Sayfa 580/998 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 4,633 - 4,640 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    beyler bir mevzuya barnak basıcam

yaw bi süredir bankamatikler biliyorsunuzdur 10-20 TL gibi rakamları vermiyor hatta 50 TL slotu az olduğu için o da bitiyor

haliyle bozuk para bulunamaz duruma geldi olanlarda leş gibi oluyo elime alasım gelmiyo ufak rakamları artık kağıt parayla ödeyemiyoruz keza 200 TL ler de başka nakit ödemeler için kafi gelmiyor çok enteresan bir durum oluştu bana göre
    Aynen amaç zaten kayıt dışını azaltmak cepte nakit taşımak anlamsız. Sıkıntı oluyor ve her alışverişe 200 veriyoruz para üstü vs zor oluyor. Kredi kartı tam ve sıkıntısız oluyor. Ama bu iş nereye kadar böyle bilemiyorum. Mehmet bilir.

2. Yanılmıyorsam AB de 10.000 euro üstünü elden verirseniz hem alan hemde veren e gel bakim bir buraya derler. Bize de getirilmesi lazım bu uygulamanın. Büyük küpür Para basmamalarının bir diğer nedeni de kayıt dışını azaltmak nakit akışını kontrol etmek , izlemek vs.

3. https://youtu.be/FCsumfG3BEk?si=pFEahJd5XCSiN9SO

Süperman, Batman, Spider-Man, İronman ve Asrınman..

Ders niteliğinde lise 1 den itibaren her yıl 1 kez dinletilmeli....

F-35 i alamadık, yerine istedik F-16 yı alamadık, peşin ödediğimiz parasını dahi geri de alamadık , bekliyoruz, Eurofighter ı da alamadık, neden alamadığımız 160 yıl öncesinden başlıyor..

4.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    https://youtu.be/FCsumfG3BEk?si=pFEahJd5XCSiN9SO

Süperman, Batman, Spider-Man, İronman ve Asrınman..

Ders niteliğinde lise 1 den itibaren her yıl 1 kez dinletilmeli....

F-35 i alamadık, yerine istedik F-16 yı alamadık, peşin ödediğimiz parasını dahi geri de alamadık , bekliyoruz, Eurofighter ı da alamadık, neden alamadığımız 160 yıl öncesinden başlıyor..
    bu adamı dinleyen kaldı mı diyordum kalmış tebrikler.

5.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    bu adamı dinleyen kaldı mı diyordum kalmış tebrikler.
    Neyi dinlemeyelim 45.000 Martini tüfeği teslim alamadık sonra 50.000 sipariş verdik onu da kaptırdık, sonra İngiltere ye 3 gemi parası ve kömürlerinin parasını da kaptırdık , bunu gören İtalya ve Fransa'ya da para kaptırdık, şimdi de F35 için 1.5 milyar doları geri alamıyoruz..

Bu adam yerine sen konuş seni dinleyelim de bi daha böyle bir yanlış yapmayalım herkes duymuş olsun...

İstersen sen ABD tüketici hakem heyetine git uçakların parası için bu yüzden benim maaş artışım düşük kaldı diye .. Bu adamı da bi daha dinlemeyelim hep seni dinleyelim..
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

6.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku

İstersen sen ABD tüketici hakem heyetine git uçakların parası için bu yüzden benim maaş artışım düşük kaldı diye .. Bu adamı da bi daha dinlemeyelim hep seni dinleyelim..
    mayış yok bende raad ol kendi işimi yapıyam ne ka çalıştın o ka kazandın sistemi var ...

heyete meyete gerek yok.

7.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    mayış yok bende raad ol kendi işimi yapıyam ne ka çalıştın o ka kazandın sistemi var ...

heyete meyete gerek yok.
    Ben rahatım zaten problem yok, sen dedin diye dedim , hayırlı işler sana...
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

8.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Yanılmıyorsam AB de 10.000 euro üstünü elden verirseniz hem alan hemde veren e gel bakim bir buraya derler. Bize de getirilmesi lazım bu uygulamanın. Büyük küpür Para basmamalarının bir diğer nedeni de kayıt dışını azaltmak nakit akışını kontrol etmek , izlemek vs.
    Avrupadan Turkiyeye gurbetciler yuzbinlerce euro yu arabanin icinde getiriyor valla

kurus kurusmu biriktiriyorlar nasil oluyor bende bilmiyorum

Sayfa 580/998 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •