Artan

56,10 10 18:10
67,70 9.99 18:10
37,66 9.99 18:10
15,53 9.99 18:10
6,06 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
154,30 -9.98 18:10
10,94 -9.96 18:10
35,26 -9.96 18:10
11,69 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.755.512.533,92 18:10
7.660.110.704,50 18:10
5.585.031.533,70 18:10
4.412.365.760,64 18:10
4.281.834.851,10 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 228/277 İlkİlk ... 128178218226227228229230238 ... SonSon
Arama sonucu : 2209 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

1.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Sn gundem,

İnan incelenmesi gereken vakaasın. . . . . yahu bataklıktaki sinekler gibi ortalıkta fuzeler ucusuyor. . . . . sanki hiç bir sey yokmus gibi davranılsın istiyorsun. yahu parayı altına koyan yuzde 50 almıs. fona yatıran stressiz 3 5 bir seyler almıs. niye parayı helede bu kadar gergin anda borsaya koysun. koymak isteyende bu savas muhabbetlerine geri cekilinceeeee tahtalar kuruyor. olan bu neden buu anlamıyorsun? anlamak istemiyorsun? globalin 10 kademede 1 milyonluk alıcı yok. yukarda satıcı yok. hatırla gecen tavan yaptı bombossssss. tahtaya katılımcı gelecekki bir seyler olsun yoksa böyle olmaya devam.

saygılarımla
    Sayın besiktask ben bir vaka değilim, ha şunu söylerseniz size hak veririm. Borsa sizin düşündüğünüz bir yer değil.bunu kabul ederim.
    Siz yorumlarınızda hissenin hareket etmemesini haklı olarak bir nedene bağlıyorsunuz. Bende size cevap vereyim. Ve sormak isterim. Dünyada ve ülkemizde yaşanan olumsuzluklar hiç biter mi? O zaman size göre bu hisse ile ilgili ne açıklanırsa açıklansın (olumlu anlamda) siz ve diğer arkadaşlar tarafından hep bir gerekçeye sığınılacak. Halbuki ben sizden şunu söylemenizi beklerdim. Sayın gündem tahta yapıcı ve patron istemedik ten sonra yatırımcının beklediği anlamda bir hareket olmayacak. Eğer böyle bir gün yaşanırsa sayın patronun menfaati böyle gerektiği için olacaktır
    Hisseye yatırımcı gelip gelmemesi konusu, bence bu konuya siz benden daha çok hakimsiniz. Ama bu konuyla ilgili sadece su kadarını söyleyeyim. Geçenlerde sadece 30 hisse almak için 3 kez fiyat yükselttim.. Umarım ne demek istediğimi anlayabilmiş sinizdir.. Saygılarımla

2.  Alıntı Originally Posted by gundem Yazıyı Oku
    Sayın besiktask ben bir vaka değilim, ha şunu söylerseniz size hak veririm. Borsa sizin düşündüğünüz bir yer değil.bunu kabul ederim.
    Siz yorumlarınızda hissenin hareket etmemesini haklı olarak bir nedene bağlıyorsunuz. Bende size cevap vereyim. Ve sormak isterim. Dünyada ve ülkemizde yaşanan olumsuzluklar hiç biter mi? O zaman size göre bu hisse ile ilgili ne açıklanırsa açıklansın (olumlu anlamda) siz ve diğer arkadaşlar tarafından hep bir gerekçeye sığınılacak. Halbuki ben sizden şunu söylemenizi beklerdim. Sayın gündem tahta yapıcı ve patron istemedik ten sonra yatırımcının beklediği anlamda bir hareket olmayacak. Eğer böyle bir gün yaşanırsa sayın patronun menfaati böyle gerektiği için olacaktır
    Hisseye yatırımcı gelip gelmemesi konusu, bence bu konuya siz benden daha çok hakimsiniz. Ama bu konuyla ilgili sadece su kadarını söyleyeyim. Geçenlerde sadece 30 hisse almak için 3 kez fiyat yükselttim.. Umarım ne demek istediğimi anlayabilmiş sinizdir.. Saygılarımla
    Borsanın altın kuralı. . . . . . . (TİCARETİN)

Mal alırken kazanılır. . . . . . .

Niye gun içinde surekli alısını yukseltiyorsun? insanın bir hedefi olur. . . . . malın peşinden kosmak, kız peşinde kosmaya benzer. sen kostukca o daha nazlanır. . . . Biraz ağırdan almak iyidir
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

3.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Borsanın altın kuralı. . . . . . . (TİCARETİN)

Mal alırken kazanılır. . . . . . .

Niye gun içinde surekli alısını yukseltiyorsun? insanın bir hedefi olur. . . . . malın peşinden kosmak, kız peşinde kosmaya benzer. sen kostukca o daha nazlanır. . . . Biraz ağırdan almak iyidir
    Sayın besiktask bir alemsiniz, ben bazen yorulsam da, hisselerinin çok buyuk bölümünü başka yatırım araçlarına kaydirsamda bazı seyierden vazgeçmem , vazgeçemem de..
    Tipik karadenizli ruhum işte...
    Sayın besiktask hayat bir risktir. Ve sürprizlerle doludur. Ayrıca Ne zaman ne olacağımızı da bilemiyoruz değil mi?
    Ben özellikle bu hisse özelinde riske girmeyi göze alıyorum.Cogu çoğu batarız. Bence yatırım yapmaya sayın Patron ve tahta yapıcıya rağmen değer. Tabii bu benim görüşüm. Hele hele bu hisseye yeni girecek yatırımcılar benim gibi eski yatırımcılardan daha avantajlı ve şanslı. Çünkü benim gibi eski yatırımcılar yorulduk, küstürulduk. Bu da bizim şanssızlığımiz... Saygılarımla

4. Tşkr..sn.bjk..zaten dediğimiz yeri aşağıya kırdı..anlık..bulaşmak riskli..istediği kadar süper şirket olsa bile..sürünmüş yıllardır..

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by clastobar Yazıyı Oku
    Sayın Aysha ve diğer eski tecrübeli arkadaşlar bu açıklamalara ne diyordunuz patron gph için değerleme yaklaşık minimum 70 milyar diyor 2032 ye kadar gemi kapasiteleri %60 büyüyecek gph den 762 milyon dolar temettü alınabilir Los angeles limanı ihalesi 2025 yolcu rezervasyonlarında Nassau çıldırmış vaziyette 20 milyonu geçeriz bir sürü pozitif bilgi bu haberler başka hisse de gelse neler olurdu merak ediyorum
    Patron bukadar haberi eden verdi acaba geçen hafta 18 olan kağıt bugün 15 liralara düştü gerçekten yazık.

6. Thy nin 268 tl yi 2 küsur fk ile gördüğü yerde glyho nun destekleri test etmesi normaldir ... Burası borsa ve kendine göre bir mantığı var ... glyho da gph daki delisting den sonra yapı değişti .. çok yakında bence görürsünüz .... ytd

7.  Alıntı Originally Posted by aysha Yazıyı Oku
    Thy nin 268 tl yi 2 küsur fk ile gördüğü yerde glyho nun destekleri test etmesi normaldir ... Burası borsa ve kendine göre bir mantığı var ... glyho da gph daki delisting den sonra yapı değişti .. çok yakında bence görürsünüz .... ytd
    Selam sayın aysha. Bir kaç kez sizin beni kaale almadığınızı ya soru sorduğumda yada görüşünüzü istediğimde yaşadım. Yine yaşayabilirim, yaşatabilir siniz de..
    Bu soracağım soruya diğer arkadaşlarda cevap vermesini rica edeceğim. Sayın aysha' THY -Glyho kıyaslaması yaptı, bende buradan devam edeyim. Sizce hem ekonomik hem stratejik olarak hangi şirket daha değerli..Benim cevabım GLYHO....

8. Sn gündem .. piyasada viop üzerinde spot piyasaya teminat riski gösterilerek panik algısı yaşatılıyor.. bunda para girişinin az olması yada kredi maliyetlerinin yüksek olmasının etkisi büyük ... yabancı vede işbirlikçileri piyasadaki oyuncuları bitirmeye öalışıyorlar.. bu biraz daha devam eder belki spota mal gelmiyor ama viop üzerinden tetikleniyor .. thy türkiyenin bayrak şirketi ... glyho da öyle ama pozisyon thy ile kıyaslanmaz .. pardon ..

Sayfa 228/277 İlkİlk ... 128178218226227228229230238 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •