Sayfa 668/998 İlkİlk ... 168568618658666667668669670678718768 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 5,337 - 5,344 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by baran6734 Yazıyı Oku
    oooo adamlar haklıymış uçuşa geçtik harbidenn
    Hafta sonu kimse risk almaz
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Sen önlemini almışsındır elbet ama... Yine de ürkütücü geldi böyle anlatınca...
    Repaint, vb. tonla faktör var işin içinde anlaşılan.
    Gönlüne göre olsun abi.
    repaint yok... abi matrikste repaint sistemi.. indikaötürü ne olursa olsun. hiç fark etmez.

repaint yapmazzzzz..

kaç kere dedim bunu.. laptopu öldüreceniz

çünkü matrikste normal grafikte sistem repaint yapıyorsa... robota bağlayınca canlı bar olayı bitiyor matrikste.

yani dataları anlık güncellemiyor abi.. 5 taleden almı vermiş.. bar kapanmışmı veya kapanmamışmı. oradan al dediyse sinyal orada kalır değişmez.

sonradan robottan çek sistemi barları yenile ozaman repaint yapar. ama robotta iken matriks grafik dataların geçmişini güncellemiyor bu nedenle repaint yaptıramazsın.. sistem repaintse bile yaprtıramazsın.

NOKTAAAAA...

10,457 Şort...............................açtık.......... .....

kısavade bana kalırsa sistemlerle hiç alakası yok bu işin. kademelerde bitiyor iş.

sığ hisselerde mutlaka oluyor bişeyler.. birileri mutlaka satmak istiyorsa kademelere catır catır veriyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,162
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    sen geceye poz taşıyormusun peki ? yoksa nakite geçiyor mu sistem akşam
    zararda olanı bekletiyor düştükçe alıma devam. geceyede gündüzede taşıyor

primlenmeye başladımı da kademeli olarak satıp bitiriyor işte ondan sonrası sıkıntı almaya bişeyler bulması lazım.
    Bear_Bull
    @BearBull26

6. Ben long açtım
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

7. bizim endeks temmuz ayından itibaren AYI piyasasına girmistir eger bu son 2 günde dusus olacaksa 8600 ler gelebilir dönmek istiyorsada sıkıca 9400 ler ustu gelmeli
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    repaint yok... abi matrikste repaint sistemi.. indikaötürü ne olursa olsun. hiç fark etmez.

repaint yapmazzzzz..

kaç kere dedim bunu.. laptopu öldüreceniz

çünkü matrikste normal grafikte sistem repaint yapıyorsa... robota bağlayınca canlı bar olayı bitiyor matrikste.

yani dataları anlık güncellemiyor abi.. 5 taleden almı vermiş.. bar kapanmışmı veya kapanmamışmı. oradan al dediyse sinyal orada kalır değişmez.

sonradan robottan çek sistemi barları yenile ozaman repaint yapar. ama robotta iken matriks grafik dataların geçmişini güncellemiyor bu nedenle repaint yaptıramazsın.. sistem repaintse bile yaprtıramazsın.

NOKTAAAAA...
    Ahahaha "grafiksel olarak repaint yapsa da, ben görmedikçe sorun yok" demek gibi bişey abi bu.
    Viva Prays ekşın
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Sayfa 668/998 İlkİlk ... 168568618658666667668669670678718768 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •