Sayfa 611/998 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621661711 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 4,881 - 4,888 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Almanlar bizden safmış, İngiltereden hakiki bal alacaklarını sanmışlar tamamı sahteymiş, zaten kendilerine yetmez.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. Bal yok BAL BENZERI ÜRÜN YAZILMASI ŞART, bu konuyu Sadettin Teksoy a vereceksin sahte balcılara parmağı sokacak pardon gösterecek.

Evropaya bile yüzde 93 şüpheli satıyorsak içeride yüzde yüzde yüz sahte dir.

Beni üzen Çin den daha sahtekar oluşumuz sevindiren ise İngilizlerden daha dürüst olmamız.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Almanlar bizden safmış, İngiltereden hakiki bal alacaklarını sanmışlar tamamı sahteymiş, zaten kendilerine yetmez.
    arı güneş olmadan kolay kolay çalışamaz dingilizlerin 320 günü hava kapalıdır 280 günü yağmurludur. arı ne zaman kovandan başını çıkaracakta kendi ihtiyacından fazla bal üretebilecek
    bir halt olacağı yok.

4. bu şüpheli tanımını kabul etmiyorum bilimsel analiz kesin değildir demektir ozaman tahlil yapan teknoloji güvenilir değildir demektir bu bilime aykırıdır bilim kesindir tahminle bilim olmaz falcılık olur

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Bunu seyrettikten sonra, bal falan almayı bıraktım.
    Sahte bal testini geçen çoğu balda da arılara özel hazırlanmış şekerli glikozlu su içirdikleri tespit edilmiş. Bu tür balların tespiti de zorlaşıyor haliyle.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by blackman Yazıyı Oku
    bu şüpheli tanımını kabul etmiyorum bilimsel analiz kesin değildir demektir ozaman tahlil yapan teknoloji güvenilir değildir demektir bu bilime aykırıdır bilim kesindir tahminle bilim olmaz falcılık olur

Arılara özel hazırladıkları bir şekerli glikozlu şurup varmış. Bunu arıya içirdiklerinde üretilen balın sahte olup olmadığını tespit etmek oldukça zorlaşıyormuş. Ben çok uzun süredir bal yemiyorum. Aslında gerçek bal da olsa %99'u saf şeker. %1'i eser miktarda faydalı katkı. Doğrudan kaşık kaşık şeker yemekten farksız gerçek bal da olsa.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Bunu seyrettikten sonra, bal falan almayı bıraktım.
    Bu tesisin ülkemizde olduğunu sanmıyorum. Bu kadar temiz kat ve çerçeveyi buralarda bulmak zor. Petekler ise hiç yavru çıkmamış tertemiz.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Arılara özel hazırladıkları bir şekerli glikozlu şurup varmış. Bunu arıya içirdiklerinde üretilen balın sahte olup olmadığını tespit etmek oldukça zorlaşıyormuş. Ben çok uzun süredir bal yemiyorum. Aslında gerçek bal da olsa %99'u saf şeker. %1'i eser miktarda faydalı katkı. Doğrudan kaşık kaşık şeker yemekten farksız gerçek bal da olsa.
    Ben bu görüşe katılamıyorum .

Ancak sizin gibi düşünenlere saygı duyarım ve desteklerim..

Doğru bal keki diye bir şey var onu vermeyen yok vermemesi için balın bir kısmını arıya bırakmalı..

En dürüstü bile verir az çok..
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Sayfa 611/998 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621661711 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •