve Türkiye’de tek firma olduklarının altı çizildi.
-Simülasyon Sistemleri ve Bilişim Teknolojileri
Bilişim alanındaki teknolojiler üretilmekte hem de global anlamda kullanmaktadır. Bu alanda
Türkiye’de savunma sanayi başkanlığı tarafından doğrudan uydu sistemlerinin yer tedarikçisi
olarak çalışıldığına vurgu yapıldı.
Şirketin simülasyon sistemlerinin içinde en önem verdiği projelerden ACMI (Air Combat
Maneveuring Instrumentation), pilot taktik eğitim sistemidir. 150 uçak aynı anda havaya ka

https://news-files.foreks.com/attach...ti-Notlari.pdf