Sayfa 170/813 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon
Arama sonucu : 6502 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1. tartışma yok arkadaşlar zaten yazdım tahtanın yenisi olanlar yada 1 ay önce fiyat 6 dayken pahalı diye almayanlar olabilir temettü verildiğinin farkında olmadığı için su an 590 ı görece ucuz sanabilir (aslında dediğiniz gibi kağıt zaten bedavada 3 5 i hesaplayanlar olabilir diye yazdım) olay bundan ibaret yoksa 3 u 5 i doğru yalnıs diye sorgulamak için değil

2. Ben sizi çok iyi anlıyorum yanlış anlaşılma olmasın eleştirmek için yazmadım.Sizin 4 lerde yazdıklarınızı da çok iyi hatırlıyorum.

3. 17/08/2017 tarihinde gerçekleşecek olan olağanüstü genel kurul toplantısının gündem maddesi sadece RODA paylarının Çemtaş tan alınması.beyin fırtınası yapacak olursak 1-rodayı satacaklar.2-çemtaşı satacaklar.3-hiç kimsenin aklına gelmeyen BUCIM'i holding yapacaklar eğer 3 öngörü gerçekleşirse yeniden değerleme olur ki fiyatlar umulmadık noktalara gelebilir.sadece düşünce fırtınası gerçekleştirdim.

4. Yeniden değerlendirme konusu geçince aklıma geldi sormak istedim;

2017 3 aylıkta 734.315.253 TL
    Olan yeniden değerlendirme fonunu nedir?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by EFE45 Yazıyı Oku
    17/08/2017 tarihinde gerçekleşecek olan olağanüstü genel kurul toplantısının gündem maddesi sadece RODA paylarının Çemtaş tan alınması.beyin fırtınası yapacak olursak 1-rodayı satacaklar.2-çemtaşı satacaklar.3-hiç kimsenin aklına gelmeyen BUCIM'i holding yapacaklar eğer 3 öngörü gerçekleşirse yeniden değerleme olur ki fiyatlar umulmadık noktalara gelebilir.sadece düşünce fırtınası gerçekleştirdim.
    birazı dogru biraz yanlış..
    çemtaş satıldı diyelim + olur
    roda satılmaz çünki bucime lazım liman onun için çemtaşın elindeki roda liman hisselerini alıyor..
    şayet roda satılacaksa bucım, de satılır ...
    holding olması için çimento sektöründen hariç yatırımı ve işletmeleri olması lazım...bence en son seneryo..?
    ZIR-DELİ Y.T.D

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,554
     Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Arkadaşlar neyin tartışmasını yapıyorsunuz grafiklerde hepsi zaten hesaplı.5,97 diyen arkadaş şu an ki grafiğe göre haklı.Bahsedilen yer 6 lar.ama 6 artık bollinger üst bandın içinde değil üstünde.Bu yüzden 5,97 olarak dikkate alınmalı.5,97-6 ya da 6,05 bence çok önemsiz ayrıntılar.Hele de böyle yıllarca bastırılmış bir hissede.
    Sizi burda görmek keyifli...[emoji4]
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

7. Şu çimentoda arz fazlası var meselesi herkesin dilinde, her gelen konuşuyor. Dört ay önce de demir çelikte arz fazlası vardı değil mi?
    Şimdi ne oldu talep patladı fiyatlar çoştu Kardemir gibi zarar eden bile ikiye katladı. Sadece sabredelim çimentocular da fiyatlara bir ayar çekecektir veya çekmiştir bile. Sektörde çalışan biri değilim gerçek olan bu şirketin olması gereken fiyatın çok altında işlem görmesi çünkü çimento dışında elinde büyük değerde şirketler var. 5 Temmuz daki 6,15 çıkışında 90 bin lot satan Deniz son iki gün mal aldı, artık 6 yı her an geçebilir. Balinalar kokuyu alsın o zaman Tarman 3-5 bin değil 100 bin lot satışa yazsa takoz koyamaz senedin çıkışına.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,554
    Komut satışlar ları geriledi Buda çimento sektöründe baskı altına almakta bu arada tarman nederse o sadece bir deyim rüzgara karşı durulmaz ....[emoji4]
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

Sayfa 170/813 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •