Selam esnaf,
MC yatıran yatırdı. Yatıramayan hakka yürüdü.
Hala ısrarla inatlaşan son kalan ekibe de illallah dedirtip günü çok güzel kapatacağımızı düşünüyorum. Belki 10.600-700 üstü.
Pay vadelilerde, bankalarda bir inatlaşma vardı, hala sürüyor. Ben dersimi alıp çıktım kenara.
a.selam. üstad
piyasada milleti iyi sıkıştırdılar.. satmalarını bekliyorlar zararla.
el değişimi şart..
millet bu psikolojiye çok dayanamaz küfür edip satan satmıştır.
şimdi bu pist 100 9137'ye teptiya
9137 ve 9175 in geçilememesi durumda kara kaplı defterden yazıyorum 8800 ve hatta 8600
bunlar üçün 3 şart sağlanmalı.
1.. bofa itinin sattığı malın arkasında durması... dönüp akşam alışa dönmemesi
2..vadelide 1042750 nin tekrar yukarı geçilmemesi
3.. sü
bitcolin kazım'ın 59100 ü aşağı sert kırması
59100 de durursa 88.. durmazsa 86 potaya girer
anlık yazamadım ama
bunun üçün 1047950 den şortu giydik...
veririse 1030700 ara desteğinden bi kar al yapmayı düşünüyorum
şimdi düşündümde... biraz fazla üfürdük gibime geldi
88 ve 86 için bunlardan daha fazla şey gerekli olabilir
Borsada işlem yaptığı rivayet edilen KY' nin büyük çoğunluğu(en azından yarısı) bu "hüstad" denilen hesapların peşinde.
Pandemi öncesi 2 milyon TL yi(Ki o zamana göre çok iyi paraydı) şakkk! diye hüstadın işaret ettiği günlük işlem hacmi 3-5 milyon olan hisseye basan adam biliyorum.
rica edilmiş görüşüm endeks ağırlığı 1. sırada likilite olmayan piyasada bu tahtadaki satış piyasayıda yoruyor.14 dolar bölgesinde dip yaması gerekiyor bu bölgede tutunamazsa bizim bilmediğimiz onların bildiği bir fiyatlama var demek o zaman aşağıda 13 bölgesini takip edilir.Burada geçen hafta hsbc çıkışları oldu bir bölümü eregl ve bazı xu30 tahtalarına dağıldı .Buradaki sistem şimşeğin göreve gelmesi ile hsbc üzerinden birileri daha çok ilgilenmeye başladı pıst 100 korkmuyor badem bofasından çok yükselen tahtadan geri kalmış tahtalara geçiş olmuş olabilir düşüncem bu yönde yeniden rol verilecek mi o takip edilmeli endeks ağırlığı ortada
bunla piyasayı tutmaya çalışıyorlar
FORMASYON AVCISI 53 BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Yer İmleri