En iyisinden 13 tl.
Israr etme bi kuruş yükseltmem ederi şımdilik bu
GT-P5210 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En iyisinden 13 tl.
Israr etme bi kuruş yükseltmem ederi şımdilik bu
30 veya 13 bilmem aksam blomberg de gedik yatırım uzmanına sordular çimento sektörünü. 2 çeyrek birinci çeyrekten daha iyi olur dedi zaten biz bilanço yu kötü beklemiyorduk ama buda ekstra iyi geldi paylaşayım dedim
30 gösterirler mi, çok zor.
Gerçek değerini gördükten sonra biraz da yüksek alanlara satma payı bırakıp yüksekten çakmak için çıkartabilirler belki ama buna daha zaman var diye düşünüyorum. Ha ben okadar beklermiyim, hayır)
2-3 aya bekleniyor, yıl sonu olabilir, olmadı yeni sene başlangıcı..... diye uzayıp giden bir beklenti var.
Allah hakkımızda hayırlısını versin ama artık 10 senedir yatan bir hissenin kendisini göstermesi gerekir.
Yani havalar ısınıyor
Sormadım daha önce, aranızda bölünme bekleyen var mı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
5,97 uzeri kapanışlar umutları artırır.
Temettü çıkmamış fiyatı 6050 ye denk geliyor. Yeni arkadaşlar ona göre yapsın hesabı
Hayir sirket bürüt 18 krs temettü verdi net.15 kuruş
Fiyat hesaplarken 18 krs olarak yapılir
Arkadaşlar neyin tartışmasını yapıyorsunuz grafiklerde hepsi zaten hesaplı.5,97 diyen arkadaş şu an ki grafiğe göre haklı.Bahsedilen yer 6 lar.ama 6 artık bollinger üst bandın içinde değil üstünde.Bu yüzden 5,97 olarak dikkate alınmalı.5,97-6 ya da 6,05 bence çok önemsiz ayrıntılar.Hele de böyle yıllarca bastırılmış bir hissede.
Yer İmleri