Sayfa 201/398 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301 ... SonSon
Arama sonucu : 3183 madde; 1,601 - 1,608 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1. Şubat ayında 50 51 tl lerde Işık Ö. Nasıl köpürttü eregl yi. Sonra arkasından mital satışı geldi. Şans mıydı? Benim mahallemde askıda ev ilanı 2 hafta max dururken havada kapışılırken bütün uzman!! ekonomistler neden ev almayın ev almayın diye videolar çekmekle meşguller internette. Bu ekonomistler mi onca evi alıp satıyor. ??

2.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    400 den 1200 e gelmiş frotoda tek bir yazısı olmayanların birden bire üşüşüp alın alın ucuz diye yazmaya başlaması bu süreçte 1200 den 850 lere kadar gevşemesi kağıdın falan hep tesadüf yahu. 1 olur 2 olur da. Hep mi tesadüf olur.Bu kadar mı tasadüf olur.
    Haklısın. Babama aldırdım ayağı ile yatırımcıyı 1200 lerde çektim içeri, çaktım milletin kafasına vurdum acımadım! ORada da baya hakimim tahtaya, KOÇ'lardan uzak bir akraba daha var tahtada, bazen geçinemiyoruz...

SEn biraz uyandın, buradakileri çok uyardın, hatta çıktım sattım dedin, o ara bir şaşırdım ben de. Bu ne yapıyor, foyamız ortaya çıkacak daha malı boşaltmadık diye aklımdan geçti... Hatta bir fotoshop ffalan bulup, ekran görüntüsü attım aldığımıza dair.Sen onu da yutmadın tabii.. Neyse ki sana kimse inanmadı ve yolumuza baktık!

Biraz üzüldüm tabii bizim sevgili EFE'de Ford'da idi, onu üzmek istemezdim ama... Yapacak bir şey yoktu. Çin geliyor bahanesini de iyi zamanlama ile kullanıp bakmadım kimsenin gözünün yaşına...

Buradan sesleniyorum Sevgili EFE, yaz bana özelden FORD'daki zararını kapatıp üstüne 1 milyon dolar ateşleyeceğim. Kusura bakma ama işimiz bu, girdiğim yerleri çökertir en az 10 milyon dolar almadan çıkmam...

Bu arada bunları yazıyorum ama kimse inanmayacak Mathias! Bir sen, bir de Ekürin dışında kimse.... Çünkü tek akıllı sizlersiniz...

Beni fena yakaladınız

3.  Alıntı Originally Posted by picky Yazıyı Oku
    Bakacağız.bugün 06/08/2024 eregl/usd 1.47. bu yazı burda dursun ara ara bu grafiği güncelleyeceğim.kaçmak yok, ama ben doları çoktan sattım demek yok.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Eregl/usd 1.52
    1.5 ayda dolar bazli %3.4 kar

4. Yine böyle bir gün endeks 11.500 e dayandı dayanmadı, bir short açtırdım.(tabii adamlara yaptırıyorum işi)

5 dk geçmedi, Bankof'dan abd'den aramışlar, sekreter zırt zırt arıyor. Aman Fedoramca Bey, ne yaptın, lütfen daha zamanı değil falan biz 12binlere yaklaşınca basacaktık operasyona, biz herkesi, youtuberları, telegramları falan ona göre ayarladık diyor Amerikalı yetkili ağlamaklı...

Ulan dedim, siz kimsiniz, Türk'ün gücü işte bu dedim, yerli ve milli SHORT!
    (tabii i am speaking English)

Adamlar peşime takılmak zorunda kalıp milyarlarca liralık short açtı

Valla ağzımdan bu sırrı da aldın ya sana helal olsun KARA OĞLAN!

Hadi kalın sağlıcakla, bol kazançlar! Ben biraz BOĞAZ havası alıcam teknede!

5. Dolar bazından müthiş getiriler elde edilmiş gerçekten de. Bekleyen hakkaten de çorbayı içmiş. Hele temettüleri de eklersen üf üf üffff 1 dolarımız 10 dolar olmuş yauv.
    Adam şu sondaki minik kırmızı daireye bakıyor üfffff diyor amma getirdi naberrr diyor. Ya şu kocaman mavi ye ne diyeceğiz.
    Geçen de 1.80 dolarda halaya duruldu edildi ne olduğunu anlamadan 2 hafta içinde 1.30 dolar yanıyordu.
    fedor boşuna sağlıcak falan deme aslan parçası. Dön dolaş yine gelirsin sen buralara vazgeçemezsin sen . aefes den sonra bakalım şimdi nereye çöreklenilecek.

6. Tam bir loser. Nisan-temmuz arasi froto/eregl de yuzde 50 yedi sopayi.
    Simdi sira eregl/usd
    Daha dur yeni basladik loser amca.

7. Senin aldigin yeri baz alirim. Zaten yazdim tarihi ve alintiladim. Oyle kacmak yok. Delikanli olacaksin 1.5 ayda kaybin yuzde 3.4.

8.  Alıntı Originally Posted by picky Yazıyı Oku
    Senin aldigin yeri baz alirim. Zaten yazdim tarihi ve alintiladim. Oyle kacmak yok. Delikanli olacaksin 1.5 ayda kaybin yuzde 3.4.

1.30 larda iken yazmanı çok bekledim ama yazamadın. ??? eee ? Bu arada ben eregl falan almadım tüm frotolarımı da sattım dı taa haziran ayında. Ortalığı bulandırma aldın ettin falan diye.

Sayfa 201/398 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •