Sayfa 138/197 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188 ... SonSon
Arama sonucu : 1576 madde; 1,097 - 1,104 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1. Tahta kalavı bile yedi gibi gözüküyor kendisi bir açıklama yapmadiktan sonra tamda bilemeyiz tenezzül de etmiyor olabilir veyahut hakikatten tahtayı terk etmiş durumda kalav gibi TA gibi büyük oyuncular gerçekten tahtada denge unsuru tamamen patronun insafına kalırsak gönderdikleri bilançolardan belli ne kadar insaflı oldukları her neyse her halükarda bekliyoruz bütün paydaşlara bol bol sabırlar

-9 nedir yahu akşama kötü bir haber mi var nedir ?

3. Yapılması gereken tüm uyarılar, analizler, sentezler, teknikler, entelektüel eleştiriler... falan yapıldı.
    Artık küfür etmekten başka çare kalmadı ‼️‼️‼️
    Şimdi ne oldu da bu mına kodumun döt lalesi taban yaptı ‼️‼️‼️‼️

4. Birileri tahtayı fena terk ediyor gibi ama karşılayan da yok dünden razıymış gibi

5.  Alıntı Originally Posted by Edebi borsacı Yazıyı Oku
    Yapılması gereken tüm uyarılar, analizler, sentezler, teknikler, entelektüel eleştiriler... falan yapıldı.
    Artık küfür etmekten başka çare kalmadı ‼️‼️‼️
    Şimdi ne oldu da bu mına kodumun döt lalesi taban yaptı ‼️‼️‼️‼️
    Nasıl iyimi böyle kalavsız. Bize sataşacak yeni kişiler lazım,aman diyim sayın TA bu aralar foruma uğramayın.

Alıntı Originally Posted by Zungur Yazıyı Oku
    Nasıl iyimi böyle kalavsız. Bize sataşacak yeni kişiler lazım,aman diyim sayın TA bu aralar foruma uğramayın.
    Ben buradayım ve öyle anlaşılıyor ki uzun yıllar da burada olacağım...

Malları bana devrediyor olmaları çok mânidar. "Hâlâ akıllanmamışlar!" diye düşünüyorum...

Verdikçe alırım, ben aldıkça da düşüyor. Amaçları belli oldu. Benim açımdan sıkıntı yok. Her aldığım ballı kaymak tadında...

Aldığımı geri vermeyeceğimi biliyor olsa gerekler. Zannetmesinler ki, stop olur iade ederim. Zamanında denediler olmadı. 100 üstünde devrettim. Şimdi yeniden başlıyoruz...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

7. Hayirli olsun.

8. Benzer işler öyleyse sn T/A mali taşıyacak kişiler bulduysalar, gidip bistte 10 kati kazanacaklarsa yine 3 yıl bekletip veya 2 yıl enflasyonda olacak 100de satmaniz birsey ifade edecek mi böyle bir durumda .
    Mali veren boşuna vermez . Veren çakalsa altında zaten birsey aramak gerek .

Sayfa 138/197 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •