Günaydın cemaat bol kazançlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günaydın cemaat bol kazançlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu endeks ABD seçimlerine dek düser dedim daha önce hala diyorum o güne dek düser bir cacık olmaz
Yatırım tavsiyesi değildir.
hayır sosyal medya oyle boyle deniyor konusulan cümleler sosyal medya da ya da dayıların kahvehanesinden esintiler... gülünecek haldeyiz ... adam demez mi madem boyle tehlike vardı 10 mn dan fazla pimi çekilmiş el bombası seklinde ki ortadoğu insanı niye ülkemizde !!! eski ülkemizi özlüyorum varsın sogan ekmek olsun![]()
su ortamda ky mal almaz bakalım benim hedef gelecek mi 1,5 dolarlar) ordan maliyet düsürürüm
maalesef her şeyi bozdukları gibi bistin de fiyatlama mekanizmasını 3-4 yıl önce bozdular. başta 2-3 yıl para kazanıldığı için kimse sesini çıkartmadı.en küçük yatırımcıya da saçma sapan şirketlerin halka arzlarından çorba parası verildi. onlar da oyuna çekildi. şimdi tek bir kurum viop kontratlarının yarıdan fazlasına sahip. yanlış hesaplamadıysam 15-20 milyar tl arası şort pozisyonu var. endeks rakamı tamamen mühendislik hesabıyla yapılıyor. bu düzen de o kurum ve birkaç şanslı kurum dışında para kazanan çok azdır.
burada sürekli para kazanmak las vegas da rulet masasından para kazanmaktan farksız.enazından orada bazı ikramlar olur burada o da yok...
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Ben pek anlamam ama 2.70 altında 2.48 gösteriyor gibi gibi.
2 gün borsayı bıraktık memlekete gittik geldik .Ben yoldayken nooldu?
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
bugün de sert hareketler oluyor.......gümüş ons da dün akşam şort açtım viop30 a şimdilik bulaşmak istemiyorum seyredelim..... ama güzel yerden şort vuracam.....bu iş bitmedi.....
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Yer İmleri