Sayfa 647/998 İlkİlk ... 147547597637645646647648649657697747 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 5,169 - 5,176 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. AK Parti'nin TBMM'ye sunduğu ve 100 bin lira üzeri limitli kredi kartlarından Savunma Sanayi Fonu için 750 lira katkı payı kesilmesini öngören yasa teklifinde dikkat çeken bir diğer unsur da saat ve askeri amaç dışında kullanılan insansız hava araçları (dron) oldu. Tasarıya göre; ÖTV matrahı 5 bin lira üzerindeki saatler ve dron'lar da ÖTV kapsamına alınacak. Sıfır araç tescilinde 3 bin lira SSF alınacakmış.

Kaynak : DHA
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2 Kamu bankasının 19 yılda reklam gideri 800 kat artmış, aynı dönemde en büyük 2 özel bankanın reklam gideri 8 kat artmış.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 3 bin kişiye hakaret davası açtığını söyledi. Erbaş, "Tazminatları Filistin'e, Gazze'ye gönderiyorum. Tamamını gönderdim" diye konuştu.

3 bin davaya kaç avukat girmiş? Ne kadar ücret almışlar?

Ben dava başı 18 bin den 54 milyon buldum. Doğru ise.

4. https://x.com/i/status/1844486183805722816

İtibar seviyemizin resmini çızmiş....

Sonarcılar ankete zil zurna çıktılar herhalde, ben ne ayık ne sarhoş kafayla bu sonuca inanmam.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Sonarcılar ankete zil zurna çıktılar herhalde, ben ne ayık ne sarhoş kafayla bu sonuca inanmam.
    Bence inan. Çalıştığım yer Akp nin kalesi. Reisi biraz öveyim dedim. Ooo o da ne millet özellikle gençler baya baya nefret etmeye başlamış. Eskiden 5 yıl kadar toz bile kondurmazlardı. Hayaldi gerçek oldu.

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

reha bey bende biraz abartılı buldum ama yanılma payı az olan bir kaç anket şirketlerinden bir tanesidir cumhurbaşkanlığı seçimini anketçilerin ezici çoğunluğu kk oğlunun önde olduğunu kesin kazanacağını söylüyordu oda bu anketçilerin gazına gelip adaylığını dayatmıstı sonar betimar gibi bir kaç anket şirketleri kaybedeceğini söylüyordu ben sonarın anketlerini ciddiye alırım başkanları hakan bayrakçı benim özel yöntemlerim var demişti şu anda siyasal islamcılara onay veren moruklar ve türevleri ciddi sıkıntı içerisindeler eğer bunlara küçük bir harçlık vermezlerse isyan ederler araplara oy vermeyebilirler Türkiyede güneşin doğması için CHP nin oyu en az yüzde kırk olmalı haramilerden kurtulmak için umudumuz gençlerdedir arapta TANRI arayan moruklar ve türevleri ülkemizi iflasa sürüklediler milleti vergiye boğdular milletin boğazını sıktılar sokaklarda can güvenlğiğmiz yok

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Yarım yamalak haber veriyorsunuz, bu bina adama evini sattırır "EV 69 SHOP'un" orası mı deseler, ne diyeceğiz?
    ulan iyi kahkaha attim ya

hanim yanima geldi ne o neye guluyorsun falan neyseki ekrani kapamistim basimi belaya sokacaksiniz

Sayfa 647/998 İlkİlk ... 147547597637645646647648649657697747 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •