Sayfa 169/813 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon
Arama sonucu : 6497 madde; 1,345 - 1,352 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by behzat Yazıyı Oku
    Ne söyleyeyim şimdi sana? sen de şimdi borsadan gerçekten para kazanmaya mı geldin?
    Haydi sana bir ödev;hesap et bakalım BUCİM varlıklarıyla kaç tl eder?
    En iyisinden 13 tl.
    Israr etme bi kuruş yükseltmem ederi şımdilik bu

GT-P5210 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. 30 veya 13 bilmem aksam blomberg de gedik yatırım uzmanına sordular çimento sektörünü. 2 çeyrek birinci çeyrekten daha iyi olur dedi zaten biz bilanço yu kötü beklemiyorduk ama buda ekstra iyi geldi paylaşayım dedim

3. 30 gösterirler mi, çok zor.
    Gerçek değerini gördükten sonra biraz da yüksek alanlara satma payı bırakıp yüksekten çakmak için çıkartabilirler belki ama buna daha zaman var diye düşünüyorum. Ha ben okadar beklermiyim, hayır)

2-3 aya bekleniyor, yıl sonu olabilir, olmadı yeni sene başlangıcı..... diye uzayıp giden bir beklenti var.
    Allah hakkımızda hayırlısını versin ama artık 10 senedir yatan bir hissenin kendisini göstermesi gerekir.

Yani havalar ısınıyor

Sormadım daha önce, aranızda bölünme bekleyen var mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by omer Yazıyı Oku
    30 gösterirler mi, çok zor.
    Gerçek değerini gördükten sonra biraz da yüksek alanlara satma payı bırakıp yüksekten çakmak için çıkartabilirler belki ama buna daha zaman var diye düşünüyorum. Ha ben okadar beklermiyim, hayır)

2-3 aya bekleniyor, yıl sonu olabilir, olmadı yeni sene başlangıcı..... diye uzayıp giden bir beklenti var.
    Allah hakkımızda hayırlısını versin ama artık 10 senedir yatan bir hissenin kendisini göstermesi gerekir.

Yani havalar ısınıyor

Sormadım daha önce, aranızda bölünme bekleyen var mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sn. behzat bellirtigi 1/6 dan işlem görmesi hisse üzerinde amansız bir baskı var... şayet beklenen haberler düşünce d.d 1.59 ken 30tl de d.d 1 düşer ki fiat burdada durmaz veya durdurmazlar.. bakalım nereye kadar ıkınıp sıkınacaklar..
    ZIR-DELİ Y.T.D

5. 5,97 uzeri kapanışlar umutları artırır.

6. Temettü çıkmamış fiyatı 6050 ye denk geliyor. Yeni arkadaşlar ona göre yapsın hesabı

7.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Temettü çıkmamış fiyatı 6050 ye denk geliyor. Yeni arkadaşlar ona göre yapsın hesabı
    Hayir sirket bürüt 18 krs temettü verdi net.15 kuruş
    Fiyat hesaplarken 18 krs olarak yapılir

8. Arkadaşlar neyin tartışmasını yapıyorsunuz grafiklerde hepsi zaten hesaplı.5,97 diyen arkadaş şu an ki grafiğe göre haklı.Bahsedilen yer 6 lar.ama 6 artık bollinger üst bandın içinde değil üstünde.Bu yüzden 5,97 olarak dikkate alınmalı.5,97-6 ya da 6,05 bence çok önemsiz ayrıntılar.Hele de böyle yıllarca bastırılmış bir hissede.

Sayfa 169/813 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •