Long pozisyonumu bir sonraki vadede şortlayarak hedgeledim. Pala çaresiz
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Originally Posted by EMLAK illa tanrıları karıştıracak bu işe.. ozaman batarık Yahu sana da; tanrı, tanrıça beğendiremedik he... Venüs gününü güzelleştirsin umarım
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
ahaaaaaaaaaaaaaaa tapacak bişey buldum sonunda Originally Posted by KısaVade Yahu sana da; tanrı, tanrıça beğendiremedik he... Venüs gününü güzelleştirsin umarım
Originally Posted by *Bozkurt Petkim şortlardan bende dehşet ötesi kazandım. Şimdi bana diyecekler elinde hisse var, niye şort yapıyon deye. Napim endekisten daha çok düşüy
Originally Posted by mert45 https://www.hisse.net/topluluk/showt...93#post6901593 Bunun benle ne alakası var ..en büyük ortağı bozkurt Elinde hissesi olan şort açamaz diye bi kural mı var 1 yıldır bende zaten düşsede bende çıksada bende 3bucuk liraya düşse keşke
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Gidip biraz paraları ezelim Bugün perşembe - olmaz , yarın ezeriz ..hatta tüm hafta sonu
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by *Bozkurt Elinde hissesi olan şort açamaz diye bi kural mı var 1 yıldır bende zaten düşsede bende çıksada bende 3bucuk liraya düşse keşke Buna de eVet
Originally Posted by KısaVade Boyumdan büyük laf etmiş olmak istemem, lakin buradan tepki gelmesi normal... "Eskiler tek kapanışla bahar gelmez...!" derlerdi. Yarın bi tepki olası, yalandan mı, gerçek mi... ? Alt periyot grafiklerinde görürüz.
Forum Rules
Yer İmleri