Sayfa 630/998 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 5,033 - 5,040 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Herifin elindeki altın 1 okka, kendi elinizle kıyaslarsınız.
    Bazı filmlerde odun parçasını boyamışlar kocaman altın külçesi diye birbirlerine atıyorlar, cahiller o kadar altın çimento torbası kadar ağır olur.

Şöyle söyleyeyim herkeşş anlasın 1 kiloluk market sütü düşünün pınar süt kutusu işte o kutu 1.kilo 30 gram falan gelir tartsanız ama o kutu kadar altın 19 kilo gelir yani 1 damacana su ağırlığı.

Eskiden ilk okulda bunlar tahta küplerle falan anlatılırdı nerede o ilk okul mezunları hepsi müteahhit oldu anasını satayım şimdiki üniversite mezunlarını asgari ücretle çalıştırıyollar

2. Ayasofya dostum yukarı ilkokul meselesi şakayla yazdım senin yazını sonra fark ettim sana bir mesaj yok yanlış anlama, ..

3.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bazı filmlerde odun parçasını boyamışlar kocaman altın külçesi diye birbirlerine atıyorlar, cahiller o kadar altın çimento torbası kadar ağır olur.

Şöyle söyleyeyim herkeşş anlasın 1 kiloluk market sütü düşünün pınar süt kutusu işte o kutu 1.kilo 30 gram falan gelir tartsanız ama o kutu kadar altın 19 kilo gelir yani 1 damacana su ağırlığı.

Eskiden ilk okulda bunlar tahta küplerle falan anlatılırdı nerede o ilk okul mezunları hepsi müteahhit oldu anasını satayım şimdiki üniversite mezunlarını asgari ücretle çalıştırıyollar
    yaw desidero abi biz kime girmiş kaç gram girmiş onu düşünüyoruz siz müteahite bağlıyosunuz muhabbeti

az daha uzasa bunların titreşimlisi var mı diye soracaz

sizin anlıcanız dilden dolarlar makine den geçiyo diyo memati
    polat da kenan evren yazıyo ustunde diyor

Biz tek toynaklı eti yemesek yeter diyoruz, bunlar eyin içinde kanatlı eti var diyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Biz toynaklı eti yemesek yeter diyoruz, bunlar eyin içinde kanatlı eti var diyor.
    tek tırnaklı tek tarraklı bişeyler konusuluyo surekli

benim anlamadığım bu işler neden son bir iki haftadır denetleniyo ortaya çıkıyo

6. Bu altın olayı baya derinlere gidiyor.

Çaya boya katan firma "Kişilik Hakları" diyerek, mahkeme kararı ile listeden ismini sildirmiş .
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Ayasofya dostum yukarı ilkokul meselesi şakayla yazdım senin yazını sonra fark ettim sana bir mesaj yok yanlış anlama, ..
    Yok abi takılmak başka bir şey. İnzibat gibi cümle içinde hata arayıp aşağılamak başka bir şey. Sürekli aynı tarzda yazıyor bana. BYaşına hürmeten ses etmiyorum. Başkası olsa sakız gibi çiğnerim ama büyüğümdur kendisi abimizdir. Biraz bu konuda dikkatli olsun.

Sayfa 630/998 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •