Sayfa 72/199 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon
Arama sonucu : 1589 madde; 569 - 576 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dayucuğum bugün günün siftahını yabmadım, üüüyle bekliyorum herifi düşsede lönklesek deye emme düşmüy
    Dayucum sen gıyıya saklan onlar senin önüne düşecek o zaman yap hamleni. Tek kurşun atıp telef olma

2. Sen rahat ol dayucuğum, endekis vobcu daytradeci olaraktan kimse yenemez, beni anca ortavadeli öngörü ile yenebilirsiniz.

Dayucuğum bu arada ortavadeli öngörün var mı senin
    Hamdım Piştim Yandım

3. Yohusa sende benim gibi daytradecimisin. Düşsede kazanan çıksada kazananlardan yağni
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sen rahat ol dayucuğum, endekis vobcu daytradeci olaraktan kimse yenemez, beni anca ortavadeli öngörü ile yenebilirsiniz.

Dayucuğum bu arada ortavadeli öngörün var mı senin
    Benim öngörüm endekise yön veren hisselerin bazıları çok pahalı. Bu mühendislik ile olacak bişi değil. Gogo tartar zor. Faiz çok yüksek gelecek seçime kadar ölmeyecek hisselerden seçmek lazım. Seçime kadar ölmeyenlerin bazıları da uzun süre bitkisel hayatta olacak. Ona göre akıllı seçim yapmak lazım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yohusa sende benim gibi daytradecimisin. Düşsede kazanan çıksada kazananlardan yağni
    Dayucum senin aşkın uzun vadeli olabilir. İçinde doğalgaz dağıtım elektrik petrol rafineri ve petrokimya beşibiryerde gibi sanki.

6. Petkoşu diyorsan ben onu unuttum dayucuğum, soran olursa
    Kandırıldık,
    Hisse aldık battık paramız pul oldu diyorum.
    Laf açılmışken,ben battım siz batmayın
    Hisse alman batarsınız.
    Bol bol vob yapın paraları katlayın
    Hamdım Piştim Yandım

7. Hisse pazarlayan hisse güzellemesi yapan gördüğünüz zaman, ağzına kürekle vurun

Hamdım Piştim Yandım

8. Endekis günün dibinden 50 puan fışkırttı. 11101 demek ki günün dibiymiş, şansa bak yaa, nasıl kaçırdık fırsatı kerata zalım oynuyor bugün
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 72/199 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •