Sayfa 912/998 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 7,289 - 7,296 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İçimizi kararttın Ayasofya abi, korkma aç kalmazsın.
    Mandıra filozofunu izle
    Bak milti milyoner yatı katı özel ucağı bilmem kaç tane fabrikası olan adamı bile ikna ediyor
    Kaç saatin kaldı diye diye ikna ediyor.
    Boşver yahu hayat dediğin çabuk geçer, birazda sen oyalan, burda hisseden herifi tırtıklayacam deye ömrünü yedin

https://youtu.be/4xFe-vesxhw?si=D3eeM3sKzeJ3qeCK
    Ülkenin gerçekleri var. Benim yeğenim var bir iki milyon parası var 11 bine yakın sat dedim 300 bin TL lik sattirabildim. Elindeki kağıtları covid öncesi almış kardayim diyor. Daha önce borsa ufak yükseldiğinde hisse almadık diye bana kızıyordu son bir aydır ağzını açmıyor. Sen olmasan zararım çok büyük olurdu diyor.

Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Uzun zamandır diyorum yüzlerce hisse torunlariniza kaldı inanmıyorlar
    10 misli borsa değerinden aşağı halka arz yok gibi..

SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Viobcular ile hisseciler aynı değil. Viob düşerken de para kazandırıyor. Orada kamyon dolusu diğer long bekliyor bofa ve iş yatırım onu batırmadan yukarı sürer mi. Herkes Short açsa bunu gören o iki kurum yine batırır. Paranın önünde hiç bir kural yok. Serbest her şey. Kafes dövüşünde kazanma şansın yok sadece ölürsün

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ülkenin gerçekleri var. Benim yeğenim var bir iki milyon parası var 11 bine yakın sat dedim 300 bin TL lik sattirabildim. Elindeki kağıtları covid öncesi almış kardayim diyor. Daha önce borsa ufak yükseldiğinde hisse almadık diye bana kızıyordu son bir aydır ağzını açmıyor. Sen olmasan zararım çok büyük olurdu diyor.
    O treni kaçırmış, dediğinde satsaydı şindi yerine koysaydı mikemmel ötesi şık bir hareket olurdu.
    8bine düşmüş borsada hisse sattıranın ağzına kürekle vurun
    170 taleye düşmüş kchol 100 taleye mi düşecek yani, buna kargalar güler

5. Halka arz furyasında iyi tarafı %10 Luk marj vardı ABD deki gibi sınır olmasa derya bataklar olurdu.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    O treni kaçırmış, dediğinde satsaydı şindi yerine koysaydı mikemmel ötesi şık bir hareket olurdu.
    8bine düşmüş borsada hisse sattıranın ağzına kürekle vurun
    170 taleye düşmüş kchol 100 taleye mi düşecek yani, buna kargalar güler
    Reis seçimler 2028 de olursa koçu 40-50 TL ye de alırsın. Bu adamın kısa sürede seçime gitmesi ülkenin hayrına. Uzayan her süreç ülkenin kurtulma şansını uzatır. Benim tahminim 2050 de görürsün iyi günleri sürekli cezaevi yatırımı yapan ülke nasıl kurtulur.

7.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    10 misli borsa değerinden aşağı halka arz yok gibi..

SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Halka arzlarda yakalananlar direk battı gökten altın yağsa o hisseler arz fiyatlarına gelmez çok feci soygun yapıldı bilinçli
    7 personeli olan , 400 bin cirolu şirketler 50 100 lat pahalı halka arz edildi
    Bedava verseler almam

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Reis seçimler 2028 de olursa koçu 40-50 TL ye de alırsın. Bu adamın kısa sürede seçime gitmesi ülkenin hayrına. Uzayan her süreç ülkenin kurtulma şansını uzatır. Benim tahminim 2050 de görürsün iyi günleri sürekli cezaevi yatırımı yapan ülke nasıl kurtulur.
    Borsanın ülke gerçekleriyle yakından uzaktan alakası yok.
    Uzun zamandır hisse alman batarsınız deye yazdım.
    Ama artık yavaştan hisse almaya başlayacam.
    Sen o fiyata sakız alaman kocu vermezler

Sayfa 912/998 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •