Sayfa 459/506 İlkİlk ... 359409449457458459460461469 ... SonSon
Arama sonucu : 4047 madde; 3,665 - 3,672 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1. borsanın geneline baktığımızda neredeyse hisselerin %80 i olumsuz etkilenmiş görünüyor...bu hisselerin hepsi düşüşte..borsada böyle bir dönemi hiç hatırlamıyorum...enflasyon muhasebesinin bitmesini dört gözle bekliyoruz..ancak o zaman önümüzü görebileceğiz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dostum doğruya doğru ben de enflasyon muhasebesi uygulandığından beridir bilançolara bakmıyorum..çünkü şirketler kar açıklasa da zarar açıklasa da insan o verilere inanamıyor....bakıyorsunuz çok yüksek kar açıklamış ama enflasyon muhasebesinden...bu kar gelecek bilançolarda olacak mı ?? bilemiyoruz o yüzden de güvenip işlem yapamıyoruz...aynı şekilde zarar açıkladığında da o zararı sonraki çeyreklerde yapacak mı yine bilemiyoruz...

son 5-6 ayda tamamen borsa tecrübelerimize güvenerek işlem yapıyoruz...bu enflasyon muhasebesinin bitmesi ile her şey yerli yerine oturacak...
    Şirketler de çok mağdur oluyor, bu kanunun kim yaradığını da anlayamıyoruz, tuhaf rakamlar çıkıyor, eskiden bilançolara, temettülere odaklanırdık, şimdi gözüne far tutulmuş tavşan gibiyiz, ben olduğum hisselerden adım atmıyorum, beklentisi olanlar tercihimdir, Kocaer'i de 2025-2026 için tutuyorum.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Şirketler de çok mağdur oluyor, bu kanunun kim yaradığını da anlayamıyoruz, tuhaf rakamlar çıkıyor, eskiden bilançolara, temettülere odaklanırdık, şimdi gözüne far tutulmuş tavşan gibiyiz, ben olduğum hisselerden adım atmıyorum, beklentisi olanlar tercihimdir, Kocaer'i de 2025-2026 için tutuyorum.
    benim de pozisyonum bellidir....berkosanın yurtdışı ayağı ve ihracat ayağı güçlü olduğu için onda ısrar ediyorum...enflasyon muhasebesinin her türlü onu olumsuz etkilemeyeceğini düşündüğüm için onda sabit kaldım...diğer sermayemi de dolaştırma kararı almıştım...senin de bildiğin gibi dolaştırmaya karar verdiğim sermayem önce kocaerde idi...kocaerin çoşku için biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu düşünmüştüm...kocaerden metal fırtına için ereğliye oradan da egegübreye geçmiştim...şu ana kadar düşüncelerimde haklı çıktım...

tabi bu işlerde kısmetin de önemi büyüktür...bundan sonra neler olur bilemiyorum...egegübrede de beklenti yüksek görünüyor...umarım egegübreden yeterince kazanır ardından da kocaerin çoşkulu olacağı döneme yetişirim...hayırlısı ile vakti geldiğinde tekrardan bir değerleme yapacağım...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. bu yıl faizlerin yüksek olmasından dolayı var olan paranın da faize gitmesi vede enflasyon muhasebesi ile borsa şirketlerinin bozulan bilançoları nedeniyle borsa çok darbe aldı...

hükümet kur korumalı mevduatı bitirmeye çalışıyor...oradan borsaya para akışı ileride olacaktır...yine faizlerin ileride düşmesi ile faizde bekleyen paranın da çözülerek borsaya akacağını düşünüyorum...bence borsada en kötüsü atlatılmak üzeredir...bizde de faizlerin gelecek aydan itibaren hafiften düşmeye başlaması ile işaret fişeği çakılacaktır...

ben borsada güzel günlerin gelmesini yakın görüyorum..biraz daha dişimizi sıkmamız lazım...ilginçtir ki borsa bu kötü günleri yaşarken bile ben hep borsada oldum...hiç nakite geçmedim...mart aylarında sermayem zirvesini görmüştü...iki ay önce sermayem tam %30-40 erimişti ama çok şükür egegübre imdata yetişti...şu anda sermayem eski zirvesinde....bundan sonrası artık enflasyon farkını kurtarmayı amaçlıyorum...üzerine %70 enflasyon farkını koyabilirsem kendimi çok başarılı sayacağım...bu yıl gerçekten de çok zorlu geçiyor...yatırımcılar kan ağlıyor...bazı hisseler zirvelerinin üçte bir fiyatına düşmüş...ben zararı çok olan arkadaşlara sabır diliyorum..inanıyorum ki güzel günler geldiğinde bu çok düşmüş hisseler de çok çıkacaklardır...herkesin gözü bu çok düşmüş hisselerde olacaktır...

5. Zamanlaman iyi oldu, bir de girdiğin hisse de beklentilerle ikiye katladı, kısmet işte.
    Ben de bu gaydırı gubbakta kısmetimi arıyorum belki de ben onun kısmeti olmuşumdur.
    Son düzenleme : bawer; 25-09-2024 saat: 17:33.

6. Endeks 9800 de ama hisselerin çoğu 5000 endeksi gibi...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

7.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Endeks 9800 de ama hisselerin çoğu 5000 endeksi gibi...
    Öyle ama endeks çıkarken Kcaer'in eşlik edememesi sıkıntı, 38-39 demirledi, 39 larda bir kısmını Sise ile değiştirdim Sise 42, Kcaer 39 bile değil.
    Reklam ve pazarlama ile 70'lere çıkarıldı, birileri ciddi paralar kazandı, birileri de ciddi paralar kaybetti, Hakan bey de sattı, benim gibi şirkete güvenen uzun vadeli düşünenler de kaybetti.

8. Birgün de yüz güldür artık yahu, çok bariz fiyata müdehale var, milim çıkmasına izin yok, hakan efendinin yapılan rezilliğe bu kadar kayıtsız kalması çok garip, 700 milyona yakın cash para kasaya girdi, azını kullan tahtana sahip çık artık.

Sayfa 459/506 İlkİlk ... 359409449457458459460461469 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •