Sayfa 474/998 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574974 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 3,785 - 3,792 arası.

Konu: Viop LIX

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Vay arkadaş kafam kadar disketin kapasitesi 1.44 mbtı. Millet 100 gb ye o ne ki diyor.
    Keşke dünyaya 100 sene sonra geleydim.
    bulututtan birtanecik resim aktarmek için telefonları kafa kafaya veriyoduk

bear abi bulututda olur bak.. ama kaç saat beklersin bilimiyon..

2.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    tmm. yaw
    harici deyince hatırladım 2 tane usb den bağlanan kutu vardı
    eski laptopun hdd sini içine takıp yandan bağlıyordum. o kutuları bulup halledeyim.

teşekkürler.

100 gb ne ki 3-4 sene önce hdd/datalarım ölmeseydi daha fazlası vardı.
    1- En hızlı ve sorunsuz yöntem disk clone yöntemi olacaktır.
    Bkz: https://www.diskgenius.com/manual/clone-disk.php

Eski diskinizi, sözünü ettiğiniz harici disk kutularından birine takıp, yeni diskinize her şeyi ile kopyalamak.

2-Sadece belli dosyaları kopyalamak için; sizin de dediğiniz gibi, harici disk kutularından birine eski diskinizi takıp yeni makineye atabilirsiniz.

3-En kolay yöntem: Eski makineniz an itibari ile çalışıyor ve yeni makineniz ile aynı ağda ise, "dosya paylaşımı-file sharing" ile dosya transferi yapılabilir.

NOT: İdeal' de tüm dataları kopyalamanın gereği yok. Programı yeni makineye kurup, sadece "Kullanıcı" klasörünü eski makineden alıp, yenisine atmak yeterli olacaktır.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Bu başlığı şu anda 76 kişi okumaktadır. (13 üye ve 63 ziyaretçi)

pisyedili01, 2ileri1geri, ALPER, beta_, cemalbb, el turco, EMLAK, ilke63, kiraz, KısaVade, maverick_nd, the_economist, TIFIL

Online olan 13 dostumuzundan bir kişi bana ikidir itibar puanı veriyor.
    İadei itibar yapacam ammavelakin kendisinin mesajını bulamıyorum.pek yazmıyor sanırım.(online görüyorum arasıra ama mesajını bulamadım hiç).
    Kendisine buradan teşekkür etmiş olayım.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bulututtan birtanecik resim aktarmek için telefonları kafa kafaya veriyoduk

bear abi bulututda olur bak.. ama kaç saat beklersin bilimiyon..

İnsanlar tahmini kaç seneye robotlarla sevismeye başlar ki?

otobüstden karavanı sıfırdan inşaa eden adam.. otobüsteki maşallah yazını bile foto çekip diske yüklemiştir. bence

yoksa 100 gb nasıl oluşacak.

Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku

Eski diskinizi, sözünü ettiğiniz harici disk kutularından birine takıp, yeni diskinize her şeyi ile kopyalamak.

2-Sadece belli dosyaları kopyalamak için; sizin de dediğiniz gibi, harici disk kutularından birine eski diskinizi takıp yeni makineye atabilirsiniz.

3-En kolay yöntem: Eski makineniz an itibari ile çalışıyor ve yeni makineniz ile aynı ağda ise, "dosya paylaşımı-file sharing" ile dosya transferi yapılabilir.

NOT: İdeal' de tüm dataları kopyalamanın gereği yok. Programı yeni makineye kurup, sadece "Kullanıcı" klasörünü eski makineden alıp, yenisine atmak yeterli olacaktır.

İnsanlar tahmini kaç seneye robotlarla sevismeye başlar ki?

yawww..

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    otobüstden karavanı sıfırdan inşaa eden adam.. otobüsteki maşallah yazını bile foto çekip diske yüklemiştir. bence

yoksa 100 gb nasıl oluşacak.

100 GB ne olaki?
    GB _ Great Britain G üneş B atmayan ülke mi ?
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,162
    Vay arkadaş kafam kadar disketin kapasitesi 1.44 mbtı. Millet 100 gb ye o ne ki diyor.
    Keşke dünyaya 100 sene sonra geleydim.
    sen ufak diskleri hatırlıyorsun onun büyüğü 5,25 likler vardı 16*16 cm gibi büyüklükte
    sonra 720 lik daha sonra senin 1,44 ler piyasaya çıktı. hala var bende hepsinden

Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku

teşekkürler

ideal içinden almam gerekenler 7-8 klasör yeterli biliyorum
    ayarlarım
    sayfalar
    formüller
    kayıtlı grafikler
    datalar/vs vs

kurulum gerektirmeyen
    oradan al diğer tarafa yapıştır çalışan bazı prg.ler var onları aktaracağım.

en kolayı eski laptopun hddyi söküp kutuya monte edip yandan usb ile bağlayıp içinden seçmece almak olacak gibi.

tekrar teşekkürler.
    Bear_Bull
    @BearBull26

Sayfa 474/998 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •